Fantastiskt klassiskt ställe. Här har man tryckt många goda burgarluncher när man jobbat. 5/5
Östermalmsgrillen
Östermalmsgrillen- vi gör allt från grunden. Färska råvaror rakt igenom där allting görs med kärlek. Våra smash-burgare är gjort på svenskt kött som dagligen kommer från fällmans svenska gårdar. Såserna, potatismoset och you name it är gjort på plats, inget färdigt skit. Välkommen in!
7 omdömen om Östermalmsgrillen
Mycket trevligt bemötande, jag kom först och fick välja på att vänta i baren eller till bords. När sällskap kom blev vi visade till bordet och fick menyn förklarad, vi fick hjälp i val av mat med tydliga förklaringar vad som var vad och vi fick ett vitt vin som passade till både tartar och lamm. Det här var mitt andra besök och jag kommer med all sannolikhet igen.
Fantastiskt mat och service, älskar allt som har med grillen att göra! Rekommenderas starkt! /Michael Malki
Underbart goda hamburgare och supertrevlig personal.
Bästa burgarna i Stockholm! Detta ställe måste besökas!
Bra bemötande och riktigt goda hamburgare. Om det är någonstans man ska testa en hamburgare, då är det just östermalmsgrillen!
Trevlig personal och god mat! Vi åt brunch och allt var toppen 😊
Den godaste hamburgaren jag ätit, topklass👌🏼
Riktigt goda burgare av högsta kvalité. Tillbehören och dipp är riktigt smarriga också!!
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍