Mycket trevligt bemötande och ett riktigt proffsigt team som hjälpte till med flytten. Till en början var jag osäker på om de unga killarna skulle klara av att packa, bära och hantera vissa tunga saker i trappan, men jag blev positivt överraskad. De arbetade effektivt, staplade allt perfekt och visade verkligen att de kunde sitt jobb. Rekommenderas varmt!
Flyttella AB
Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...
962 omdömen om Flyttella AB
Sedan starten hos Reco 2021
Bara positivt! Trevliga , snabba starka!
Otroligt smidigt !!! Tog 15 min för två killar att tömma min lägenhet och lika lång tid att lassa in allt i Linköping. Båda var supertrevliga ! Inget att klaga på !
From the quotation process, signing the contract to the cleaning and moving, everything was easy and smooth. They always answered quickly to my emails. No hidden charges were added, the personnel was efficient and nice. On top of this, the prices are very reasonable. I would choose them again!
Jag fick ett väldigt professionellt och vänligt bemötande av Daniel när jag skulle boka. Även efteråt alla gånger jag ringde honom med min oro och mina frågor var han lika trevlig och hjälpsam. Det kom ett par personer dagen innan för att packa och var väldigt artiga och professionella och faktisk effektiva. Flyttpersonalen som hjälpte med själva flytten var också väldigt artiga och professionella. Dagen efter kom en person som flyttstädade min gamla lägenhet och även hon var super noggrann och duktig. Jag rekommenderar...
Snabba och smidiga, bra städat!
Snabba,noggranna och trevliga
jättebra toppen utmärkt jättebra igen
Direkt bra bemötande på telefon, bra pris, höll sina tider, var tydliga och utförande gick felfritt. Bra jobbat!
Grym service, dom arbetade väldigt snabbt och var väldigt effektiva!
I was really impressed with flyttstädning. Definitely use them again. Kamila
Snabba, effektiva vid flytten, bra flyttstädning.
Jag önskar att jag kunde varna alla för detta fruktansvärda bluff-företag. Aldrig någonsin har jag varit med om ett så oproffsigt företag som lurar kunder utan den minsta skam. ANLITA INTE FLYTTELLA FÖR NÅGOT I VÄRLDEN. Det här företaget kommer att lura dig in i det sista. Företaget var 3 timmar sena, jag fick en offert på ett pris, när fakturan kom var det ett helt annat högre pris. Dom kan inte motivera till varför. Ingen kompensation för förstörda möbler och ej utförd tjänst. Martin som ska vara ägaren har en intelligensnivå...
Mkt snabb och bra uppföljning på förändringar, frågor etc gällande flytten. Fint genomförd flytt.
Proffsiga, noggranna och snabba! Rekommenderar varmt och jag kommer att anlita Flyttella igen!
Vi bokade både flytt och städ av Flyttella. Blev väldigt professionellt bemötta från första samtalet med Martin. Han var tillgänglig för alla våra frågor under hela processen. Killarna som hjälpte oss med flytten var duktiga och snabba. Städningen var fantastisk bra gjord. Dock tyckte vi synd om städerskan för hon jobbade själv från kl 8 på morgonen till ca kl 20:30 på kvällen. Men, som sagt, otroligt fin städning och stort eloge till henne.
Herregud vilka snabba grabbar!! Supernöjd med deras arbete. Dom bar och plastade in alla möbler från lägenheten i Älvsjö, for till nya lägenheten i Huddinge och flyttade upp allt i lägenheten på totalt bara :3 Tim och 15 min! Otroligt. Dessutom var kostnaden väldigt rimlig Vi kan starkt rekommendera Flyttella för alla som behöver flytthjälp! Supernöjda Danne&Carina
Superbra gäng som hjälpte till
Trevligt bemötande från första stund, rimliga priser och ett fantastiskt flytt-team som var både lyhörda, kommunikativa, snabba och gjorde det där lilla extra. Jag kan varmt rekommendera Flyttella till alla.
Väldigt trevliga! Snabb återkoppling, wow-pris, Killarna jobbade effektivt, samspelta . Jag har flyttat 13 ggr och det här var i särklass min bästa flytt. Kan verkligen rekommendera Flyttella AB Tack!
Jag rekommenderar inte Flyttella alls till någon. Vi beställde flyttstädning (bara kök och badrum). De lovade att komma klockan 8 på morgonen och att arbetet skulle vara klart till klockan 12-13. I slutändan började de ringa mig vid 13:30 och berättade att köket och badrummet var väldigt smutsiga, särskilt bakom spisen och badkaret. De sa att de behöver lägga till ytterligare 5 timmar till för städning. Ja, bakom spisen och badet var det smutsigare än vanligt, men erbjuder ni städning vid en flytt eller vill ni bara komma...
Hej Marija och tack för ditt omdöme. Vi förstår att du är missnöjd med flyttstädningen och vi beklagar om förväntningarna inte matchade din upplevelse. Enligt vår orderbekräftelse skulle flyttstädningen utföras den 28 mars 2025, med en flexibilitet på +/- 1 dag, och vi hade nycklarna till bostaden hos oss på kontoret. Bostaden var också 20 kvm, vilket vi hade noterat. Vi vill också påpeka att vi inte har någon skriftlig information om att endast kök, badrum och fönster skulle städas, utan vår offert gäller för en flyttstädning...
Väldigt nöjd - från bokning till genomförandet av flytten. Snabbt, korrekt och väldigt effektivt! Tack!!
Supersnabb respons vid önskan om offert. Enkelt att se vad som ingår och hur processen går till. Upskattade även den enkla kommunikationen genom hela processen. Och väl genomfört städ såklart!
Mycket vänlig, mycket professionell, alltid snabb att svara när jag ringer, mycket hårt arbetande, lämnade huset rent och luktade fräscht.
Det var ok kommer inte att rekommendera till någon
Snabba, och noggranna och gjorde ett bra arbete med flytten. Flyttstädningen blev minst lika bra och vi kan verkligen rekommendera Flyttella.
Flyttkillarna tappade en garderob i flytten, vilken blev helt skadad och skev. Jag skadeanmälde i slutet på oktober, men har fortfarande varken fått någon återkoppling eller ersättning. Detta trots väldigt många telefonsamtal och mail. Otroligt oseriöst företag, varning!
Proffsigt , trevligt och flexible
Otroligt proffsiga och hjälpsamma. Vi var tvungna att ändra dagar för flytt men det var inga problem. Killarna som flyttade, David och Dmitry var snabba, lyhörda, tillmötesgående och trevliga. Rekommenderar varmt!
Toppen bemötande. Önskar däremot bekräftelse tidigare än kvällen innan. Flyttstäd
Flyttstäd gick smidigt. Priset var aningen lägre än andra aktörer och städningen fick godkänt utan konstigheter.
Riktigt bra service! Från start till slut! Super trevliga och hjälpsamma i telefon även om vi hade många frågor. Kom i tid ringa dagen innan för att bekräfta och ringde efter flytten för att kolla att allt gick bra. Kom förberedda och flytten gick super smidigt. Starkt rekommenderat!
Excellent and very curteous service! True professionals who were very prompt and efficient with their work. Definitely recommended!
Använt flyttella två gånger för flyttstäd, lika nöjd båda gångerna. Smidigt med nyckelöverlämning och lämning, städningen superbra båda gångerna och personalen trevlig.
Har använt Flyttella för att flyttstäda samt flytta bohaget och är verkligen nöjd med allt från kontakt till hur det utfört uppdragen med bra kvalitet och superbra resultat. Kan rekommendera Flyttella till alla som behöver tjänster.
Bokade både flytthjälp och flyttstäd. Flytthjälpen var fantastiska, bra kommunikation och de var mycket trevliga. Fick godkänt av flyttstädnings besiktningen. Det var rent och fint. Rekommenderar Flyttella😁
Prisvärt, de var rädda om våra möbler, effektiva och städningen blev bra. Ingenting att klaga på!
Riktigt otrevliga. Tog inte med alla saker som var avtalade. Varning!
Hej Ingela! Tack för din feedback. Vi vill klargöra att vi har utfört den överenskomna volymen enligt vårt avtal och vi informerade er tydligt om att det fanns ytterligare volym som inte ingick i det ursprungliga avtalet. Vi gav er också möjlighet att få de extra sakerna flyttade mot en extra kostnad, men vi fick då ett nej på detta. Det som framgår i ert omdöme är inte korrekt och det vilseleder andra kunder. Vi har hela tiden försökt att vara professionella och trevliga, trots att vi möttes av en upprörd attityd...
Superbra alltihop - snabba och trevliga flyttgubbar, enkla att kommunicera med dagarna innan, perfekt flyttstädning inom utsatt tid. Alla stjärnor!
Dyraste laget med slutfakturan stämde med offert. Dom kom på bestämd tid för att lasta in i bilarna, flytt städ var klanderfritt och allt in i nya lgh i rätt rum.
Hade väldigt högt förtroende för Flyttella AB då vi baserade valet av dem på den stora andel positiva omdömen. Tyvärr stämde inte vår upplevelse överens med den positiva bild som framkommer här. Vi bokade packning, flytt och städ. - Vi ansåg det vara svårt att få tydlig kommunikation inför flyttdagen, jag blev runtskickad och väldigt sällan återkopplad till när de bad om att få ringa upp. Vilket ledde till stor stress inför att de ens skulle dyka upp på flyttdagen fram tills kvällen innan. - När vi var i vår nya lägenhet...
Hej och tack för er feedback. Vi beklagar verkligen att er upplevelse inte motsvarade förväntningarna, och vi förstår er frustration. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det är tråkigt att höra att det inte gick som planerat i ert fall. När det gäller kommunikationen inför flyttdagen, är vi ledsna att ni kände att ni blev runtskickade. Det är absolut inte vårt mål, och vi kommer att titta på våra processer för att säkerställa att vi återkopplar snabbare och tydligare i framtiden. Vi uppskattar...
Tyvärr förstördes två lampskärmar (arvegods) även ett antikt litet runt bord. Killarna från Flyttella tror jag var bra. De pratade inte svenska eller engelska, så vi kunde inte prata med varandra tyvärr. Tråkigt tycker jag. Jag fick vänta i ca 2 timmar i ett kallt förråd innan de kom. Det borde gå att tidsbestämma lite bättre. Det var ju Ramadan, så jag förstår om killarna var trötta o hungriga. M v h Anita
Flyttade mellan Stockholm och Norrköping och anlitade Flyttella. Vi är supernöjda. De var punktliga, prisvärda och lätta att ha att göra med. De var väldigt försiktiga, plastade in möbler, packade smart m.m. och samtidigt riktigt effektiva. Hög arbetsmoral, fick knappt hjälpa dem att bära. Kan varmt rekommendera Flyttella, speciellt om ni gör en lite längre flytt!
Rekommenderar! Kom i tid, har ett bra samarbete vilket gjorde att flytten gick snabbt. Plastade in alla möbler noga och var generellt försiktiga med väggar mm. Hade anlitat dom igen utan tvekan!
Allting mycket bra, trevligt bemötande, snabbt och noggrant arbete. Finns ingenting att klaga på.
Best service! The guys showed up exactly on time, fully equipped with all they need to wrap, secure, and move the stuff. And they were even faster than the expected time! will make sure to choose again when needed!!
De var bra och lyssnade på mina behov. De ukrainska grabbarna var duktiga och effektiva. Flytthjälpen var smidig tack Flyttella.
Mycket bra. Trevliga och snabba grabbar som kom i tid och flyttade vår lilla lägenhet snabbt!!!
Snabbt och smidigt, bra resultat av både städ och flytt
Allting var topp Bemötandet årdnandet med tillräckligt med utrymme med bilen grabbarna som gjorde flytten utmärkt Hittade när ficksade väll stor tack med alla från oss bägge