Flyttella AB

Flyttella AB

www.flyttella.se
  • BadgeFourYears
4.4

Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...

704 omdömen om Flyttella AB

Sedan starten hos Reco 2021

Emma Kristina W
Skrev om Flyttella AB

Effektiva och trevliga samt måna om att göra rätt och att jag som kund skulle bli nöjd. Jag uppskattade att de ringde och frågade tex om routern skulle tas med när jag glömt att säga att den skulle vara kvar i lägenheten.

Stina A
Skrev om Flyttella AB

Supersnabba killar! Alla hjälptes åt och trevliga var dom oxå. Vi är jättenöjda!

Tommy B
Skrev om Flyttella AB

Flyttella bemötte mig bra, men jag kände att det var lite missinformation angående vårat samtal i början som uppdagades i sista minuten. Min förväntan blev mött med goda åsikter och jag är nöjd med vad dem har gjort. Jag tycker att hela tjänsten av att flyttstäda gick väldigt bra, och jag är väldigt nöjd med vad dem har gjort.

Jingchun S
Skrev om Flyttella AB

det är min andra gång efter mitt förra årets tjänst. Den totala upplevelsen är fortfarande av god kvalitet! Min väns feedback på grund av min starka rekommendation är den perfekta flytttjänsten de upplevde i Sverige.

Ritva E
Skrev om Flyttella AB

Trevligt bemötande. Flytten fungerade utmärkt. Killarna var superduktiga och snabba. Allting var helt.

Alan S
Skrev om Flyttella AB

Beställde flyttstädning för min lägenhet på 84kvm från Flyttella Säljaren som kontaktade mig kämpade hårt för att ge mig bästa priset bland 2 andra företag och det kändes som att dom pressade ner varenda krona som gick. Städarna dök upp någon minut efter avtalad tid, dom pratade inte svenska men gjorde ett fantastiskt arbete och lämnade lägenheten skinande rent. Har inget att klaga på, allt gick över förväntan.

Mehmet S
Skrev om Flyttella AB

Enkelt och smidig flytthjälp. Jättetrevligt bemötande och de löste snabbt lite hinder på vägen. Kommer anlita dom igen i framtiden och rekommenderar firman till mina vänner.

Svar från Flyttella AB

Hej Mehmet! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde lösa hindren smidigt. Det betyder mycket för oss att du vill anlita oss igen och rekommendera oss till dina vänner. Vi ser fram emot att få hjälpa dig i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Emil H
Skrev om Flyttella AB

Smidigt och enkelt, Allt va kanon med min flyttstädning!

Svar från Flyttella AB

Hej Emil! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med din flyttstädning. Din feedback är uppskattad, och vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Martina L
Skrev om Flyttella AB

Proffsiga, bra support via mejl och bra städ och flytthjälp

Svar från Flyttella AB

Hej Martina! Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vår professionalism, mejlsupport och både städ- och flytthjälp. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda och väl omhändertagna. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Ia L
Skrev om Flyttella AB

Trevligt bemötande. Väl utförd flytt.

Svar från Flyttella AB

Hej! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att flytten blev väl utförd. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Julia E
Skrev om Flyttella AB

Jätte bra service från alla håll! Kontoret och killarna som hjälpe mig flytta var grymma. Var lite orolig att nåt skulle gå sönder med det gjorde det inte väldigt försiktiga med sakerna. Hade baspaketet då jag flyttade lite grejer. Kommer använda mig av flytella igen och har redan rekommenderat vidare!

Svar från Flyttella AB

Hej Julia! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du fick bra service från både kontoret och flyttteamet, och att vi kunde lugna din oro kring säkerheten för dina saker. Det gläder oss att allt gick smidigt och att du är nöjd med baspaketet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen och uppskattar verkligen att du rekommenderat oss vidare! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Cristin S
Skrev om Flyttella AB

Hade en mycket bra kommunikation med Flyttella under hela processen, från offertförfrågan till att möbler var på plats på nya stället och gamla stället var flyttstädat. Jag hade ok förväntningar då jag kollat tidigare recensioner men de överträffade dem ändå. Kan varmt rekommendera dem men tänk på att inte packa ner sladdar till t.ex. stor platt-tv. De behöver naturligtvis se att detta fungerade innan de flyttade dem och det kunde inte jag men den kom fram lika hel som den varit när vi använde den. Helt enkelt toppen!

Svar från Flyttella AB

Hej Christin! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du hade en så bra upplevelse med oss, från offertförfrågan hela vägen till flytt och flyttstädning. Det betyder mycket för oss att vi överträffade dina förväntningar och att allt gick smidigt, inklusive hanteringen av din platt-tv. Tack för din varma rekommendation, och vi önskar dig all lycka i ditt nya hem! Mvh Flyttella teamet

Hely O

Snabba duktiga flyttkillar,, Inga problem,

Svar från Flyttella AB

Hej Hely! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att flytten gick smidigt utan problem. Det betyder mycket för oss att veta att våra medarbetare lever upp till förväntningarna. Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Camilia M
Skrev om Flyttella AB

Vi är så himla nöjda med vår flytt! Allt gick väldigt smidigt och effektivt. Dom var försiktiga och noggranna och lyhörda. Kommer använda de igen vid framtida flytt! Stort tack, flyttella!

Svar från Flyttella AB

Hej Camilla! Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med din flytt och att allt gick smidigt och effektivt. Vi strävar alltid efter att vara noggranna och lyhörda för våra kunders behov, så det är underbart att få bekräftelse på att vi lyckats. Vi ser fram emot att hjälpa dig vid framtida flyttar. Stort tack för ditt förtroende och dina varma ord! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Catarina G
Skrev om Flyttella AB

Bokade flyttstäd. Mycket bra bemötande när jag bokade städet. Supertrevliga medarbetare som kom och städade, gjorde ett fantastiskt jobb! Bl a såg min ugn ut som ny.

Svar från Flyttella AB

Hej Catarina! Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår flyttstädning och att bemötandet vid bokningen var positivt. Våra medarbetare strävar alltid efter att göra sitt bästa, och det är fantastiskt att höra att de lyckades imponera – särskilt med resultatet i ugnen! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi kan hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Eva H
Skrev om Flyttella AB

Vi köpte packning, flyttning och städ. Det gick snabbt och smidigt.

Svar från Flyttella AB

Hej Eva! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda med packningen, flytten och städningen. Att det gick snabbt och smidigt är precis det vi strävar efter. Tack för att ni valde oss, och vi hoppas att vi kan hjälpa er igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Pauline F
Skrev om Flyttella AB

Flertalet saker gick sönder under flytten varav min elcykel, har kontaktat dem via Mail utan svar. Jag hade märkt upp alla lådor ordentligt samt samtliga möbler, jag visade även vart vardera typ av låda samt möbler skulle stå men ändå trycktes allt in i vardagsrummet med alla lappar in mot väggen och övriga saker huller om buller. Tydligen hade jag för mycket möbler (??) trots att de slapp både soffa, mattor, vardagsrumsbord och soffa. De drog med sig den stress man vill slippa när man anställer en flyttfirma. Dessutom var...

Svar från Flyttella AB

Hej Pauline! Vi beklagar verkligen att din flyttupplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Det är vår högsta prioritet att erbjuda en säker och smidig tjänst, och vi är djupt bekymrade över att höra om skadorna och den stressiga upplevelsen du beskriver. Att inte få svar på ditt e-postmeddelande är inte acceptabelt, och vi ber om ursäkt för detta. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se till att undersöka vad som gått fel i detta fall. Vårt mål är att hitta en lösning för att kompensera de skador...

Björn S
Skrev om Flyttella AB

Korrekt och trevligt bemötande.

Svar från Flyttella AB

Hej Björn! Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Det är glädjande att höra att du upplevde ett korrekt och trevligt bemötande från oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen. Välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Rebecka J
Skrev om Flyttella AB

Superbra! Väldigt smidig flytt och bra bemötande

Svar från Flyttella AB

Hej Rebecka! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du hade en smidig flytt och ett bra bemötande från oss. Vi strävar alltid efter att göra våra kunders flyttupplevelse så enkel och positiv som möjligt. Hör gärna av dig om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Anna E
Skrev om Flyttella AB

Väldigt rara och duktiga kilarsom flyttade. Smidigt och höll tiden. Det ändz jag uppfattade som konstigt var att ankomst tiden var väldigt svår att säga tydligen 8-12 var ett långt spann. Vi köpte endast bärhjälp

Svar från Flyttella AB

Hej Anna! Tack för att du delade med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du var nöjd med våra flyttkillars arbete och att allt gick smidigt och i tid. Vi förstår att det kan kännas otydligt med ett så pass stort tidsfönster för ankomst, och vi tar till oss den feedbacken för att förbättra vår kommunikation och planering framöver. Tack för att du valde oss för din flytt, och vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Marie-Louise G
Skrev om Flyttella AB

Flyttkillarna hade bomnyckel, vilket jag var väldigt glad över, då jag inte hade någon bomnyckel.Allt flöt på utan några problem.Jag är nöjd med flytten.

Svar från Flyttella AB

Hej Marie-Louise! Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi är glada att höra att flyttkillarna hade med sig bomnyckel och att det underlättade för dig. Det är viktigt för oss att flytten går smidigt och utan problem, så det är fantastiskt att höra att du är nöjd med upplevelsen. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Andreas E
Skrev om Flyttella AB

Flyttkillarna var Punktliga, snabba och samtidigt försiktiga med sakerna vid flytten. Dem plastade även in möblerna noggrant. Kan rekommenderas starkt! Hoppas att städningen blir lika bra sen.

Svar från Flyttella AB

Hej Andreas! Tack för ditt fina omdöme! Vi är jätteglada att höra att du var nöjd med flyttkillarna och att de var punktliga, snabba och försiktiga med dina saker. Att möblerna plastades in noggrant är något vi lägger stor vikt vid för att säkerställa att allt kommer fram i bra skick. Vi ser fram emot att leverera samma höga standard på städningen och hoppas att även den blir till belåtenhet. Tack för din rekommendation och förtroendet att välja oss! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Roger O
Skrev om Flyttella AB

Slarviga, glömde saker, dålig svenska, lampa +andingsmaskin 4000kr gick sönder.

Svar från Flyttella AB

Jag beklagar verkligen att du inte är nöjd med din upplevelse och att skador inträffade under flytten. Det är inte acceptabelt att saker glömdes bort och att din lampa samt andningsmaskin gick sönder, särskilt när de var av högt värde. Vi förstår att det skapar frustration och vi vill gärna lösa situationen. Hej Roger! Jag rekommenderar att du kontaktar oss direkt för att diskutera vidare och hitta en lösning på problemet. Vi tar din feedback på allvar och kommer att arbeta för att rätta till detta så snabbt som möjligt....

Azadeh M
Skrev om Flyttella AB

Enkla och flexibla och bra pris! Väldigt trevlig personal och sjukt bra städat. Är så nöjd med allt☺️ tack! Kan med rent samvete rekommendera!

Svar från Flyttella AB

Hej Azadeh! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att du var nöjd med både vår service, priset och städningen. Det betyder mycket för oss att vi har kunnat leverera en så positiv upplevelse för dig. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Vera B
Skrev om Flyttella AB

Smidig kontakt med företaget hela vägen och supersuperfint städat!

Svar från Flyttella AB

Hej Vera! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde smidig kontakt hela vägen och att städningen blev till din belåtenhet. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är härligt att du är nöjd med resultatet. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Mattsson M
Skrev om Flyttella AB

Trevlig, punktligt och bra städat.

Svar från Flyttella AB

Hej Mattsson! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och städning. Punktlighet och trevligt bemötande är något vi alltid strävar efter, så det betyder mycket att du upplevde det så. Tack för att du valde oss, och hör gärna av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Massouodeh N
Skrev om Flyttella AB

Det gick fint och smidigt, dock behovs lite starkare män för jobbet

Svar från Flyttella AB

Hej Massouodeh! Tack för din feedback! Vi är glada att höra att flytten gick fint och smidigt. Vi tar till oss din kommentar om att det kan behövas starkare män för jobbet och kommer att tänka på detta framöver för att säkerställa att alla våra medarbetare är väl rustade för uppdraget. Vi uppskattar verkligen att du delade med dig av din upplevelse och hoppas kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Sara Charlotte H
Skrev om Flyttella AB

VARNING!!!!! Vi anlitade Flyttella för en flyttstädning och är mycket besviken över deras service. Redan vid första städningen var det tydligt att jobbet var otroligt slarvigt utfört, med smuts och damm kvar i flera rum. Efter att vi gett kritik kom de tillbaka och "städade om" hela tre (!) gånger, men resultatet var fortfarande långt ifrån acceptabelt. Det mest frustrerande var deras oproffsiga bemötande och bortförklaringar – de påstod till exempel att de "bara använder torr trasa, inte blöt", som svar på kritiken. ...

Linda L
Skrev om Flyttella AB

Använde Flyttella för både flytt och flyttstäd och fick väldigt bra service och bemötande. En tråkig händelse längs vägen som de dock tog fullt ansvar för och löste direkt och det är jag otroligt nöjd med! Alla kan göra misstag, men att man då finns där, håller kontakten och ordnar upp situationen gör mig trygg i att känna att jag gärna skulle anlita dem igen.

Svar från Flyttella AB

Hej Linda! Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både vår service och bemötande, och att vi lyckades lösa den tråkiga händelsen på ett sätt som gjorde dig trygg. Vi tror på att ta ansvar när något går fel och att hålla en öppen kommunikation för att rätta till situationen, så det betyder mycket att du uppskattade vår hantering. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden och tackar för ditt förtroende! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Frank L
Skrev om Flyttella AB

Allt gick smidigt och bra. Välstädat som blev godkänt av hyresvärden utan problem.

Svar från Flyttella AB

Hej Frank! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att städningen blev godkänd av hyresvärden utan problem. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till och att du är nöjd med resultatet. Vi önskar dig allt gott och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänlig hälsning Flyttella

Stina M
Skrev om Flyttella AB

Bra bemötande. De var punktliga och allt flöt på enligt plan. Vi beställde packning, flytt och flyttstäd. Packningen fungerade bra och vi kom överens om vad som skulle lämnas kvar så att vi kunde sova sista natten i huset. Alla ömtåliga föremål var väl inslagna. Dock blev det stora problem att hitta det vi behövde efter flytten eftersom lådorna förvisso var märkta, men alla märkningarna från tidigare flyttar var också kvar på lådorna. Dessutom packades det väldigt slarvigt med t ex en stövel i en kartong, en annan i en annan...

Svar från Flyttella AB

Hej Stina! Tack för att du delar med dig av din upplevelse och feedback! Vi är glada att höra att bemötandet var bra och att flytten flöt på enligt plan, men vi förstår att det fanns flera delar som kunde ha förbättrats. Vi beklagar att märkningen på lådorna blev förvirrande och att packningen inte var så noggrant utförd som vi strävar efter. Vi ska ta till oss den kritiken och se till att våra medarbetare packar mer effektivt och konsekvent framöver. Angående de kvarlämnade sakerna och säckarna med trasiga kartonger,...

Mari F
Skrev om Flyttella AB

Mycket trevliga, kontoret fixar snabbt problem, bra flyttkillar. Önskade flytta 45 kbm, men fick bara beställa 35 kbm. Fick sedan betala extra tillägg när de märkte att det var mer än 35 kbm, som jag redan förmedlat, så blev samma pris som dyrare firmor. Mycket bra städning, men tyvärr med sura trasor, vilket gjorde att lägenheten luktade sur disktrasa efter städningen.

Svar från Flyttella AB

Hej Mari! Tack för att du delar med dig av din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och den snabba problemlösningen från kontoret, samt att flyttkillarna gjorde ett bra jobb. Vi beklagar att det uppstod missförstånd kring volymen på flytten och att det slutade med ett högre pris än förväntat. Vi kommer att se över våra rutiner för att bättre kommunicera och uppskatta volymerna så att våra kunder inte överraskas av extra kostnader. Angående städningen, beklagar vi att trasorna...

Jessica S
Skrev om Flyttella AB

Så duktiga och snabba! Rekommenderar dem verkligen.

Svar från Flyttella AB

Hej Jessica! Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är så glada att höra att du upplevde oss som duktiga och snabba. Din rekommendation betyder mycket för oss! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Hamid B
Skrev om Flyttella AB

Professionella, lyhörda, försiktiga men snabba personal! Billigast i stockholm enligt egen reaserch via offerta. Mvh / Hamid

Svar från Flyttella AB

Hej Hamid! Tack så mycket för ditt omdöme, Hamid! Vi är glada att höra att du upplevde oss som professionella, lyhörda och snabba, och att du fann vårt pris konkurrenskraftigt. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Ingela H
Skrev om Flyttella AB

Bra bemötande. Företaget var okänt så vi hade inga speciella förväntningar. Annat än att det skulle bli rent. Tveksam när jag såg att en person skulle göra hela jobbet, men resultatet blev bratjänsten avsåg flyttstädning. .

Svar från Flyttella AB

Hej Ingela! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du var nöjd med resultatet och att flyttstädningen blev till belåtenhet, trots tveksamheter inför att en person skulle göra hela jobbet. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet, oavsett hur många som är involverade, och det är härligt att du blev positivt överraskad. Tack för att du valde oss, och vi hoppas kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Lars H
Skrev om Flyttella AB

Blev bra bemöt vid första kontakten och inga problem vid senarelägningen av städningen. Vi hoppades naturligtvis att vi skulle vara nöjda efter utfört uppgift och det tycker jag att dom gjorde,. Som sagt var det flyttstädning vi hade beställt

Svar från Flyttella AB

Hej Lars! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du fick ett bra bemötande från oss och att det inte var några problem med senareläggningen av städningen. Det är också härligt att höra att du blev nöjd med resultatet av flyttstädningen. Vi uppskattar verkligen att du valde oss och hoppas kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Mingxiao L
Skrev om Flyttella AB

smooth! They did a great job! Everthing works well!

Svar från Flyttella AB

Hi Mingxiao! Thank you so much for your feedback! We're thrilled to hear that everything went smoothly and that you were satisfied with the job. It's great to know everything worked well for you. We truly appreciate your kind words and look forward to helping you again in the future! Best regards, The Flyttella Team

Sanna K
Skrev om Flyttella AB

Snabba och noggranna, dock inte så försiktiga alltid med de som var ömtåligt (tex dyr tv). Kom en timme för sent.

Svar från Flyttella AB

Hej Sanna! Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du upplevde oss som snabba och noggranna. Vi beklagar att vi inte var tillräckligt försiktiga med de ömtåliga sakerna, som din TV, och att vi var en timme försenade. Det är definitivt inte den standard vi strävar efter, och vi tar din feedback på allvar för att förbättra oss framöver. Vi hoppas kunna leverera en ännu bättre upplevelse nästa gång. Tack för att du valde oss! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Tuula B
Skrev om Flyttella AB

Jag flyttade från Solna till Vadstena, från en tvåa till en liknande lägenhet. Resan tar tre timmar. Två unga killar kom som avtalats, prick åtta på morgonen, och började packa bilen med en rasande fart. Vi åkte iväg vid halvtiotiden, killarna, min katt 🐈‍⬛ och jag. Han som körde var lugn och höll hastighetsgränserna hela resan. Båda var snabba och vänliga och frågade mig var de skulle ställa möbler och kartonger. De plastade in några möbler och skärmar, allt för att inget skulle gå sönder. Jag kan bara konstatera att det blev min bästa flytt någonsin! Kan varmt rekommendera Flyttella. 😊

Svar från Flyttella AB

Hej Tuula! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att din flytt blev en så positiv upplevelse och att allt gick smidigt, från packningen till leveransen i Vadstena. Det är också härligt att höra att våra killar var snabba, vänliga och noggranna med dina möbler och skärmar. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen om du skulle behöva det i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Maj-Lis N

Punktliga och trevliga. Proffsiga! Rekommenderar gärna! Nöjd

Svar från Flyttella AB

Hej Maj-Lis! Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du var nöjd med vår punktlighet, trevlighet och professionalism. Din rekommendation betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Per Urban J
Skrev om Flyttella AB

Tycker Flyttella har skött min flytt exemplariskt samt har varit väldigt serviceminded när jag haft frågor osv. Guldstjärna från mig! Urban

Svar från Flyttella AB

Hej Per Urban! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme, Urban! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi har kunnat hjälpa till på bästa sätt med din flytt. Din guldstjärna betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen om du behöver det i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Karin Z
Skrev om Flyttella AB

Kom i tid och gjorde ett bra jobb. Vi är väldigt nöjda!

Svar från Flyttella AB

Hej Karin! Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kom i tid och gjorde ett bra jobb. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med flytten. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Esma O
Skrev om Flyttella AB

Proffsiga, bra bemötande, effektiva och väldigt duktiga!

Svar från Flyttella AB

Hej Esma! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde oss som proffsiga, effektiva och duktiga. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Flyttella

Yvonne B
Skrev om Flyttella AB

Jag fick ett trevligt bemötande och allt gick smidigt med flytt och städ

Svar från Flyttella AB

Hej Yvonne! Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du fick ett trevligt bemötande och att både flytt och städ gick smidigt. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Malin B
Skrev om Flyttella AB

Bra och lättillgänglig kundservice per telefon innan och under processen (fick hjälp med packning, flytt och flyttstäd). Blev uppringd dagarna innan för planering av respektive moment. Lösningsorienterad personal i samband med flytt. Städning väl genomförd. Rimligt pris.

Svar från Flyttella AB

Hej Malin! Tack för ditt utförliga och positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår kundservice och att allt från packning till flytt och städning gick smidigt. Det gläder oss att vår lösningsorienterade personal och noggranna planering gjorde processen enkel för dig. Att du även tycker att priset var rimligt betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Kristina K
Skrev om Flyttella AB

Innan jag hade accepterat offerten upplevde jag kontakten väldigt pådrivande och effektiv. När jag bekräftat digitalt fick jag ingen bekräftelse utan det var det helt tyst och jag fick själv höra av mig några dagar innan flytten för att checka att allt var ok och vilken tid som gällde. Flyttkillarna som kom pratade mycket dålig engelska och vi hade svårt att förstå varandra vilket bidrog till onödigt gnissel från båda sidor under hela flyttprocessen. Jag blev ganska irriterad när de drog två repor i golvet och tyckte...

Svar från Flyttella AB

Hej Kristina! Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi uppskattar din ärlighet och feedback, även när den är kritisk, eftersom den hjälper oss att förbättra vår service. Vi är verkligen ledsna att du upplevde brister i kommunikationen efter att du accepterat offerten och att det blev tyst från vår sida. Det är något vi tar till oss och kommer se över för att säkerställa bättre bekräftelser och tydlig kontakt framöver. Vi ber om ursäkt för språkproblemen som uppstod och att det ledde till missförstånd...

Sarah K
Skrev om Flyttella AB

Fantastisk flyttstädning! Skinande rent och proffsigt utfört! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ kommer att rekommendera Flyttella till släkt och vänner.

Svar från Flyttella AB

Hej Sarah! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med flyttstädningen och att du upplevde den som skinande ren och proffsigt utförd. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa både dig och dina vänner i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Yasmin A
Skrev om Flyttella AB

Väldigt snäll personal, ambitiös, hjälpsam, riktigt trevligt rekommenderar till alla. 🌟🌸

Svar från Flyttella AB

Hej Yasmin! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår personal och deras hjälpsamhet och vänlighet. Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss till andra. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Ekaterina Z
Skrev om Flyttella AB

Grymma killar och super snabba/försiktiga. Hjälpte med flytten till vårt nya hem. Kan varmt rekommendera, otroligt bra och prisvärt!

Svar från Flyttella AB

Hej Ekaterina! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att du var nöjd med vårt team och att vi kunde hjälpa dig med flytten på ett snabbt och försiktigt sätt. Det betyder mycket att du tycker att vår service var både bra och prisvärd. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden och tackar för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet

Catherine S
Skrev om Flyttella AB

Bokade flytt med Flyttella med utgångspunkt från de fina omdömen de fått av tidigare kunder. Efter signat kontrakt så tog jag kontakt med Flytella ett antal gånger då uppskattad flyttvolym ökade och blev alltid väl bemött. På flyttdagen kom flyttbilarna i tid och flyttkillarna jobbade hårt med att ta hand om utflytt, transport och inflytt på den nya adressen. De var noggranna, effektiva och uppmärksamma. Jag är mycket nöjd med Flyttella och kan verkligen rekommendera dem.

Svar från Flyttella AB

Hej Catherine! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du kände dig väl bemött under hela processen och att våra flyttkillar levererade en noggrann, effektiv och uppmärksam service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse, och det är härligt att höra att vi lyckades med detta. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet