Det var den finaste städningen man kan tänka sig. Så noggrant och ordentligt städat precis överallt. Var rädd om de duktiga ukrainska systrarna som fixade detta. De är fantastiska!
Flyttella AB
Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...
757 omdömen om Flyttella AB
Sedan starten hos Reco 2021
Bästa service! Tack för hjälpen .
Flyttella var bra från första kontakt till sista vad gäller vår flytt. Snabba, uppmärksamma och flexibla. Inget gick sönder eller skadades och killarna som jobbade var noggranna och hade koll. Vi är jättenöjda med service, bemötande och utförande.
Snabbt och smidigt. Möblerna skyddades med plast vilket gjorde att uppdraget tog längre tid och blev dyrare än vi räknat med. Dock positivt att de nu är väl skyddade där de står förvarade.
Mycket smidigt och effektivt.
Vi fick ett trevligt bemötande och killarna som kom och flyttade våra saker var effektiva, trevliga och duktiga. Rekommenderas varmt!
Bra upplevelse av flyttstäd för ett bra pris. Köparna som kontrollerade städningen hade inga synpunkter åtminstone. Städarna verkar inte vara svenskspråkiga så något svårt med kommunikationen, får använda google-translate. De hade kunnat höra av sig dagen innan bokad städning för att stämma av en tid för att släppa in/lämna av nycklarna.
Bra pålitligt team som lyssnade vad vi ville under flytten. Framförallt effektivt i en trevlig anda. Skall rek. om jag fick frågan
Proffsigt. Trevlig personal. Helt klart bästa.
Supertrevlig städerska som utförde flyttstädet på ett proffesionellt och effektivt sätt. Har aldrig sätt en ugn så ren! Snabb återkoppling och behjälplig kundtjänst, men störst eloge till städerskan som utförde arbetet!
Gick smidigt. Hade först först tänkt flytta den 29 november, men då de inte hade tid då pga månadsslut så kom vi istället överens om 28 november. Har själv varit med om andra flyttfirmor som tackat ja, och sedan inte kommit alls då de överbokat kring månadsslut, vilket förstås ställt till det. Men detta behövde jag inte vara med om denna gång. De skulle komma mellan 15 och 18. Kom strax innan 18, så inom tid tom, vilket jag egentligen inte förväntat mig, då de varit öppna med att schemat för dagen var tight. Två unga killar...
Jag har bokat både flytt och städ. Jag är jätte nöjd!
Kom i tid och gjorde ett bra jobb. Flexibla.
Väldigt bra och smidigt. Det var lite krångligt när jag skulle hämta kartonger men annars var det bra!
De var försenade och ingen ringde för att förvarna om det. Hade beställt att de skulle komma nån gång mellan 15.00-18.00. Jag ringde runt 17.45 för att kolla vart de var. De kom 18.40. Själva jobbet gick bra, de var duktiga. Men hade önskat bättre kommunikation om att de skulle komma sent. Inte kul att vänta så länge utan att nån hör av sig.
Hej Alice! Vi förstår din frustration över förseningarna och att vi inte informerade dig om detta i förväg. Det är inte acceptabelt och vi kommer att se över våra rutiner för att förbättra vår kommunikation med kunder när det gäller förseningar. Vi uppskattar ändå att du nämner att arbetet blev väl utfört och att flyttkillarna var duktiga. Vi kommer att se till att detta förbättras i framtiden för att undvika liknande situationer. Tack för att du delade din upplevelse med oss. Mvh, Flyttella
Städerskan pratade ingen svenska och knappt engelska, personen på telefon pratade okej men lite svårtydd svenska. Dock var bemötandet via mail och sms bra, och det var anpassningsbart efter nya förutsättningar. Utfört arbete var bra
Hej Johannes! Vi uppskattar att du delar din feedback. Vi beklagar eventuella språkbarriärer som uppstod under flyttprocessen, och vi kommer att arbeta med att förbättra vår kommunikation. Det gläder oss att du ändå upplevde det utförda arbetet som bra och att bemötandet via mail och sms var anpassningsbart efter nya förutsättningar. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda en bra kundupplevelse. Tack för att du delade din feedback med oss. Mvh Flyttella
efter en offert på 3ROk och en accepterad offert, så ville de ha mer betalt mitt i flytten för att ta med alla möbler. De borde ha en bättre beräkning deras offert vad som är normal kubik, då vi inte har ovanligt mycket eller stora möbler. Hur har de ex lastat i bilen kan man ju ifrågasätta... Trevlig killar dock som jobbade, men fräckt att försöka få mer betalt.
Hej Therese! Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte var nöjd med din upplevelse. Vi förstår din besvikelse över att behöva betala mer mitt i flytten trots en accepterad offert. Vi tar din kritik om beräkningen av volymen på allvar, och vi kommer att se över våra processer för att säkerställa att vi erbjuder korrekt information om kubikmått och kapacitet. Det verkar som att det kan ha varit en kommunikationsmiss i hur vi lastade och hanterade möblerna. Vi uppskattar att du påpekade detta, och vi kommer att arbeta...
Beställde flytt och flyttstädning. Kom i tid, flyttade på allt snabbt och smidigt och exceptionell städning. Mer än nöjd!
Hade inte klarat av flytet utan deras hjälp! Guld värt!
Använde Flyttella till både flytt och städ.
Hej Nicklas! Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Kanon! Hade flyttpackning, flytt och flyttstäd. Allt för 7200kr (49kvm) och de kom 8 på morgonen och flytten var klar 13:40.
Hej Michelle! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår hjälp och att allt gick smidigt. Det betyder mycket för oss att kunna leverera en bra upplevelse från start till mål. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Very professional and quick. I recommend it!
Hi Elisa! Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you were happy with our professional and efficient service. Your recommendation means a lot to us! Feel free to reach out anytime you need assistance in the future. Best regards, The Flyttella Team
Toppenjobb av Flytella. Både flytthjälp samt flyttstäd.
Hej Sara! Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår flytthjälp och flyttstädning. Det värmer att få så fin feedback! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Jättebra! Så effektiva, proffsiga och trevliga. Tog väldigt bra hand om möblerna och bra städning.
Hej Marie! Tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattade vår effektivitet, professionalism och bemötande. Vi är särskilt glada att du kände att dina möbler togs väl omhand och att städningen levde upp till dina förväntningar. Vi finns här om du behöver hjälp igen framöver! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Ibrahim was quite helpful and the quote I got beat everything else out there. The service was great and the guys who came to handle the moving did an awesome job. They were quite understanding and helpful. I'm definitely pleased with their level of work and I'll recommend their service any day!
Hi Uzoma! Thank you so much for your amazing feedback! We're delighted to hear that Ibrahim was helpful and that our quote was unbeatable. It’s great to know the team exceeded your expectations and provided understanding, helpful service throughout the move. Your recommendation means the world to us, and we’re thrilled you’re so pleased with our work. Don’t hesitate to reach out if you ever need assistance again! Best regards, Flyttella Team
Bra kommunikation. Bra medarbetare. Effektivt jobb och trevligt bemötande från start till mål. Till rimligt pris. Jag var jättenöjd och kommer rekommendera Flyttella till alla vänner.
Hej Carina! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service från start till mål. Vi strävar alltid efter att erbjuda effektivt arbete, trevligt bemötande och rimliga priser. Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss vidare. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp i framtiden! Med vänlig hälsning, Flyttella-teamet 😊
I Flyttella AB jobbar professionella personal som tar hand om kunden från början till slut.
Hej Lia! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattar vår professionalism och att vi tar hand om våra kunder genom hela processen. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och bästa möjliga service. Välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Vänligt bemötande. Dom levde verkligen upp till mina förväntningar. Jag valde flytt och städ. Mycket nöjd och väldigt trevliga killar som flyttade. Så 10/10 poäng 👍
Hej Ann-katrine! Tack för ditt fantastiska omdöme! Det gör oss glada att höra att vi levde upp till dina förväntningar och att du är så nöjd med både flytten och städningen. Vi sätter stort värde på att kunna ge ett vänligt bemötande och högsta kvalitet i allt vi gör. 10/10 från dig betyder verkligen mycket för oss – tack! Vi finns här om du behöver vår hjälp igen i framtiden. 👍 Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
personalen var duktig och gjorde uppgifter väldigt bra.
Hej Parisay! Tack för ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vårt arbete och att personalen utförde uppgifterna på ett bra sätt. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och uppskattar verkligen din feedback. Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Flyttstädning: Kvällen innan ringde de och bokade om tiden till 3-4 timmar senare (pga att de väntade på städmaterial från annan part), vilket stökade till planeringen en hel del. De missade vissa städmoment, och trots mail och telefonsamtal återkom de inte i utlovad tid med svar avseende reklamationen så vi fick slutföra det själva. De återkom dock en veckodag senare (istället för att återkomma på fredagen svarade de på måndagen), men då hade flytten redan gått. På det stora hela ändå en ganska positiv upplevelse. Skulle...
Hej Ida! Tack för din feedback och för att du delade med dig av din upplevelse. Vi är tacksamma för att du ändå hade en positiv upplevelse överlag, men vi förstår också att de förseningar och missade städmoment som inträffade skapade en utmaning för din planering. Vi uppskattar din feedback och kommer att använda den för att förbättra våra processer, särskilt när det gäller att hantera förseningar och hantera reklamationer. Vi kommer att sträva efter att minska risken för liknande situationer i framtiden och säkerställa...
Korrekt och trevligt bemötande, raka besked inga konstigheter. Levde helt upp till mina förväntningar.
Hej Nils! Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt korrekta och trevliga bemötande, samt att vi levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge raka besked och göra processen så smidig som möjligt för våra kunder. Tack för att du valde oss och för din rekommendation! Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Så snabba och duktiga! Riktigt proffsiga! Jättenöjd!
Hej Felicia! Tack för ditt härliga omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår snabbhet och professionalism. Det betyder mycket för oss att kunna leverera en positiv upplevelse för våra kunder. Tack för att du valde Flyttella och för att du rekommenderar oss! Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Trevlig personal och jätte fint genomfört arbete.
Hej Tung! Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattade vår trevliga personal och det genomförda arbetet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och leverans. Tack för att du valde Flyttella! Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Enkelt, smidigt och bra! Bra kundtjänst innan flytt och två duktiga grabbar som flyttade grejerna. Bra emballage så inget kom till skada under flytten. Rekommenderar!
Hej Jonas! Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du tyckte att vår kundtjänst var bra och att flytten gick smidigt. Det är viktigt för oss att allt går enkelt och utan problem, och att vi skyddar dina tillhörigheter med bra emballage. Tack för att du rekommenderar oss – vi uppskattar det verkligen! Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Jag och min sambo använde Flyttella för andra gången, nu för ett lägenhetsbyte. Superproffsiga, trevliga och snabba! Också väldigt lösningsorienterade och hjälpsamma. Stort tack!
Hej Denise! Tack så mycket för din återkoppling! Det är så roligt att höra att ni hade en positiv upplevelse med oss igen, den här gången vid ert lägenhetsbyte. Vi strävar alltid efter att vara proffsiga, trevliga och lösningsorienterade för att göra flytten så smidig som möjligt för våra kunder. Stort tack för att ni valde att använda Flyttella igen – vi ser fram emot att kunna hjälpa er vid eventuella framtida flyttar! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Flyttstäd. Städningen lämnade kvar damm, fläckar, flott och spindelnät. När vi bad dem komma igen kunde de först inte ta emot reklamation via telefon utan endast via mail. De svarade inte på mailet. När jag ringde dem igen blev jag hänvisad till ett annat knappval där ingen svarade på flera timmar. Jag ringde tillbaka på knappval 1 och blev lovad att bli uppringd 20 minuter senare. Det dröjde ytterligare någon timme innan jag fick kontakt med reklamationsavdelningen. Tillslut kom de i alla fall och städade om.
Hej Elin! Tack för din feedback. Vi är ledsen att höra att din erfarenhet av flyttstädningen inte levde upp till förväntningarna och att du hade problem med att hantera reklamationen. Vi förstår hur frustrerande det kan vara att behöva hantera sådana situationer, och det är något vi verkligen vill förbättra. Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss denna feedback så att vi kan göra förändringar och undvika liknande problem i framtiden. Tack för att du gav oss en andra chans att rätta till det, och vi hoppas att...
Snabba, försiktiga, duktiga killar. Rekommenderas
Hej Murat! Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba, försiktiga och duktiga flyttgubbar. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en trygg och effektiv service. Tack för att du rekommenderar oss – vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Perfekt Jon och pris. Dom var på plats i rätt tid
Hej Romain! Tack för din feedback! Det är roligt att höra att både jobb och priset levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att hålla tidsschemat och ge våra kunder en bra upplevelse från start till slut. Tack för att du valde Flyttella och för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Dom höll inte vår tilldelade hisstid. Dom blev klara 2h efter utsatt hisstid och repade golvet i förra lägenheten. Försöker kontakta dom ang detta men får inget svar. Rekommenderar inte denna flyttfirma.
Hej Hanne! Vi är ledsen att höra att du upplevde förseningar och skador under din flytt med oss. Vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga servicen och hålla planeringen, och det är mycket beklagligt att vi inte levde upp till detta i ditt fall. Vi förstår din besvikelse och vi ber om ursäkt för de problem som uppstod. Vi uppskattar din feedback och vi kommer att använda den för att förbättra våra rutiner och undvika liknande situationer i framtiden. Om du har några ytterligare frågor eller problem, vänligen...
Flyttstäd av lgh 50 kvm. Allt rent. Inga konstigheter att få tag på Flyttella. Rekommenderas.
Hej Li! Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med flyttstädningen av din 50 kvm-lägenhet och att det var enkelt att få tag på oss. Vi strävar alltid efter att göra processen smidig och leverera hög kvalitet. Tack för din rekommendation – vi uppskattar det verkligen! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Professionella och bra städat!
Hej Antonija! Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du tycker städningen var professionell och väl utförd. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och ge våra kunder bästa möjliga service. Tack för att du valde Flyttella! Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Trevliga, enkla, pålitliga! Kan verkligen rekommendera Fyttella!
Hej Catharina! Tack för ditt härliga omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår trevliga, enkla och pålitliga service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och det betyder mycket för oss att få din rekommendation. Tack för att du valde Flyttella! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
I am so happy by their service. They were super helpful, punctual, and professional.
Hi Mohanna! I'm delighted to hear that you were so happy with our service! It's great to know that our team was helpful, punctual, and professional. We strive to provide the best possible experience for our customers, and your feedback means a lot to us. Thank you for choosing Flyttella and for recommending us! Best regards, The Flyttella Team
En flyttstädning ska vara perfekt och de hade missat att städa på en hel del ställen. Den nyinflyttade klagade.
Hej Eva! Vi är ledsen att höra att städningen inte levde upp till dina förväntningar och att den nyinflyttade klagade. Vi strävar alltid efter att genomföra en perfekt flyttstädning och att lämna varje utrymme rent och i toppskick. Det är mycket beklagligt att vi inte lyckades med det i detta fall. Vi uppskattar din feedback och tar den till oss för att förbättra vår service. Vi kommer att granska och förbättra våra rutiner för att undvika liknande situationer i framtiden. Om du har några frågor eller problem angående...
Bra firma. För vad de lovar. Trevliga flyttbart
Hej Tomas! Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår firma och att vi levde upp till det vi lovade. Vårt mål är alltid att erbjuda en bra och pålitlig service samt att ha trevliga flyttgubbar. Tack för att du valde Flyttella! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Vi köpte både flytthjälp och flyttstädning och vi är supernöjda med båda!
Hej Jenny! Tack för ditt härliga omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både flytthjälp och flyttstädning. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en bra och smidig upplevelse för våra kunder. Tack för att ni valde Flyttella – vi ser fram emot att kunna hjälpa er igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Vi är vãldigt nöjda och glada att ha dem, de var jätte duktiga och jobbade intensivt och hela tiden.
Hej Mohamed! Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att ni är nöjda med vår service och att vårt team var duktiga och arbetade intensivt hela tiden. Det är vår strävan att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Tack för att ni valde Flyttella! Med vänliga hälsningar, Flyttella-teamet
Funkade utmärkt från första kontakt till offert och sen utförd flytt med packning. Vi behövde boka om nära inpå och detta löste Flyttellas bokning smidigt till önskad dag utan problem. Väl på dagen så packade flyttkillarna och tog hand om godset säkert och effektivt. Rekommenderas
Excellent! They moved my household goods and cleaned the flat. Move was efficient and conscientious, and the cleaning was amazing. An excellent value. There was some miscommunication about scheduling, but this was partially because of issues on my side. Recommend getting the schedule set with them at least a week in advance, to avoid confusion., especially if you are also getting cleaning.
Blev lätt överraskad över hur snabbt o smidigt det gick rekommenderar absolut Flyttella. Dessutom ett bra bemötande och kundservice på det .