Vi fick ett klagomål på flyttstäd, lite småsaker, men det ble löst supersnabbt och med en liten kompensation på det. Vi är nöjda.
Flyttgrabbarna
6 omdömen om Flyttgrabbarna
Sedan starten hos Reco 2024
Kontaktade detta bolag för hjälp med en flytt med kort varsel och jag kunde inte vara mer än nöjd! Från första kontakten till sista levererade kartong, allt var professionellt, smidigt och stressfritt. De var punktliga, noggranna och väldigt trevliga. De hanterade mina möbler och ömtåliga föremål med stor omsorg och allt kom fram i perfekt skick. Kan varmt rekommendera!
Stort tack för din fina recension! Vi är jätteglada att vi kunde göra din flytt så smidig och att du är nöjd med oss. Det betyder mycket att du uppskattar hur vi hanterade dina saker. Tack för att du rekommenderar oss, och hör gärna av dig om du behöver hjälp igen framöver! Hälsningar, Flyttgrabbarna
Väldigt professionella, snabba, noggranna och hjälpsamma. Kommer anlita igen! Mycket nöjd.
Tusen tack för din recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 😊
Min upplevelse var mycket positiv. Jag anlitade Flyttgrabbarna för en bohagsflytt, och de gjorde hela processen stressfri och smidig. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en pålitlig och professionell flytthjälp!
Stort tack för din recension! Vi är jätteglada att du är nöjd med vår hjälp och att vi kunde göra din flytt enklare. Tveka inte att höra av dig om du behöver oss igen! 😊
Allt fungerade bra, från första kontakt till genomförande. Flytt arbetade på i bra tempo och trevliga. Städ kom rätt tid och utförde jobbet helt utan anmärkning. Problemfritt
Tack för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både flytten och städningen. Det var ett nöje att hjälpa till! 😊
Tillmötesgående och flexibla. Flyttade noggrant och försiktigt. De kom inte och satte upp tvn som beställt, men återbetalade en viss summa istället. I slutändan nöjd!
Tack så mycket för din recension och feedback! Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och att du var nöjd med vår flexibilitet och noggrannhet vid flytten. Vi beklagar att TV:n inte blev uppsatt som planerat, men vi är glada att vi kunde lösa det på ett bra sätt för dig. Om det är något mer vi kan assistera med i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig. Tack igen och vi önskar dig allt gott i ditt nya hem! Med vänliga hälsningar Flyttgrabbarna