Proffsigt bemötande. Ger raka svar.
Folkpool Jönköping
I vår butik har vi ett stort sortiment av spabad, kemikalier, leksaker och andra tillbehör. Har vi inte det du söker, tar vi hem det på några dagar.
18 omdömen om Folkpool Jönköping
Nöjd med både produkt och bemötande
Folkpools produkter har fungerat väldigt bra,men service och support har inte varit helt ok. Det är inte ok att vänta nästan en hel poolsäsong för att få poolstädaren lagad. MVG Björn Djärf
Faktiskt en ganska tråkig upplevelse initialt då det inte gick att bada första 1,5 året pga att värmepumpen inte fungerade (20 grader mitt i sommarn). Man skyllde på allt möjligt som att slangar låg för ytligt mm (var ju ändå ni som installerat?). Fick hota med ARN innan man lyssnade och då bytte man pump som direkt gjorde att det var lätt att hålla 30 grader långt in på hösten om man ville. Så känner mig snuvad på en och en halv sommar och den där sköna känslan att kunna bjuda till poolparty när man investerat x antal hundra tusen. Så tyvärr inget direkt gott att säga om er. //Mattias
När jag köpte min pool var allt väldigt bra. Men när det senare strulade lite var serviceandan helt borta. Totalt värdelös helt enkelt. Jag tror dock att personen (Tommy) har slutat. Nu är service världsklass!
Bra service och snabb leverans av produkter.....
Bra mottagande trevlig personal. Goda råd och har alltid hittat det jag varit ute efter
Helnöjd med allt! Från offert till montering av kunnig o trevlig personal'
Snabb och proffsig service. Jag kan varmt rekommendera Folkpol Jkpg. Niklas
Vi har alltid köpt Folkpoolprodukter och dessa har alltid fungerat till 100% så en rekommendation är inte svår att ge.
Bra service , enkelt med hjälp och frågor
Toppen leverantör som alltid hjälper till om det uppstår problem!
Bra hjälp och stöd vi köp av spapool. När vi installerat poolen så kom dom ut från Folkpool och hjälpte till med inställningar, installation av lock mm. Kanonservice
Bra sevice, kvalitetsprodukter som för mig har fungerat perfekt.
Mitt poolbygge med Folkpool är den bästa investering jag gjort. Trots dåligt väder i sommar har jag badat varje dag sedan 1 juni , tack vare pooltaket. Vardagslyx.
Folkpool Jönköping kändes tryggt när vi gjorde vår investering i spabad. De har goda kunskaper och ger bra bemötande och service. Firman rekommenderas varmt ! Christina och Magnus
Bra service och trevlig personal.
Vi är mycket nöjda med vårt spabad från folkpool. Bra kvalit'e och bra service.