Fönstex AB

Fönstex AB

Llama 073-067 77 71 www.fonstex.se

Välkommen till Fönstex AB – experter på standard och måttanpassade fönster och dörrar. Varför Fönstex? - Riktigt snabba leveranstider (14 dagar i snitt) - Arbetar med BRF, byggbolag och privatpersoner. Inget projekt är för litet eller för stort, - Högt kvalitet till överkomligt pris - Standard och måttanpassade produkter -...

8 omdömen om Fönstex AB

Fredrik L
Escribió sobre Fönstex AB

Lätta att arbeta med och mycket kompetenta. Bra uppföljning från arbetsledaren.

Höga Höjder Fönsterputs
4.5/5 i betyg av 1229 omdömen 4.5 av 1229 omdömen
Badge2024

Trevligt professionellt uppträdande. Inte 100% perfekt jobb men ok.

Harriet A Harriet A
Läs mer omdömen
Tord J
Escribió sobre Fönstex AB

Tillsammans med Kapital Bygg har de gjort ett utmärkt jobb när de bytte alla våra fönster. Snabbt och professionellt! Dessutom trevliga montörer . Kan verkligen rekommenderas!

Kalle B
Escribió sobre Fönstex AB

Vi bytte ett par fönster i vårt hus. Priset var väsentligt lägre än övriga offerter, men kvaliten på material och arbete fullt tillfredställande. Pålitliga, snabba och enligt tidplan. Klart prisvärt. Kalle i Älvsjö

Damian Bygg i Stockholm AB
4.9/5 i betyg av 126 omdömen 4.9 av 126 omdömen
BadgeSevenYears

Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job

Orshina K
Escribió sobre Fönstex AB

Jättenöjda med hela processen från köp till montering och resultat. Från den första kontakten med Vd:n och hembesök, till leverans och montering har fungerat till full belåtenhet! Finns inte minsta detalj att anmärka på! Allt bara fungerade!

Fred B
Escribió sobre Fönstex AB

Köp av altandörr samt fönster inkl montering. Snabba svar från offerten till färdigt jobb. Förväntningarna var att få ett jobb utfört utan massa problem. Är helt nöjd med personalen , snabba och ett bra utfört arbete. Tack Fred

Målabromma Fasad, Fönster Och Tak AB
4.7/5 i betyg av 198 omdömen 4.7 av 198 omdömen
BadgeNineYears

De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.

Patrick K
Escribió sobre Fönstex AB

Vackra välbyggda fönster som levererades i tid och trevlig service!

Hej Patrick, Tack för ert omdöme och ett trevligt samarbete. Vänligen, Arthur

Anders C
Escribió sobre Fönstex AB

Kunniga, flexibla och leveranssäkra. Vi valde träfönster med allmogeprofil, inklusive ytterdörrar och dubbelglasdörrar och blev väldigt nöjda med utförandet. Väl på plats kunde vi konstatera att de var målade i fel kulör, men det löste sig med att två målare kom och åtgärdade färgmissen. Överlag enkla att ha att göra med, och deras ansvarige, Arthur, återkopplade alltid inom några timmar.

Hej Anders, Tack för din feedback och ett trevligt samarbete. /Arthur

Elitfönster På Plats Sollentuna
4.9/5 i betyg av 166 omdömen 4.9 av 166 omdömen
BadgeSixYears

Väldigt seriös, kunnig och bra

Filip V
Escribió sobre Fönstex AB

Väldigt kunnig och behjälplig personal. Allt gick smidigt vid val av fönster och leveransen skedde prickfritt. Rekomenderar starkt!

Hej Filip, Tack för din feedback och ett produktivt samarbete. /Arthur