Gnistra Städ AB

Gnistra Städ AB

Ring 08-509 242 54 gnistrastad.se

Välkommen till Gnistra städ! Med över 20 år i städbranschen har vi levererat professionell kontorsstädning till ett antal företag. Vi lämnar ditt kontor gnistrande rent och är väldigt stolta över nivån på professionalitet och seriositet hos vår personal. Vår verksamhet drivs med målet att ha nöjda kunder och långsiktiga relationer...

9 omdömen om Gnistra Städ AB

Margareta S
Skrev om Gnistra Städ AB

Städning. Proffsigt men ändå personligt bemötande. Perfekt utfört arbete. Känns tryggt att anlita Gnista!

JCS Company AB
4.9/5 i betyg av 102 omdömen 4.9 av 102 omdömen
BadgeSixYears

I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städnin

Anja C
Skrev om Gnistra Städ AB

Supernöjda med jobbet de gör i vår fotostudio.

Elin H
Skrev om Gnistra Städ AB

Gnistra Städ är engagerade med stort intresse att leverera enligt förväntningar. Dom ger personlig service och är flexibla med lösningar och förfrågningar.

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 2772 omdömen 4.7 av 2772 omdömen
BadgeTenYears

Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol

Gabriella L
Skrev om Gnistra Städ AB

Vi har köpt städtjänster av Gnistra, 2 gånger per vecka får vi städhjälp. De är enkla att ha att göra med, trevliga och städar bra

Thomas N
Skrev om Gnistra Städ AB

Vi har haft hemma städning under flera år av Gnistra städ och alltid varit nöjda med deras bemötande

Carolas Hem & Företagsservice AB
4.9/5 i betyg av 208 omdömen 4.9 av 208 omdömen
Badge2024

All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!

Christina K Christina K
Läs mer omdömen
Antonia H
Skrev om Gnistra Städ AB

Vi har vardagsstädning på kontoret. Gör det där lilla extra för sin kund. Mycket trevliga i sitt bemötande på mail och telefon.

Faten I
Skrev om Gnistra Städ AB

Engagerat städbolag, god kommunikation och samarbetsvilja. Rekommenderas varmt av oss!

Birgittas Städ i Stockholm AB
4.8/5 i betyg av 599 omdömen 4.8 av 599 omdömen
Badge2024

Väl bemött av företaget. Förväntningarna uppnås. Mycket gott samarbete med städerskan.

Linda L
Skrev om Gnistra Städ AB

Vi har alltid varit väldigt nöjda med Gnistra Städ. Jag kan varmt rekommendera dom.

Farideh W
Skrev om Gnistra Städ AB

Vi är väldigt nöjda med kontorsstädningen som Gnistra hjälper oss med.

Service Lösningar Stockholm
4.7/5 i betyg av 1234 omdömen 4.7 av 1234 omdömen
Badge2024

Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.

Lars Kristian P Lars Kristian P
Läs mer omdömen