Jag är supernöjd med Haga Tandläkeri! Proffsigt bemötande av alla, aldrig några problem att byta tid, känns som de har all tid för en. Att de sen hjälper till att fixa mina tänder så proffsig ger 5 plus.
Hagakliniken Solna
Välkommen till Hagakliniken Solna! Vår helt nyrenoverade tandläkarmottagning erbjuder tandvård till vuxna som barn. Dessutom tar vi emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en lugn och behaglig miljö. Bland våra behandlingar hittar du allt från allmäntandvård till estetisk tandvård. Vi talar flertalet språk, erbjuder räntefri...
23 omdömen om Hagakliniken Solna
Rekommenderar absolut inte! Verkar proffsiga först, men när saker inte går som dom tänkt beter dom sig riktigt nonchalant och oproffsigt. Dom lyckades förstöra mitt bett under en Invisalignbehandling och när dom insåg att dom gjort det, sa dom plötsligt att dom inte kunde hjälpa mig mer och påstod plötsligt att allt såg bra ut. Så otroligt oproffsiga! Det är ett sånt ställe där, när allt går bra är allt bra, men när något går fel så skyller dom ifrån sig och skyller på kunden. Gå någon annanstans är mitt bästa råd!
Tjänsten var utmärkt, snabb och personalen var mycket trevlig MVH
Upplever ett mycket trevligt bemötande från det att man kliver in på kliniken. Alla är så trevliga! Varit kunder här under många år och båd
Utmärkt och hjälpsam personal.
Blev mycket bra behandlad,.Trevlig och mkt kompetent personal. Glad att jag har hittat rätt klinik. HAGAKLINIKEN
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep
Jag gjorde sex inplantat, fyra lagningar och två utdragningar. Jag blev väldigt bra bemött och med en stor omtanke hela tiden. Tandläkare var väldigt kunnig och pedagogiskt och förklarade hela tiden vad ha skulle göra och varför. Detta blev därför en mycket bra och trygg upplevelse👍👏🌹
Alla personaler är snälla, behandlingen är utmärkt och jag har aldrig väntat mer än 5 min. De påminner mig när jag har bokat tid osv. Jag rekommenderar till alla mina kompisar Hagakliniken.
Vanlig Undersökning tandvård glad personalen
Altid vet bämot, ock snabbt åtgärdat min problem.
Fungerade bra, jag är nöjd! Inga långa väntetider och snabba tider, när det var mer akut.
Jag har både lagat, dragit ut och satt in ny tand. Supernöjd varje gång. Flexibelt, snabbt, helt utan smärta! Och mycket trevlig personal, alltid! Rekommenderar alla att gå till er.
Jag tyckte tandläkaren jag träffade var mycket bra! Han var kunnig och jag litade på honom nästan direkt!
Bästa tandläkaren jag har varit hos. Har tandläkar skräck men så bra bemötande som jag har fått där har det inte varit några problem.
Tandlagning Trevligt bemötande Att få ett hål i en tand lagat. Perfekt utfört Inga anmärkningar
Jag har gjort implantat hos dom. Är väldigt nöjd med alt. Bra bemött av alla som jobbar där! Kliniken jag verkligen kan rekommendera.
De lagade mina tänder och varje gång när jsg var där de bemötte mig med glädje, respekt och flexibilitet. Jag kan ge de 5 stjärnor
Lagning av en plomb,utmärkt,absolut,fick information och behandling mycket bra
Mycket nöjd med min tandläkare som jag hoppas stannar kvar. Även nöjd med övrig personal.
Jag är glad för bemötandet jag fick uppleva på Hagakliniken i Solna. Och tackar för tryggheten ni gav mig :) Härlig miljö iklädd i blommor och färg!
Väldigt bra klinik med god service och förmedling av kommunikation. Positivt överraskad. En rotfyllning och en mindre åtgärd. Mycket nöjd med lokalen.
Mycket bra bemötande, trevlig personal, lätt att få tid.
Supernöjd trevlig personal Nöjd med alla behandlingar och allt har rättats till till det bästa
Bra bemötande hjälpsam personal rent lätt att nå till kliniken