Fantastisk mäklare som gav bra service, var proffsig och trevlig och drev vår försäljning i hamn precis utifrån våra önskemål! Varma rekommendationer!
Jessica Toubal
Jessica Toubal är mäklare på HusmanHagberg Sundbyberg
.Jessica Toubal har varit registrerad mäklare sedan 2016-10. Jessica Toubal har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 193 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Toubal har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
193 omdömen om Jessica Toubal
Bra bedömning av den aktuella marknaden och snabb kontakt med presumtiva köpare .
Jag fick ett bra intryck redan vid första kontakten. Jessica var väldigt seriös och tydlig under hela processen. Jag blev positivt överraskad hur bra det gick med Jessica. Pålitlig, målmedveten, ärlig och trevlig är hennes styrkor. Vi satte tillsammans upp ett tydligt försäljningsmål, kring pris och tidtabell. Jessica levererade 100% på denna plan. Jag kan varmt rekommendera Jessica för mäklaruppdrag i Sundbyberg!
Jessica var en bra mäklare som lyckades få lägenheten såld trots en låg marknad. Bra bemötande och professionellt intryck.
Hade rätt låga förväntningar men hon visade lägenheten bra och hade koll på objektet. Men tyvärr under budgivningen kändes det som hon var virrig och skrev fel belopp två gånger i text. Det gav en känsla av oseriösitet. Det gick snabbt i slutet och jag undrar om det egentligen behövde vara så stressigt. Tror både jag och säljaren var rätt flexibla, kanske kunde hon ingett mer lugn i hela affären. Väl vid kontraktsskrivning var hon återigen professionell och det gick smidigt. Sammanfattningsvis: 3/5
Jessica was really good broker! Good commucation and did a good job for me, she does the work really good and very professional, I highly recommend her! Im happy
Jag kan varmt rekommendera Jessica Toubal som mäklare. Jessica har varit oerhört professionell, kunnig och engagerad under hela vår bostadsaffär. Hon var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd, vilket gjorde processen smidig och stressfri. Hennes expertis och personliga engagemang hjälpte oss att hitta den perfekta bostaden, och vi kände oss trygga genom hela köpet. Om du söker en pålitlig och kompetent mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder, är Jessica Toubal det självklara valet.
Både köpt och sålt via Jessica! Professionell mäklare som jag rekommenderar till alla som ska köpa och sälja i Sundbyberg!
Otroligt professionellt bemötande och service. Mäklaren levde upp till förväntningarna genom att vara tillgänglig, tydlig, bemötte samtliga frågor och funderingar. Sammanfattningsvis gick köpet smidigt och kändes tryggt.
Efter att ha träffat några mäklare så föll valet på Jessica. Hon kändes pålitlig med ett fantastiskt driv, engagemang och omtanke. Hon har väldigt god lokalkännedom då hon själv bor i sundbyberg vilket kändes än mer tryggt. Vi är mer än glada och nöjda med Jessica och hennes hårda arbete för att hjälpa oss sälja i en svår marknadssituation. Rekommenderar Jessica alla dagar i veckan.!