Bra bemötande och mycket hjälpsam! Tydlig och bra kommunikation.
Johanna Markbäck Zeilon
Johanna Markbäck Zeilon är mäklare på HusmanHagberg Sundbyberg
.Johanna Markbäck Zeilon har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Johanna Markbäck Zeilon har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Markbäck Zeilon har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag kan Sundbyberg och Solna utan och innan då både jag själv och mina två barn är uppväxta här.
Du ska kunna luta dig tillbaka och låta mig göra det jag är bäst på.
Som mäklare är det viktigt att vara lyhörd och behjälplig med alla typer av frågor, med mig kan du känna dig trygg från start till slut, ingenting får lämnas till slumpen i en lyckad bostadsaffär.
Jag skräddarsyr alltid en lösning utifrån din unika situation för att vi ska nå en trygg affär och bästa slutpris!
Jag har sedan tidigare lång erfarenhet av försäljning och jag vet exakt vad som krävs för att nå högt uppsatta mål.
Jag har en stark drivkraft och mitt sikte är inställt på att överträffa mina kunders förväntningar och att köpare och säljare ska bli så pass nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.
Om du går i säljtankar, vill värdera eller om du vill ha hjälp att hitta ditt drömboende. Kontakta mig så berättar jag hur vi ska nå absolut bästa resultat för dig!
2023-11 - 2024-10
51 omdömen om Johanna Markbäck Zeilon
Johanna sålde vår lägenhet innan öppen visning och knappt 1 vecka på hemnet till ett pris vi inte ens vågat drömma om! Vi försökte få vår fina lägenhet såld via en annan mäklarfirma först, där fick vi inte in några bud och blev rekommenderade att sänka våra förhoppningar med vårt slutpris efter tiotal visningar. Vi blev rekommenderade Johanna som mäklare från andra i vår omgivning som bara hade gott att säga om henne. Så vi valde att byta efter vårt första möte med Johanna. Hon fick oss direkt att känna oss trygga och...
Väldigt påläst och effektiv. Ingav stort förtroende från första mötet.
A very good experience overall. Johanna communicated clearly and regularly at all times, working really hard to complete a deal. As an English speaker, Johanna also took care to explain key terms and process to make the transition process easy. Would definitely recommend!
Johanna kan marknaden och är dessutom lyhörd och hjälpsam. Hon är tillmötesgående beträffande mina behov och önskemål och är lätt att kommunicera med och lätt att nå.
Bra och trevlig. Förklarade processen väl och var punktlig med allting. Väldigt nöjd med arbeta med Johanna
Johanna var trevlig, tillmötesgående, snabb, ärlig och snäll. Det kändes tryggt att köpa av henne och det märktes att hon gjorde sitt allra bästa för både köpare och säljare.
Mycket trevligt bemötande och snabb på att svara och uppdatera med information. Genuin och ärlig mäklare!
Mycket trevlig mäklare, inte som andra som ger ett intryck av lätt obehagskänsla. Allt gick mycket smidigt och snabbt. Johanna var kunnig och väl informerad. Dessutom snabb på att svara på frågor som dyker upp. Toppbetyg.
Bra, tydligt och trevligt! Vi köpte lägenhet för första gången och jag kände mig trygg och säker med alla val, då Johanna var väldigt tydlig med allt som skulle hända