HusmanHagberg Sundbyberg

HusmanHagberg Sundbyberg

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeFiveYears
4.9

Välkommen till HusmanHagberg Sundbyberg! Letar du efter en mäklare i Sundbyberg, Rissne, Ursvik, Hallonbergen eller Duvbo? Ta då gärna kontakt med någon av våra professionella mäklare på HusmanHagberg Sundbyberg som även alla är bosatta i området. Vi har många års erfarenhet inom bostadsmarknaden här och en äkta passion för...

796 omdömen om HusmanHagberg Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2019

Marcus G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Scherdin en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Mycket trevlig och professionell! kändes verkligen som att han ville hjälpa mig, stort +!

Peter Denny A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Markbäck Zeilon en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

A very good experience overall. Johanna communicated clearly and regularly at all times, working really hard to complete a deal. As an English speaker, Johanna also took care to explain key terms and process to make the transition process easy. Would definitely recommend!

Ellen L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fantastisk mäklare som gav bra service, var proffsig och trevlig och drev vår försäljning i hamn precis utifrån våra önskemål! Varma rekommendationer!

Marie C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Markbäck Zeilon en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Johanna kan marknaden och är dessutom lyhörd och hjälpsam. Hon är tillmötesgående beträffande mina behov och önskemål och är lätt att kommunicera med och lätt att nå.

Emelie L
Centrala Sundbyberg

Sebastian är särklass den bästa mäklaren i Sundbyberg. Alltid proffsig och har ett bra bemötande! 10/10

Mark T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Scherdin en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Valet av mäklare spelar roll, och Sebastian är rätta valet! I en fortsatt utmanande marknad med rekordutbud, färre budgivare och långa annonstider lyckades Sebastian sälja vår lägenhet som kommande efter några veckor bara och till ett pris som vi var mycket nöjda med. Sebastian var tillgänglig närsom och uppdaterade oss frekvent vilket gör att man känner sig väldigt trygg och i rätta händer - det finns flertalet anledningar till varför Sebastian är överlägset bäst i Sumpan år efter år men kort och gott: anlita Sebastian, garanterad succé!

Gabriel J
Centrala Sundbyberg

Jag tyckte Sebastian var väldigt trevlig, ödmjuk och ville att både köpare och säljare ska vara nöjda. Kände inte alls att han var för ”på” och ”säljig”. Mycket bra!

Hampus N
Centrala Sundbyberg

Sebastian levde upp till alla förväntningar, väldigt gott bemötande och flexibla tider när det kom till visning. Väldigt mån om att båda parter ska mötas på bästa sätt, rekommenderas starkt.

Gilbert G

Mycket bra bemötande, proffsigt

Julia C
Centrala Sundbyberg

Sebastian var jättebra! Kompetent och trevlig!

Lisbeth L
Centrala Sundbyberg

Bra bedömning av den aktuella marknaden och snabb kontakt med presumtiva köpare .

Domagoj Z
Centrala Sundbyberg

We had a fantastic experience working with Sebastian in selling our apartment. From the very beginning, he displayed a high level of professionalism and expertise. He guided us through the entire process, providing valuable insights and support every step of the way. What impressed us the most was how quickly Sebastian sold our apartment, exceeding our expectations. He effectively marketed our property and navigated negotiations with skill, ensuring we got the best possible outcome. We highly recommend Sebastian to anyone...

Leo C
Centrala Sundbyberg

Sebastian made our real estate experience fantastic from start to finish. He helped us sell our apartment at a record price, exceeding our expectations. Sebastian truly understood what we were looking for and guided us through the process with expert advice and care. Always available to answer our questions, he handled every detail with professionalism, making everything feel smooth and stress-free. We highly recommend him to anyone looking for a reliable and knowledgeable agent in Sundbyberg!

Christer Samuel V
Centrala Sundbyberg

Bra och trevlig. Förklarade processen väl och var punktlig med allting. Väldigt nöjd med arbeta med Johanna

Stella Elisabet L
Sundbyberg Strand

Johanna var trevlig, tillmötesgående, snabb, ärlig och snäll. Det kändes tryggt att köpa av henne och det märktes att hon gjorde sitt allra bästa för både köpare och säljare.

Ulrika S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sem Samson en del av HusmanHagberg Sundbyberg

Kan inte säga annat än att jag är mycket nöjd med både bemötande, kunskap och proffsigt genomförande av försäljning av min bostad. Sem är otroligt engagerad i sitt uppdrag och väldigt noggrann med att alltid återkoppla vilket är en grundsten i en affärsrelation. Fem stjärnor av fem möjliga!

Elin Margareta B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sem Samson en del av HusmanHagberg Sundbyberg

Sem har ett trevligt bemötande och är lyhörd. Han svarar på frågor snabbt och är tillgänglig.

Pontus F
Centrala Sundbyberg

Stort tack till Sem för en fin process kring försäljningen av vår bostad! Proffsig, lugn att ha att göra med och förtroendeingivande. Vi är mycket nöjda med Sems arbete och skulle rekommendera honom varmt till andra!

Melina D
Centrala Sundbyberg

Mycket trevligt bemötande och snabb på att svara och uppdatera med information. Genuin och ärlig mäklare!

Valdemar S
Centrala Sundbyberg

Mycket trevlig mäklare, inte som andra som ger ett intryck av lätt obehagskänsla. Allt gick mycket smidigt och snabbt. Johanna var kunnig och väl informerad. Dessutom snabb på att svara på frågor som dyker upp. Toppbetyg.

Elin M
Centrala Sundbyberg

Bra, tydligt och trevligt! Vi köpte lägenhet för första gången och jag kände mig trygg och säker med alla val, då Johanna var väldigt tydlig med allt som skulle hända

Daniel O
Centrala Sundbyberg

Johanna hjälpte oss att sälja vår bostad i en svår marknad. Vi uppskattade Johannas lokala anknytning och framförallt genuina framtoning, vilket vi upplevt varit en bristvara hos många andra mäklare vi träffat. Duktig på att bygga förtroende både hos köpare och säljare!

Emir B
Ursvik

Vi har haft nöjet att samarbeta med Johanna under vår försäljning. Hon är otroligt professionell och har en fantastisk känsla för detaljer, vilket gav oss en stor trygghet genom hela försäljningsprocessen. Hennes lyhördhet och förståelse för våra behov och önskemål gjorde att vi kände oss helt delaktiga och väl omhändertagna från första mötet till avslut. Hon är dessutom mycket kunnig och guidade oss med tydlighet och expertis genom varje steg. Inte minst är hon otroligt trevlig och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera...

Julia C
Rissne

Our experience with Sem was great since the beginning. During the house viewing, he made us feel comfortable to take our time exploring the property. He was knowledgeable and answered our questions thoroughly. Sem was supportive throughout the bidding process, offering guidance and keeping us informed of every step. During the contract signing, he was very attentive and made sure all of our questions were addressed. Overall, working with Sem was a pleasure!

Annika J
Centrala Sundbyberg

Jättenöjd med Sebastians insats i mitt lägenhetsköp👍👏

Frida A
Rissne

Trevlig mäklare vars högsta fokus är att få din bostad såld

Louise E
Centrala Sundbyberg

Johanna var mycket professionell i sitt bemötande under hela processen när jag köpte min lägenhet. Hon var tillgänglig, lyhörd och svarade snabbt på alla mina frågor. Jag kände mig trygg genom hela köpet och uppskattade hennes tydliga kommunikation och expertis.

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Tack för fin recension Louise. Det betyder jättemycket!

Daniel T
Centrala Sundbyberg

Grymt professionell genom hela processen och alltid tillgänglig för svar. Otroligt kunnig inom allt!

Caroline C
Centrala Sundbyberg

Johanna är Mycket duktig. Vi är så nöjda med försäljningen av vår lägenhet.

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Tusen tack för fin recension det var ett nöje att hjälpa er med försäljningen av er fantastiska lägenhet!

Tommy H

Kompetent mäklare med Lokal kännedom

Simon T
Centrala Sundbyberg

Mycket bra, enkel och snabb process utan att vara stressigt.

Alexander W
Centrala Sundbyberg

Enklaste mäklaren vi har haft att göra med. Inte för på utan vi fick styra försäljningen med Sebastians råd och tankar. Lyckades få till ett rimligt försäljningspris i komplex marknad. Alltid ärlig och inga konstigheter. Skulle varmt rekommendera honom både att köpa och sälja med.

Elina F
Centrala Sundbyberg

Sebastian var trevlig och hjälpsam på visningen, lyfte relevanta saker om lägenheten samtidigt som vi fick utrymme att kolla runt ostört. Bra dialog genom köp-processen, nöjd!

Shameen S
Rissne

Very smooth processing of all the steps from viewing to closure on bidding. Exceptional collaboration skills. Warm and very approachable personality. Very helpful in clarifying all the queries we had

Nadia A
Rissne

Sem helped us to sell our apartment in a very short time with a good result. We felt he was always actively engaged with the selling process, consistently kept us updated and never stopped giving us his honest opinion. We highly recommend Sem as your next real estate agent!

Botan T
Centrala Sundbyberg

Jag fick ett bra intryck redan vid första kontakten. Jessica var väldigt seriös och tydlig under hela processen. Jag blev positivt överraskad hur bra det gick med Jessica. Pålitlig, målmedveten, ärlig och trevlig är hennes styrkor. Vi satte tillsammans upp ett tydligt försäljningsmål, kring pris och tidtabell. Jessica levererade 100% på denna plan. Jag kan varmt rekommendera Jessica för mäklaruppdrag i Sundbyberg!

Ulrika S
Centrala Sundbyberg

För mig är information och mäklarens tid det viktigaste. Att få den information man behöver och den tid man behöver när man gör sin största affär, det är service gör mig. Sebastian är otroligt kommunikativ, tillgänglig, kompetent och är dessutom väldigt glad och trevlig Supernöjd!

Ruhat B
Centrala Sundbyberg

Vi är super nöjda med Sebastian, alltid tillgänglig och gör sitt bäst för bästa möjliga resultat för både köparen o säljaren. Lyhörd och ambitiös. Vi rekommenderar Sebastian starkt. Mvh Rohat

Sebastian S och Frida E gillar detta
Richmond E
Centrala Sundbyberg

Trots en tuff marknad lyckades Sebastian få till en affär som vi är väldigt nöjda med. Han uppskattade priset vid värdering bra och var lyhörd till våra önskemål. Sammanfattningsvis väldigt nöjda.

Henrik L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Agnetha Pettersson en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Väldigt trevlig och kompetent mäklare!

Henrik L
Centrala Sundbyberg

Det var en självklarhet att anlita Sebastian Scherdin. Otroligt proffsig och kunnig.

Lina B
Centrala Sundbyberg

Vi har bara gott att säga om Sebastian. Väldigt trevligt bemötande och alltid lätt att nå. Sebastian gav oss rimliga förväntningar som överträffades vid försäljning av vår lägenhet. Allt har gått smidigt från start till slut. Varma rekommendationer!

Nicke A
Centrala Sundbyberg

Jessica var en bra mäklare som lyckades få lägenheten såld trots en låg marknad. Bra bemötande och professionellt intryck.

Adela N
Centrala Sundbyberg

Lätt och smidig kontakt. Fick svar på alla frågor vi hade och kände oss trygga i kontakten. Professionellt bemötande.

Lina B
Centrala Sundbyberg

Har bara fint att säga om Agnetha. Trevlig, tillmötesgående och engagerad. Lätt att nå och ordnade svar på alla våra frågor. Kan varmt rekommendera Agnetha.

Kristoffer J
Centrala Sundbyberg

Jag vill varmt rekommendera Sem för alla som söker en pålitlig och professionell mäklare. Min upplevelse har varit exceptionell från början till slut. Sem var alltid tillgänglig för att besvara mina frågor och gav mig värdefulla råd genom hela processen. Hans noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer gjorde att jag kände mig trygg och säker i mina beslut. Om du söker en mäklare med expertis, integritet och enastående kundservice är Sem den perfekta personen att kontakta. Tack Sem för att du gjorde min bostadsaffär så positiv och stressfri!

Emil F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Hade rätt låga förväntningar men hon visade lägenheten bra och hade koll på objektet. Men tyvärr under budgivningen kändes det som hon var virrig och skrev fel belopp två gånger i text. Det gav en känsla av oseriösitet. Det gick snabbt i slutet och jag undrar om det egentligen behövde vara så stressigt. Tror både jag och säljaren var rätt flexibla, kanske kunde hon ingett mer lugn i hela affären. Väl vid kontraktsskrivning var hon återigen professionell och det gick smidigt. Sammanfattningsvis: 3/5

Leo M
Ursvik

Sem är en mäklare med otroligt mycket potential, han hade inga problem att hålla visningar och ringa potentiella kunder för att få till en affär i en svår marknad. Han lyssnade på mina behov och var villig att ändra strategi när det stod still. Rekommenderar varmt Sem, en ung och hungrig mäklare som inte är rädd att arbeta hårt!

Christina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Agnetha Pettersson en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Jättefint, proffsigt bemötande. Hade eg inga förväntningar, då vi inte anlitat mäklare förut. Men då vi sålde vår fina lgh på första privata visningen så är vi mer än nöjda och Agnetha stöttade oss hela vägen o ställde upp jättefint att visa lägenheten o skriva kontrakt även utanför ordinarie arbetstid. Stark rekommendation!!!

Svar från Agnetha Pettersson

Tusen tack Tina för en jättefin recension! Var ett nöje att jobba med er. Vi ses vid tillträdet!

Linn H
Centrala Sundbyberg

Jag fick ett väldigt bra bemötande av Sebastian och hans kollega. Snabba svar, lyhörd och smidig process.