HusmanHagberg Täby

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeEightYears
1 365
4.9

På HusmanHagbergs kontor i Täby hittar du fastighetsmäklare med ett engagemang utöver det vanliga. Vi som jobbar här har bostäder som största passion, och vi har all den kunskap som krävs för att hjälpa dig hitta rätt. Vi hör till en kedja med hela 90 kontor runt om i Sverige och självklart är vi inte bundna till en viss bank...

1365 omdömen om HusmanHagberg Täby

Sedan starten hos Reco 2017

Simon T
Grindtorp

Genomgående bra erfarenhet med bra service och trevligt bemötande.

Smain S
Grindtorp

Professionell, lyhörd och visade lägenheten många ggr innan försäljningen

Nils Martin H
Sålde sitt hus med hjälp av Beba Klinta en del av HusmanHagberg Täby
Gribbylund

Ett bra och positivt bemötande. Professionell och intresserad av både objektet och oss som säljare. Tillgänglig och informativ under hela processen.

Svar från Beba Klinta

Tack Martin, det har varit ett nöje att jobba med er! :) Önskar er lycka till med nya boendet, så spännande!!!

Björn Fredrik L
Östra Bällsta

Vi är mycket nöjda med Jesper, som på ett professionellt och engagerat sätt hjälpte oss att sälja vårt hus. Han är ärlig och jordnära vilket gjorde att vi fick ett väldigt bra förtroende för honom. Hans noggrannhet och omsorg om detaljer gjorde att vi kände oss väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare!

Rikard L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Kragstalund

Kunnig, hjälpsam,lätt att prata med,väldigt trevlig,är väldigt nöjd med Jesper och rekommenderar honom till andra

Annica M

Trevlig, effektiv, snabb återkoppling, punktlig. Hälsningar Annica

Ulla P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Tingvall en del av HusmanHagberg Täby
Gribbylund

Mycket trevligt och kunnigt bemötande. Mycket nöjd och proffsig hantering.

Svar från Linda Tingvall

Tack för förtroendet och stort lycka till med nya boendet! Tror du kommer stormtrivas :)

Kenneth A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Tingvall en del av HusmanHagberg Täby
Gribbylund

Helt korrekt bemött på alla sätt dock lite förvirrande vid förklaringar.

Svar från Linda Tingvall

Lycka till med nya boendet hoppas ni kommer trivas! Ja det var lite oklart innan vi fick klarhet i förrådet :)

Annika G
Västra Bällsta

Jesper har mött oss på ett väldigt professionellt sätt , vi har både sålt och köpt bostad med hans hjälp. Väldigt proffsig. Jesper motsvarade våra förväntningar med råge. Kan rekommendera honom alla dagar i veckan. Om vi ska byta bostad igen så kommer vi vända oss till Jesper.

Alfred J
Västra Bällsta

Bra mäklare med tydlig och effektiv kommunikation. Jesper har hög tillgänglighet och är hjälpsam.

Erik Gustav Wilhelm H
Västra Bällsta

10/10 från första kontakt till försäljning.

Oskar K
Ormsta

Jesper är mycket professionell i sin roll som fastighetsmäklare. Väldigt trevlig och enkel att ha kontakt med under hela processen. Svarar på alla frågor även under udda tider på dygnet. Alla dokument och information skickas som utlovat. Vi var på köparsidan.

Sara J
Täby park

Lättillgänglig, snabb återkoppling, hjälpsam

Svar från Andre Garemani

Stort grattis till en superfina lägenhet och tack för att ni tog er tid att skriva 😊

Nils H
Näsbydal

André gjorde ett helt och hållet utmärkt arbete med försäljningen av min lägenhet. Han engagerade verkligen alla möjliga kunder som var intresserade och såg till att försäljningen hade bästa möjliga chans att både gå igenom och landa på ett bra pris. Återkoppling mellan mig som säljare angående intressenter var supereffektiv, aldrig överflödig och mycket trevlig. Det var tydligt redan från hans första besök hemma hos mig att han är mycket intelligent och förstår vad som är viktigt för olika köpare och kan därför anpassa...

Svar från Andre Garemani

Tack så mycket Nils! Vilket dreamteam vi är. Jag hade dom bästa förutsättningarna för att lyckas och vill rikta ett stort tack till dig som gav mig förtroendet. Enkel och rak kommunikation rätt igenom. Och till er som läser recensionen så lovar jag att jag inte har betalat honom för skriva detta :-).

Louise Christina L
Täby park

Är nöjd med Andre som mäklare. Lätt att kommunicera med. Andre gjorde ett bra jobb med de förutsättningar som fanns. Skulle absolut rekommendera Andre!

Svar från Andre Garemani

Tack för dina otroligt vänliga ord!

Robin M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Beba Klinta en del av HusmanHagberg Täby
Centrum

Väldigt trevlig, tydlig, lugn. Rekommenderas.

Svar från Beba Klinta

Tack Robin! Önskar dig lycka till med det nya boendet- det blir perfekt! Kommer gärna förbi och kikar på lägenheten när ni har renoverat.

Joakim P
Täby Centrum

Trevlig och tillmötesgående mäklare som har bra kontaktnät och bra struktur på sitt jobb. Inte första gången familjen anlitar Victor. Rekommenderas varmt.

Asad Ullah B
Skrev om Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby

Andre är jättesnällt människa väldigt väl bemötande, man få många tips och råd dock rekommenderar nog inte honom som mäklare tyvärr.

Frida Maria Eleonora B
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna

Har både köpt och sålt bostad med Jesper som mäklare och det har fungerat mycket bra. Stort engagemang, kunnig och lätt att samarbeta med. Rekommenderar!

Björn Fabian L
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna

Extremt stor hjälp i processens samtliga steg! Stort tack!

Ulla P
Åkerbyparken

Mycket trevligt bemötande. Lugnt och mycket informativt. Även så när köpehandlingarna genomfördes.

Marcus B
Hägernäs

Förutom att han är en skicklig mäklare är han dessutom väldigt bra på att anpassa sig till min (säljarens) situation.

Svar från Andre Garemani

Tack Marcus för ett grymt betyg! Det har varit ett nöje att jobba med dig.

Bertil Lennart B
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Isaksson en del av HusmanHagberg Täby
Täby kyrkby

Engagerad, kunnig, trevlig, noggrann och väl förberedd har Victor proffsigt och tryggt guidat oss genom processen, både i köp och försäljning. Särskilt uppskattas hans goda råd och att vi kontinuerligt hållits uppdaterade och informerade om läget.

Sofia W
Solgårdsgärde

Engagerad, proffsig och hjälpsam!

Ola M
Viggbyholm / Viggbygärdet

Malin var väldigt trevlig att arbeta med. Snabb, vänlig, förberedd och påläst. Våra förväntningar var att det skulle ta minst en månad att få lägenheten såld. Istället blev den såld inom en vecka till ett pris som vi var väldigt nöjda med. Malin har haft väldigt stort tålamod med oss och våra konstiga frågor. Hon är en duktig mäklare som vi rekommenderar till 100 %

Svar från Malin Magnusson

Tusen tack för fint omdöme. Det har varit jättekul att få hjälpa er att få till en snabb och smidig affär, precis som ni önskade. / Malin

Berndt S
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Isaksson en del av HusmanHagberg Täby
Täby kyrkby

Victor gav trygghet och har stor lokalkännedom med proffsigt genomfört försäljningsarbete.

Bitte B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Kragstalund

Bra bemött, kunnig och tydlig.

Martin S
Hägerneholm

Professionell och hjälpsam på alla sätt. Rekommenderas starkt!

Christian T
Hägerneholm

Victor har under hela processen varit professionell och ständigt stämt av och uppdaterat oss. Victor har hela tiden levererat enligt våra förväntningar och kan varmt rekommendera honom.

Thomas P
Näsbypark

Mycket proffsig och duktig mäklare. Hon var med hela vägen och stöttade oss i försäljningen. Aktiv, vi fick tips och råd inför försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Malin om du skall sälja din fastighet.

Svar från Malin Magnusson

Tusen tack för fint omdöme. Ni har själva varit otroligt tillmötesgående i hela processen och det blev en snabb och smidig försäljning.

Mimmi P
Näsbypark

Malin är en stjärna! Hon är inte bara otroligt kunnig och proffsig utan också väldigt engagerad och personlig. Vi har känt oss mycket omhändertagen och trygg med Malin. Lägenheten såldes efter en visning! Stort tack för din insats!

Svar från Malin Magnusson

Tusen tack för de fina orden. Det har varit riktigt roligt att få hjälpa er med försäljningen av lägenheten som dessutom såldes på två dagar från visning. Tack än en gång!

Åsa H
Grindtorp

Proffsigt och vänligt bemötande. Nåbar och allt kändes väldigt smidigt.

Svar från Andre Garemani

Tack Åsa för ditt omdöme. Det är kunder som ni som gör jobbet så oerhört smidigt.

Simon G
Grindtorp

Proffsig och ett riktigt bra bollplank genom hela processen, vi är väldigt nöjda med Andre och HusmanHagberg!

Svar från Andre Garemani

Tack för dina fina ord och för förtroendet.

Annika G
Lindholmen

Vi tog kontakt då vi var intresserade av ett hus som han var mäklare för. Jesper har varit superproffsig och trevlig från start till slut. Vi kommer även anlita honom vid försäljningen av vårt hus. Han är toppen!

Anette E
Lindholmen

Vi är oerhört nöjda med Jesper som mäklare vid vår husförsäljning. Jesper är alltid tillgänglig, engagerad och ger ett seriöst intryck från start till mål. Hans professionalism och noggrannhet gjorde hela processen smidig och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera Jesper till alla som letar efter en pålitlig och skicklig mäklare!

Christoffer E
Sålde sitt hus med hjälp av Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby

Grymt bemötande och väldigt proffsigt. Jag jobbar gärna med Andre igen 👍

Svar från Andre Garemani

Ser redan fram emot nästa projekt 😊. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Linda I
Köpte sitt hus med hjälp av Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby
Ekeby/Rosendal

Vi är så nöjda med vår affär och André har skött det så proffsigt. Lättsam person och snabb återkoppling! 😊

Svar från Andre Garemani

Tack snälla för dessa ord. Glad att jag kunde förmedla ett så fint hus.

Christoffer U
Köpte sitt hus med hjälp av Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby
Ekeby/Rosendal

Andre är kunnig, svarade snabbt via telefon eller sms och hade proffsigt bemötande genom hela processen.

Svar från Andre Garemani

Wow, underbara kunder som er som gör jobbet så roligt. Grattis till ett superfint hus!

Cathrine W
Södra Haga

Jesper har varit en trygghet och stöd genom hela processen för mig som säljare. Han är kunnig och ar sig tid för både säljare och köpare och är mån om att det blir bra för båda parter. Jag kan varmt rekommendera Jesper!

Kimberley Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna

Toppen! Lätt att ha att göra med, trevlig och kunnig.

Linn E
Täby Centrum

Vi har blivit bemötta väldigt väl av Jesper. Han är proffsig och uppdaterar oss om allt som händer i processen. Vi har känt oss trygga med honom från start till mål. Kan verkligen rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad.

Cheng W
Sålde sitt hus med hjälp av Linda Tingvall en del av HusmanHagberg Täby
Lindholmen

She is a good broker, and supported us to go through the whole process.

Alf S
Hägernäs

Från första kontakt har vi upplevt en professionell, engagerad och lyhörd inställning. Victor var alltid tillgänglig för att svara på frågor och vägleda oss genom hela processen med lugn och expertis. Det var tydligt att han hade djup kunskap om marknaden och såg till att vi kände oss trygga i varje steg. Tack vare hans insats hittade vi vårt nya hem och hela köpprocessen gick smidigt och enkelt. Super trevlig och skön mäklare!

Gunilla S
Hägernäs

Mycket kunnig. Positiv, trevlig och glad visste vad han gjorde

Matilda R
Näsbydal

Jättenöjd med Victor som mäklare! Han är otroligt kunnig, aktiv och genuint engagerad. Upplevde honom som stöttande under hela processen. Rekommenderas varmt!

Caroline L
Täby Centrum

Bra, öppet, ärligt sätt. Enkel att få tag i och är snabb på att återkoppla vid ev. frågor.

Annika J
Näsbydal

Victor, är mäklaren som får saker att hända, en målmedveten mäklare med ett positivt förhållningssätt ,som ingav förtroende, vi är mycket nöjda.

Pia H
Näsbydal

Lyhörd och engagemang för mitt behov av boende. Förtroendeingivande och positiv.

Antonia S
Näsbypark - Örnstigen

Andre var helt underbar att arbeta med! Tillgänglig, tydlig, ärlig och driven. Han fick vår lägenhet såld på 11 dagar till det priset vi ville ha!

Carol R
Västra Bällsta

Det är 3:e gången jag anlitar Jesper som mäklare, så det talar för sig själv. Helt fantastisk, jobbar hårt för att affären ska bli så bra och smidig som möjligt både för säljare och köpare. Väldigt noggrann och informativ, otroligt kunnig och återkopplar snabbt vid frågor och funderingar.