Mäklare i Täby

16 rekommenderade mäklare i Täby kommun

• Fastighetsbyrån Täby

1,468 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Täby! Vi har verktygen för att leda dig genom hela bostadsaffären.
    Camilla R
    Camilla R: Trevlig, professionell i sitt bemötande. Ser till att det blir bra för kunden.
  • Driver du mäklarfirma i Täby?

• MOHV Täby

1,077 omdömen
    Som Sveriges minsta rikstäckande kedja hjälper vi dig gladeligen med din nästa bostadsaffär.
    DELIA N
    DELIA N: Jag rekommenderar Oscar med hela mitt hjärta och önskar att jag hade funnit honom mycket tidigare. Men med bara 2 veckor utförde han precis de mirakel jag behövde, genom att hitta flera möjliga köpare som lede till en försäljning av min lägenhet och man var delaktig från början till slut. Oscar är engagerad, kunnig, supertrevlig och så mycket mycket mer. Oscar Hallbygård är inte bara årets mäklare 2019, han är även min hjälte.
  • HusmanHagberg Täby

1,380 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg i Täby! Med kompetens och passion hjälper vi dig tillrätta på bostadsmarknaden!
    Gunnel B
    Gunnel B: Vi fick förtroende för mäklaren. Hon gjorde ett bra jobb som vi blev mycket nöjda med. Nu har vi flyttat in den nya lägenheten
  • Vill du göra en trygg bostadsaffär och få ut det mesta av den? Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling!
    Maria Helene H
    Maria Helene H: Vid försäljningen av vårt hus var vår mäklare, förutom att grundligt och professionellt informera sig om fastigheten, väldigt förstående och lyhörd för under vilka premisser vi ville sälja. Han levde upp till alla förväntningar som vi anser att man kan ha på en mäklare och vi är mycket nöjda med hur han skötte försäljningen.
  • Lina H
    Lina H: Jag köpte min första lägenhet av Mattias och har nu sålt den med hjälp av Mattias också. Vi ska även köpa vårt första hus genom Mattias. Bara positiv respons rakt igenom, väldigt proffsig och kunnig. Vi har uppskattat hans ärlighet och rutin och därför valt att alltid anlita Mattias som mäklare. Den absolut bästa mäklaren vi har varit i kontakt med!
  • Eva L
    Eva L: Välskött förmedlingsprocess under en tuff marknad. Vi fick det pris vi gick ut på, vilket gjorde att vi kunde gå vidare med vårt köp. Mäklaren var trevlig och sympatisk. Inte för "på". Sammantaget är vi nöjda!
  • Mathias N
    Mathias N: Jag nyttjade Johans kompetens när jag sålde min lägenhet. Johans professionella bemötande och snabba gensvar på alla mina frågor och funderingar gjorde att försäljningen gick jättesmidigt. Johan har en betryggande attityd, han är skicklig på att förhandla och komma till snabba avslut med bästa möjliga slutpris. Jag rekommenderar er starkt att anlita Johan inför er försäljning. ni kommer inte att bli missnöjda. /Mathias
  • Vi träffar många köpare varje vecka och vet därför vad dom betalar lite extra för. Samtidigt är vi det stora företaget med ett kontaktnät och marknadsföringsmöjligheter över hela Sverige. Det lönar si...
    Linda B
    Linda B: Jenny Forss hjälpte mig sälja mitt hus och bemötandet var professionellt från början till slut.
  • Shari A
    Shari A: Jag var spekulant till en lägenhet under april- maj i år. Jag var helt besrämd att köpa den för det hösta priset. Där blev jav lurad att mäklaren och sålde lägengeten utan att informera eller meddela mig. Jag hade helatiden kontakt med mämlaren under prosessen. Jag belv utmanad att sova gott under fredag efter middag och under heljen ( lör- söndag) försvan objektet ( På Gustavbergsv... ) från Hemnet och blev såld utan att jag hade sagt sista ordet. Det var väldigt full och icke proffesionelt av Mäklaren att lura mig!
  • Rickard C
    Rickard C: Precis, professionella och man känner sig omhändertagen. En lyckad affär tillsammans med Mäklaren Arash👍🏻
  • Per C
    Per C: Sålde villan 2008 genom Svante Reuter Fastighetsförmedlinhg AB. De var väldigt bra att ha att göra med, förklarade in i minsta detalj hur försäljningen skulle gå till. De höll ord och genomförde min fastighetsaffär på allra bästa sätt. Rekommenderar företaget med högsta betyg 5.
  • Lars L
    Lars L: Jag och min motpart anlitade Värdia för att värdera ett fritidhus och en villa inför en bodelning. Värderingsmannen som var en kvinna med god erfarenhet av småhus kom på exakt avtalad tid och tog god tid på sig att gå igenom husen frågade och antecknade. Hon hade också tagit ut fastighetsdata och fick byggritningar av oss. Efter knappt två arbetsdagar presenterade hon sin marknadsbedömning som jag tycker är helt korrekt. Marknadspriset förklarade hon för oss var ett genomsnittligt värde som det stora antalet köpare väntas kunna betala för likvärdiga objekt i området. Fotografier, kartor, tabeller med bedömning och teknisk beskrivning ingick i värderingen. Jag är helt nöjd med denna auktoriserade fastighetsvärderare och kan rekommendera dem till andra som befinner sig i en likande situation.
  • Anna
    Anna: Kändes som om han ville prata bort tiden för att man inte skulle hinna se saker som var fel...
  • Leif A
    Leif A: Oseriöst företag som inte levererar Under de knappa två år vår bostadsrättsförening varit kund hos BRF Konsult har vi tyvärr varit med om ständiga avtalsbrott. Deras ekonomiska förvaltning har bland annat inte klarat av att hantera attestprocessen i tid, vilket lett till ett flertal förseningsavgifter och inkassokrav. Då dessa lämnades utan åtgärd hamnade föreningen hos Kronofogden och huset hotades av vattenavstängning och tvångsförvaltning. Den allmänna självdeklarationen slarvades bort så föreningen riskerade ett vite på 10 000 kronor. Till detta följer en överlägsen och nedlåtande attityd från företagets sida. Vi vill verkligen varna andra föreningar från att ha med BRF Konsult att göra och vi står gärna till tjänst med att berätta mer om vilka problem vi upplevde. Brf Kv 65 Rådjuret, Malmö
  • Mattias E
    Mattias E: Inte nöjd. Besiktningsmannen skrämde köparen.
  • Driver du mäklarfirma i Täby?

• John N
    John N: Köpte bostadsrätt genom MR Täby. Till en början verkade de jättebra och serviceinriktade men de hade övertagit ansvaret för flyttstädningen från säljaren och företaget de anlitade för detta var hur oseriöst som helst. Trots att jag hade städ ute hos mig ca 5ggr så blev det inte i närheten av en flyttstädning (med utgångspunkt ur MRs eget dokument på deras hemsida om vad en flyttstädning ska innehålla). Det är klart att alla kan råka anlita en bristfällig underentrepenör men trots att jag aldrig fick ordentligt flyttstädat så vägrade Mäklarringen att ge mig en krona i ersättning för att jag själv fick göra huvuddelen av flyttstädet som köpare! Dessutom anklagade de mig för "hårklyveri" för att jag påpekade detaljer som städfirman missat. Men saken var att i stort sett ALLA detaljer var missade och det som gjorts kunde man själv ha gjort med ett varv med dammsugaren! Den enda svensktalande som var ute hos mig erkände rakt ut att han inte visste något om städ. Fuskstädat överallt (hittade till och med ett fågelbo i ett köksskåp!) och samma unkna trasa användes överallt (inga riktiga redskap). Badkar och vitvaror sa städfirman att säljaren skulle ha flyttat på innan de kom, men det hade mäklaren inte sagt något om till säljaren (som jag haft kontakt med) och mäklaren och städbolaget vägrade att göra detta själv trots att det syntes stora damråttor i gliporna. Att städa på dessa ställen ingick ändå enligt MRs dokument i flyttstädning. Skulle inte vilja göra affär genom MR igen. Mitt förtroende för dem har tyvärr raserats.