Henrik Christoffer S:
Sjukt oseriösa och nu ett år senare terroriserar dom mig via telefon. Har bett dom flertalet gånger att sluta ring, strycka mig från deras lista men dom fortsätter bara att ringa. Dom ringer även från dolt nummer vilket känns ännu mer oseriöst.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
paz z:
måste berömma tjejerna i garderoben! jag krånglade till det för den ena tjejen gina tror jag hon hette men hon var super proffsig och super trevlig! jag kommer att besöka Cirkus flera gånger efter denna händelse.
Kerstin H:
Är det du som sjöng syrener på tv när Victoria fyllde år?
Ett tips: lyssna på Lena Ph när hon sjunger, man hör vad hon sjunger! Det enda jag hörde av din sång var ordet Syrener, vad du sjöng däremellan gick inte fram. Artikulera!
Lycka till!
Susanne Anita K:
Klagar inte på genomförd service- om än dyr i jämförelse- men är besviken på att vid inlämning fick höra att de även rengör cykeln.
Detta stämde inte alls- fick åka hem och rengöra den själv, gillar inte att man säljer in nåt som inte levereras.
Nästa gång blir det service hos Harrfors Cykel och hockeyservice på Nynäsvägen 👍🏼
Andreas G:
Saknar avtal för snöröjning, fick skotta för hand för att komma åt vår container (40 meter handskottning). Behöver ni åtkomst under vinterhalvåret bör ni söka annan plats. I övrigt en ok plats för förvaring.
Marcus Roger B:
Fint och modernt gym. Trångt och otrevligt omklädningsrum med för små skåp. Just idag blev det ingen träning, för det var så fullt att det inte fanns lediga skåp. Proppfullt med folk i omklädningsrummet och knappt några maskiner lediga alls i gymnet.
Gunnar G:
Bemötandet från den unga kvinnan i kassan var otrevligt. Hon insisterade på att jag hade svårt för att förstå. Detta genom att upprepa sig med ett mycket otrevligt tonfall.
Katrin H:
Jättemysigt utflyktsställe både sommar som vinter. Mysigt att sitta inne på vintern vid öppna spisen. På sommaren har de en trevlig trädgård med utsikt över långholmen där man kan gå och bada efter fikat. Trevlig personal!
Joana K:
Varnar för detta ställe. Riktigt oseriöst hunddagis! När man kommer in möts man alltid av en fruktansvärd stank, dagiset känns smutsigt och ohygieniskt. Min hund vad alltid smutsig och luktade äckligt efter att ha varit där. Han fick skador som inte kunde förklaras från personalen. Han började bli livrädd för att gå till dagis och gick omvägar för att slippa gå förbi, han har även efter att ha gått här blivit rädd för höga röster. Ägaren av hunddagis är riktigt otrevlig!
Min hund har blivit mycket gladare och piggare sen vi bytte från detta ställe.
Se även publika handlingar hos länsstyrelsen för anmälningar mot hunddagiset!
Maria H:
Ett gatukök, precis som alla andra, med ungefär samma utbud och priser som alla andra. Fast det finns en väsentlig skillnad. Grillhuset har gyros, god gyros, till bra pris.
Emma K:
Har gått vidareutbildningar där bla Managing Microsoft Systems Management Server 2003 mm Tycker det har varit duktiga lärare med ett bra engagemang som sträcker sig utanför utbildningsperioden. Trevlig lokaler men inget utöver det vanliga. Det är lärarna som drar hem poängen. Fick även bra hjälp när jag skulle ta fram nya kurser och inte riktigt visste vad som skulle passa. Kan rekommendera Cornerstone. De erbjuder även kurser i VM-ware och Citrix vilket vi haft mycket nytta av.
Elina E:
Hit gick jag ofta medan Friskis och Svettis hade sina pass här. Tråkigt att de slutade ha sina pass där, perfekt lokal och trevlig personal i kassan. Passade även på att simma och bada lite här medan jag var yngre.
Amanda E:
Bra butik med bra utbud av kläder. Mycket fint till bra priser och varje gång man kommer in i butiken finns nyheter. Jag som speciellt gillar koftor har hittat många fina favoriter här. Annars har de en hel del fina klänningar och jackor. Plus för trevlig personal och bra läge i Gallerian. Värt ett besök när man är ute på shoppingrunda!
Lantmännen E:
Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi och lantbruk.
Läs mer om bra mat från Lantmännen på www.lantmannen.se
Elina E:
Stockholms Universitets Studentkår, SUS, är alltid väldigt trevliga mot medlemmarna som studerar på universitetet. Kåren hjälper oss och svarar alltid på frågor gällande våra fakultetsförreningar mm. Mailar man dem med frågor har man oftast svar samma dag. Trevliga och serviceinriktad personal.
Amanda E:
Kookai är en bra butik med ungt och trendigt mode. Snabba uppdateringar med många nyheter. Här man hitta många olika toppar (båda bastoppar och lite glammigare partykläder), fina klänningar, kjolar, jeans, skor och accessoarer. Priserna är hyfsat höga, men man kan hitta saker som andra butiker inte har! De har både butik på NK och på Biblioteksgatan, jag tycker den sistnämnda är bäst.
Leon:
Jobbar man i tjänsteföretag med personlig försäljning (t.ex. konsultföretag, reklambyråer) behöver man ha koll på kunder. Backbone har en bunt webbaserade system som ger en lite bättre koll på befintliga och nya kunder, namn, adresser, aktiviteter och så vidare. Ett bra alternativ för småföretag som inte vill lägga ner alltför mycket tid på att administrera säljaktiviteter samt undvika "Excel hell".
Bo S:
De kämpar på bra! Men för att nå än större framgång vore det bättre att samarbeta mera med likartade organisationer för bästa möjliga resultat...
RONJA W:
Första gången jag beställer därifrån och riktigt usel pizza, smakade som en frys pizza från en matbutik, hela pizzan var degig och ser exakt ut som från affär, smakade konstigt, beställ aldrig härifrån
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?