Övrigt i Stockholm

1,231 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Christian R
    Christian R: Fick ett blodigt plåster i maten. När jag ville ha pengar tillbaka så hävdade dom att jag planterat plåstret där för att få gratis mat.. Men eller hur för en 95kr lunch. Jag sa att jag skulle skriva en insändare om det och det tycket dom att jag skulle göra så det gör jag nu. tack och hej till alla som inte gillar sina kunder!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Babic L
    Babic L: De senaste 2 åren har Jameson blivit ett väldigt bra ställe gällande allt. Personal, mat, ölutbud, priser. Alltid blandad publik från 20-åriga punkare, medelålders slipsnissar till 75-plussare. Rekommenderas varmt
    solodinner
    solodinner: Maten var mycket god här ifrån början, men de börjar slarva samt servera mindre portioner. Alldeles för sölig service i förhållande till de korta sittningarna. Efterrätt och kaffe hinns aldrig med. Stressmiddag, nej tack.
  • M
    M: Kan varmt rekommendera detta ställe. Köpte också erbjudande på groupon och fick en skön behandling först med vanlig ryggmassage och sedan med varma lavastenar. Under tiden stenarna ligger på ryggen fick jag massage på ben och fötter. Sedan fick jag vända mig så jag låg på rygg och fick då en skön massage på bl.a nacke och huvud. Massagen är väldigt avslappnande och då en timme har gått är det lätt att slumra till. Man får då lov att ligga kvar en stund och sova om man vill. Efter massagen kändes musklerna väldigt mycket mjukare och jag var skönt avspänd. Jag som var på gränsen till utbränd med väldigt spända muskler har fått stor hjälp av Delinas Hälsoterapi som jag sedan har anlitat många ganger sedan mitt första Grouponbesök.
    Erik A
    Erik A: Har en gång varit ett bra ställe men har tyvärr blivit mycket sämre med tiden...
    David D
    David D: Tack för snabb leverans och en bra produkt. Återkommer garanterat!
    Stine B
    Stine B: Snygg butik med många spännande märken. Bor vid Drottninggatan, och går ofta förbi, men har aldrig varit inne i butiken. Gick in för att titta på en klänning jag såg i fönstret, men fastnade vid jeansen. Tittade först på ett par nyinkomna, men såg att det var ett torg där med massa jeans med en stor skylt på mitten: "Alla jeans, 299:- uavsätt förpris". Jösses, vad kul, tänker jag, och plockar ut 3-4 stycken. Efter ett tag kommer en av personalen bort och frågar om jag vill ha hjälp. Jag frågar om det verkligen stämmer att det är 299:- på alla jeansen, för en del av de är riktigt dyra. Ja, det stämmer, säger hon. "Det är så urplockat, och dessutom fjolårets modeller"! Wow, säger jag. Hon hittar en massa andra modeller, och jag bestämmer mig ganska snabbt för 4 par och en tröja. Jag måste säga jag var imponerad av ett så bra erbjudande OCH en supertrevlig tjej som verkligen visste vad hon sysslade med. GLAD gick jag till kassan där mina varor väntade. Jag tar fram mitt bankkort, men så kommer en tydligen upprört mansfigur fram till disken bredvid mig. Han säger högt och i en oartig ton till tjejen som har solgt mig jeansen att det är helt FEL och att han VÄGRAR att sälja till det priset. Det är för billigt. Han tittar inte ens på mig som är hans kund. Marcherar bara ut ur butiken medans han skriker till tjejen att han vill prata med henne efter hans lunch! Jag blev helt fjättrad! Mannen med den taskiga attityden var tydligen ägaren, och hade just inte bara låtit sin kund betala för ett fel som hade begåtts i hans butik, men även förnedrad sin personal framför kunden. Jag skulle faktisk gärna köpt alla jeansen endå, om han hade sagt det på ett schysst sätt. Fel kan ske, jag vet. Jag har själv varit butikschef för en affär på 1500 kvm med kläder). Men nu har jag inte alls lust att gå dit EVER AGAIN, bara av ren princip! Snakka om att skjuta sig själv i foten. Som jag sa till tjejen bakom disken: "som ägare skulle jag rekommendera honom att jobba på at själv komma upp på samma servicenivå som sin personal"! En butik blir aldrig bra på kundbemötande om chefen inte själv visar att han tar kundens parti i alla lägen.
  • Fredrik E
    Fredrik E: Nu med bild på taggtrådsgrinden på badbryggan! Sommaren kom och föreningen satte upp en taggtrådsgrind på badbryggan som går ut i mälaren (endast badbrygga, inga båtar). Eh? Skydd mot morgondoppande pensionärer från grannhuset? Några veckor senare hade nån brutit loss grinden som i protest. För mig är detta anledning nog att hålla mig borta från köp. Uppdatering sommaren 2008: grinden är tillbaka. Jag lägger snart upp en bild.
    Mattias K
    Mattias K: Värdelöst ställe! Otroligt dålig service från första början. Trångt med parkeringar, dåligt med "vagnar". Får SMS påminnelse om ej betald faktura, men ingen påminnelse förrän de 7e och den 10e har de plomberat trots att jag mailat och bett att få fakturorna i PDF-form så att jag kan betala. Enda gången de är snabba är vid påminnelser och plomberingar, helt sjukt att de har kunder över huvudtaget.
    Amanda E
    Amanda E: Det gamla klassiska modehuset Hermes står sig väl än idag och har så mycket fint! Butiken på NK är liten och har inte hela deras sortiment men det mesta finns, och ibland kan de beställa hem saker. Deras klassiska emaljarmband är jättefina, liksom slipsarna, klockorna och skärpen. Tycker även att man ska spana in deras parfymer. Personalen är i alla fall alltid trevlig och hjälpsam vilket är ett stort plus.
  • gwen l
    gwen l: hon avlivade vår hund mot vår vilja.passa er att gå dit så ni inte råkar ut för samma sak.
    Carl W
    Carl W: Inget för mig.
  • Rodde B
    Rodde B: Nisse sköte allt väldigt bra, välkomnade en, hade ständigt kontakt med mig och lagade min bil så att den gick igenom besiktningen utan problems samt väldigt skonsamt för plånboken. Rekommenderas starkt
    Johan F
    Johan F: Jag har inte spelat laserdome på 10år. Men tror inte att ens läggning för att skjuta laser på folk försvinner med åren? Springa, svettas, ducka och framförallt skjuta. Barnsligt kul
  • Patrik R
    Patrik R: Bra vällagad mat och trevlig personal!
    Manne S
    Manne S: När man skriver och tar betalt för saffransris vill ja ha saffran och inte gurkmeja, tack. Annars är det ok priser och det smakar ok. Dharma, nu mera heter restaurangen Diwna och har för vana att byta namn var 26e månad typ vilket gör mig misstänksam.
    Marie A
    Marie A: Helt värdelösa på klipp, mig klippte de helt ojämnt på så vecka. Efter fick jag gå till Bobbys som fick fixa till det... Hit går jag aldrig igen... Bläää säger jag bara
  • ANDREAS I
    ANDREAS I: Pizzerian sticker inte ut särskilt mycket men de har helt okej pizzor med tunna bottnar.
    Victor C
    Victor C: Tyvärr jävligt oseriöst företag. Min vän vart skjuten i foten när han var på besök och det var inte ens hans tur att skjuta. En mindre vaksam instruktör höll inte koll på besökaren. Gå inte dit.
    Maria H
    Maria H: Jag älskar Desigual. Ända sedan jag var i Barcelona och upptäckte deras kläder för första gången har jag varit väldigt fäst vid detta varumärke. I butiken i Kista som är ganska nyöppnad (slutet av februari -11) ryms dam-, herr- och barnkläder. Personalen är trevlig och ger hjälp om man behöver. Jag kan dock tycka att det är lite mörkt i lokalen. Självklart kommer jag att gå hit igen och igen och igen.
    Michael S
    Michael S: Vi har blivit väldigt dåligt bemötta. Service-nivån på lägsta nivån och riktigt otrevliga i telefonen. Ett missförstånd i telefon gällande tid för ett asbesttest resulterade för dyr faktura. Istället för att lösa missen tog dem hellre bort oss som kund. Rekommenderar ej detta företag.
  • NOEL H
    NOEL H: Mycket trevlig personal, bra dumplings till ett OK pris!
  • 14 omdömen
    Camilla R
    Camilla R: Hur gick det för er som kontaktade konsumentverket?
  • 5 omdömen
    Margaretha L
    Margaretha L: Handlar ofta på Erssons, Fruängen pga utbudet och den supergoda maten. Inte minst den trevliga personalen! MEN igår den 11 juli köpte jag bla med mig pastasallad med lax till lyxig lunch hemma. Förskräcklig! Smakade som om köket skrapat ihop gårdagens rester, hällt över lite sås och ställt ut till försäljning! Jättebesviken!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Emil L
    Emil L: Dåligt bemötande, och otrevlig kontakt via mejl. Fick fel ekolod skickat till mig. Fick själv betala till företaget för att få skicka tillbaka den. Dåligt.
1...2526272829...50
Gärdet  (33 st)
Gamla Stan  (25 st)
Liljeholmen  (24 st)
Västberga  (18 st)
Hammarby Sjöstad  (16 st)
Stadshagen  (15 st)
Högdalen  (14 st)