Robert K:
Mycket oförskämd personal. Första gången har jag träffat personal i en butik i Sverige som bryter mot lagen och som dessutom är uppkäftig mot kunden. Ärende anmäls vidare
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Gustav Adam Rasmus Å:
En varning till er alla! Köp absolut inget från GTSA! Detta är ett skurk "företag" som regelbundet blåser folk. Ni kan alla läsa mer här: https://www.reddit.com/r/sweden/comments/1e136vp/hej_h%C3%A4r_kommer_min_varning_till_er_alla_om_dator/
De har till och med försökt muta mig på Trustpilot med 3000kr för att jag ska ta bort mitt omdöme 😕 lagom patetiskt.
För mig så va det att dem aldrig lämnade tillbaks min dator när jag skickade in den för rep ca 1 år sedan (har fortfarande inte fått tillbaks den, ska inom kort självklart stämma dem) men jag är inte deras enda offer dem har hållit på så här länge.
Just nu så har dem rapporterat och blockerat en massa omdömen på Trustpilot men jag tror ni kan läsa där ändå, borde vara en del kvar som är synliga.
Annars bara google på dem själva, kolla Reddit osv.
Trustpilot: https://se.trustpilot.com/review/www.gtsa.se
Orkar fan inte med sånt här om jag ska vara helt ärlig : (
Marine M:
Varning för dålig tandklinik – Tänk efter noga innan du går dit!
Jag vill härmed varna andra för min negativa upplevelse på Söder Dental. Jag var tvungen att göra om två implantat som jag fick från Söder Dental. De lämnade fel försäkringsbolags namn till mig, vilket har orsakat enormt mycket besvär. Det tar fruktansvärt lång tid att rätta till detta, det gör väldigt ont och kostar otroligt mycket. Mitt liv har blivit ett mardröm på grund av Söder Dental och deras oprofessionella hantering.
Detta är utan tvekan den sämsta kliniken som finns i Sverige.
Boliana Christina S:
De ringde upp till min lgh och begärde att jag skulle komma ner och hämta mitt paket. Jag kan inte sa jag till chauffören, då bara åkte hon. Mycket dålig service då jag beställt leverans till lgh-dörren.
Maria lyx S:
VARNING FÖR DENNA VETERINÄRKLINIK ❌
BEDRÄGERI PÅ HÖGSTA NIVÅ, LURAR DIG MED SJUKT DJUR TILL DYRA RÖNTGEN OCH BESÖK SEDAN GER DIG SOM SVAR VI VET INTE OCH KANSKE TROTS EN RÖNTGEN SOM SKULLE VISA EXAKTA SYMPTOM.
MITT DJUR FICK ANTIBIOTIKA FÖR ATT VETERINÄR BARA MISSTÄNKER PROBLEM MED LUNGORNA TROTS EN RÖNTGEN SOM JAG TROR INTE ENS GJORDES
OTREVLIG VETERINÄR SOM INTE GER SVAR PÅ NÅGON FRÅGA, RECEPTIONISTEN HADE MER ERFARENHET EN DENNA VETERINÄR
VARNING ÄLSKAR NI ERA DJUR GÅ INTE TLLL DENNA KLINIK ❌ BEDRÄGERI OCH LÖGN, SKICKAR INGA JOURNALER TROTS BEGÄRT SAMMA DAG. TELEFONISTEN LJUGER OM ETT BESÖK TILL EN ÄLDRE DAM SOM HAR OTROLIG MYCKET ERFARENHET MEN TRÄFFAR ISTÄLLET NÅGON HELT ANNAN OCH DEN ÄLDRE ERFARNA DAMEN FINNS INTE ENS I DENNA KLINIKEN
BEGÄR FORTSATT HJÄLP!
DÅ REKOMENDERA ANSVARIG CHEF ATT ANMÄLA DOM TILL ARN OCH GÅ TLLL EN ANNAN KLINIK ? SÅ OPROFESSIONELLT BEMÖTANDE UTAV EN ANSVARIG, VILLE PRATA MED ANSVARIG TROTS LOVAT ATT DE SKA KONTAKTA MIG FÅR JAG INGET SAMTAL UTAN ENDAST ETT MEJL DÄR DOM BARA LJUGER OM EXAKT ALLT.
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Said H:
VARNING VARNING‼️
Ett lurendrejeri bolag som jobbar med Rusta&Matcha men skiter väl i om du får ett jobb. Deras personal kan inte ens prata svenska ordentligt och kommer med kontaktuppgifter till jobb som delats ut på Facebook sidor fast de pratar om egna kontakter. De hade lovats killen som jag är kontaktperson till, att de har jobb till honom. Vilket de inte ska göra, lova och sånt men men.
Värst är det när de inte ens svarar och tar inte ansvar för det arbetsuppgift de tagit på sig.
Elias Olof W:
Trevligt bemötande i butiken och bra service med att välja material. Produkterna håller dock riktigt dålig kvalitet och vi behöver byta ut vår bänkskiva efter drygt 1 år. Inte bra för plånboken eller miljön. Garantin på bänkskivor som utlovats gäller inte skador som inte kan påvisas vid leverans och inte heller skador från vanligt användning (vatten vid diskning).
Olle G:
Jag har varit kund hos Elon iKalmar i 22 år. Handlar alltid i butik för att kunna vända mig till denna och få hjälp. På Elon har jag köpt 3 kylskåp, 2 tvättmaskiner 3 diskmaskiner och div köksmaskiner.
Handlade en Asko med torktumlare som har börjat krångla.
Rådet jag fick var att leta upp en hemsida eller ringa till Malmö.
Detta är första gången jag vill ha hjälp men då får jag ingen.
Aldrig mer Elon
Arvid B:
Tvingades till att använda Bruger i ett projekt med Klarna där de la på ca 7 SEK per jobbad timme på mina fakturor. För detta kan man ju tänka att man ska få nått för det? Men nej. Vid det enda tillfället jag behövde deras hjälp (kund hade missat att betala mina fakturor, fakturor som Bruger själva ställer ut) så fick man istället höra ”du får kontakta dom själv, vi kan inte göra nått”.
Det finns kanske något detta bolag erbjuder som skapar något slags värde (trots att jag inte ser det), men då Klarna slängde ut dom som leverantör nu i somras gissar jag att de inte heller såg något värde.
Gör inte samma misstag som Klarna; släpp inte in denna parasit till bolag i erat företag. Aldrig mer.
Fredrik B:
Var på en första intervju med chefen för Göteborgskontoret samt en projektledare. Förklarade tydligt att jag gärna ville jobba med Svelte, Vue eller Angular men att jag inte ville jobba med React.
Efter mötet sade chefen att de gärna ville anställa mig och att jag bara gå igenom deras vanliga anställningsprocess som bestod av möte med HR, programmeringsuppgift, samt möte med ett par utvecklare.
Det tog mig 12 timmar att göra uppgiften och ytterligare två timmar med möten.
Därefter kontaktade chefen mig igen och sade att de nu INTE kunde anställa mig för att jag inte ville jobba i React.
Jag frågade då varför han fick mig att ödsla 14 timmar på ingenting när han från början visste om jag inte ville jobba i React. Jag fick inget svar på den frågan.
Klaus Peter Bert E:
En sann Verklighet hos Deloitte
En sann Verklighet hos Deloitte
Skattejurist (Tidigare anställd) - Stockholm - 3 augusti 2022
Hej alla ni som läser om vår upplevelse som vår son råkade ut för hos Deloitte Stockholm där han arbetade som skattejurist.
Han råkade ut för en oerhörd svår och komplex olycka och låg på sjukhus och eftervård under ca ett år innan han började arbeta igen på 25%.
Eftersom vår son låg länge i koma och på intensiven med starka läkemedel under lång tid så blev vi som föräldrar hans röst gentemot arbetsgivaren Deloitte.
Hans kvinnliga chef som vi trodde visade stor omtanke om honom under den trauma som plötsligt drabbade oss och de svåra sjukhustider som följde där ingen trodde att han skulle överleva. Vi släppte in henne i familjen med öppen och välkomnande famn.
De löften hon gav oss var att om han skulle bli så bra att han kunde börja sin rehab hos Deloitte så skulle Deloitte göra allt som stod i deras makt för att hjälpa honom tillbaka till sin tidigare position.
Det första var att utreda hans specifika rehab behov och tillsammans med Försäkringskassan och företagshälsovårdens läkare noggrant ta reda på vilken grenspecifik hjälp Deloitte skulle bistå med.
När han började sin rehabilitering på 25% blev vi samtidigt tydligt informerade av hans chef att vi nu var helt bortkopplade och att vi nu inte längre kunde få någon information från Deloitte.
Vi litade givetvis på att de skulle göra så som vi tidigare blivit informerade om och som dessutom är ett lagstadgat ansvar för företag i Sverige enl Socialförsäkringsbalken.
Vår son kämpade på med att försöka komma tillbaka till sin tidigare position och efter ca något år minskade han sin sjukskrivning till 50%. Detta gjorde han tydligen helt på eget initiativ. Ett sådant beslut ska tas i samråd med läkarna och den som är ansvarig för hans rehabilitering om lämpligheten men så gick det ledsamt nog inte till.
Efter två år fick han ett besked från sin chef, samma kvinna som tidigare hade lovat oss en korrekt utredd rehabplan innan han började sin rehabilitering två år tidigare. Han skulle plötsligt gå till företagshälsovården för att han inte presterade enl företagets önskemål och krav.
Efter den undersökningen fick han sedan ”sparken” mitt under pågående sjukskrivning.
I efterhand har det visat sig att han under två års tid har fått rehabilitera sig själv.
Han fick skriva på ett avtal som skulle skydda Deloitte från alla de fel de hade begått under denna långa rehab period så ingen skuld kunde läggas på Deloitte.
I efterhand med hjälp av fullmakter har vi fått ut, Planen för återgång till arbetet, där står tydligt att han skulle få träffa läkare och i samråd med dem göra en rehab plan. Det står också att Deloitte ska göra allt de kan för att få tillbaka honom till samma position som före olyckan och Deloitte är medvetna om att det kommer ta lång tid.
Jag har försökt att få rättfärdigat min son mot Deloittes allvarliga svek. Deloitte nekar precis allt jag skriver till dem och skriver att de inte tänker kommentera något. Jag har skrivit till hans chef, till Deloittes VD och deras styrelseordförande. Ingen vill kommentera.
Jag önskar er alla som läst detta att sprida det vidare till så många sociala plattformar och välbesökta forum som möjligt. Jag kommer själv att försöka åka runt bland landets högskolor och föreläsa om detta.
Deloitte har uppvisat ett bedrägligt beteende mot en ung skattejurist som före olyckan redan blev kontaktad under tiden på Handelshögskolan i Göteborg. Han fick direkt anställning efter sin examen i Göteborg och sedan i Stockholm.
I avsaknaden av rätt grenspecifik rehabilitering under dessa två åren har Deloitte allvarligt gjort sig skyldiga till att ev permanent skadat vår sons framtid.
Jag kommer fortsätta mitt arbete tills jag fått rättvisa för min son.
Önskar er allt gott // kram från förtvivlade föräldrar ♥️
Amanda L:
Otroligt påstridig personal och man känner nästan att man måste köpa något, plaggen kastas emot en och man kan inte gå i lugn och ro på de annars otroligt vackra klänningarna som dock har ett skyhögt prispålägg.
Per E:
Var med i Civilekonomerna när jag var student. Medlemskapet var då gratis, men det gav inte så mycket. Var mest en medlemstidning man fick som inte var intressant för en välutbildad ekonom. Efter examen gick jag med som betalande medlem efter blivit övertygad av en säljare ifrån Civilekonomerna att det skulle vara så bra. De lovade mig att få bra erbjudanden som bland annat företagsförsäkring och sjukförsäkring, men när jag väl började betala fick jag ingen bra information om bland annat sjukförsäkring och företagsförsäkring även fast jag skickade flera mail och ringde. Servicen var urusel och de försäkringar som säljaren nämnde fanns ej eller hade andra priser än det som nämndes ifrån början. Har sagt upp medlemskapet och betalat ca 1500 kr för ingeting. o kr i mervärde. Pratade nyligen med en som har hand om fakturera och frågade vad jag betalade för och vilket kundvärde de gav mig? Personen kunde inte svara på min fråga, även fast hon menade att hon var en ekonom. En ekonom ska mycket väl veta vad kundvärde är.
Kommer aldrig mer att vara medlem i Civilekonomerna och kommer inte rekommendera det för andra heller, om det vill ha valuta för sina pengar. Speciellt ekonomer som startar företag.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Nils v:
Riddarhuset har fantastiska festlokaler och trevlig servispersonal, men dessvärre är administrationen (Cibo et Poto AB) av middagar och fester inte lika bra. Vi anordnade en större fest för 120 personer och själva arrangemanget sköttes bra men efteråt började problemen. Det prisestimat vi fått från Cibo et Poto blev saltat med 15% extrakostnader för personal (en viss förändring är ingen fara men detta var betydligt dyrare än vad som kommunicerats), vissa maträtter räckte inte till alla gäster (vilket dock Cibo et Poto starkt förnekade trots att ett antal gäster oberoende av varandra beklagat sig till oss arrangörer), vinet som vi betalade för såldes plötsligt även till självkostnadspris i baren (dvs. dubbel vinst för Cibo) och när vi påpekade dessa brister visades dessvärre ingen som helst förståelse. Vi fick inte någon typ av ersättning eller avdrag på kostnaden och möttes i ärlighetens namn av noll lyhördhet eller förståelse. Jag önskar verkligen att jag hade sluppit skriva detta omdöme eftersom festen i sig var fantastisk, både avseende lokal och trevlig personal, men Cibo et Portos behandling av kunder är under all kritik och det behöver framtida kunder vara förberedda på.