Jan H:
KÖP INTE NÅGOT DÄR!
1 man företag som presenterar sig som större. Varorna var defekta. Det tog en evighet att få tillbaka mina pengar (och enda sättet att få dem var genom Kronofogden).
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Jerry jeremiah S:
Uppsala,
Fakturerade mig fel och drog sedan för mycket på autogiro.
Nu när just försöker få tillbaka pengarna svarar de inte. Dålig kundservice, svarar sällan. Kallt i lägenheter och de gör inte mycket för att dra upp temperaturen om den ligger precis vid gränsen.
Väldigt oseriösa, samt dyrt. Undvik om möjlighet finns. Jet tar inte Byggvesta igen.
Anna Cecilia L:
Läkaren Sofia var det enda som var bra. Receptionisten var riktigt otrevlig vid inskrivning.
Narkosläkaren (namn?) var brutal och okänslig. På operationen pratades det över mitt huvud. Kände mig som ett djur på slakt. Jag grät. Hemsk upplevelse! Sök vård/ operation på annat ställe.
Eva S:
Undrar vad denne man, 81 år (2024) vill? Har under flera års tid skickat mejl o sms. Obegripligt innehåll med säljsyfte. Samt grattis på födelsedagen varje år. Skumt!
Elias David E R:
Beställ aldrig från vildmarksexperten. Oseriöst företag som tar ens pengar och sedan inte uppdaterar på flera veckor. När man kontaktar kundtjänst, som bara nås via mejl, så får man sin order annullerad. Det är inte heller bara jag utan flera andra som har exakt samma upplevelse. Håll er borta.
Mats B:
Hade en av deras bilar bredvid mig där dennes körfält var spärrat och denna skulle vårdslöst skulle tränga sig in i mitt snudd på olycka samt att föraren sedan öppnar fönstret och pekar långfinger. Tyder på ett helt oseriöst Taxibolag som inte verkar bry sig om något..
Lennart L:
Hej Jag känner mig lurad på arvodet gäller ärendet 399964. Jag anlitade Insurello 2022 och då tog ni 25 Procent. 2024 fick jag pengar som ni tog 30 Procent på arvodet.
Thomas L:
Ringt 88-år gamla pappa och gav intryck att de var från hans försäkringsbolag och skyddet ingick i försäkringen. Sen kom paketet och fakturan.
Vi har bestridit och sänt paket i retur åter. En månad senare kommer nya krav med påminnelseavgifter.
Det är här skojare och ryggradslösa amöbor. Vi kommer göra polisanmälan.
Anita Iréne G:
Jag tycker det är svårt att komma i kontakt med Kicks. Beställa varor över nätet går bra, men reklamera är en omöjlighet! Man gör sig oanträffbar! I affären hänvisar man till att ”man måste vända sig specifikt till märket på varan”!?! Efter mycket chattande , äntligen ett telefonnummer! Där svarar en förvirrad skolelev, Mathilda, som inte vill lämna sitt efternamn, hon vet inte heller vem som är hennes chef, då jag ber att få tala med den! Är detta möjligt att de anställda inte vet vem deras chef är eller för all del inte ens vd:n för företaget! Det verkar inte särskilt förtroendeingivande och jag undrar hur man kan sätta en så frånvarande personal på en så viktig post? Naturligtvis kunde hon inget om reklamation utan hänvisade mig tillbaka till butiken! Moment 22! Jag upplever att Kicks blivit ett oseriöst företag , i stil med S lotteriförsäljning! Kränga varor går bra men ha ett ansvar för att det är felfria varor det struntar man fullständigt i. Jag hade hellre talat med någon anständig människa än att anmäla till Konsumentverket. Men det verkar vara omöjligt!
Nadia M:
VARNING FÖR BEAUTY4YOU BY BK I STOCKHOLM!
Jag bokade en LPG-behandling hos Beauty4you by BK, en klinik i Stockholms innerstad, efter att ha sett att ägaren sålde behandlingar via Letsdeal. Jag hade hört mycket gott om behandlingen och ville själv testa. Bokningen via Bokadirekt gick smidigt, och ägaren ringde upp efter 24 timmar för att boka om tiden, vilket inte var några problem.
Sedan min förlossning har jag haft stora problem med det kvinnliga, som fortfarande är oregelbunden. När jag fick det kontaktade jag ägaren i god tid och frågade vänligt om jag fortfarande kunde göra behandlingen eller om jag behövde boka om den. Svaret jag fick var chockerande. Ägaren svarade med en nedlåtande ton och påpekade att jag borde ha vetat när min mens skulle komma, samt hotade med att jag skulle få betala extra om ingen annan kunde ta min tid.
För att försöka förklara min situation bättre ringde jag upp ägaren, men då blev det ännu värre. Hon började prata till mig på ett nedvärderande sätt, svor åt mig och la på mitt i samtalet. Jag kände mig totalt förnedrad och skickade ett sms där jag förklarade hur jag kände, men hon fortsatte att svära och vara hotfull. Till slut skrev jag att om hon fortsatte så skulle jag polisanmäla henne.
Trots allt skickade hon senare en faktura via Bokadirekt, där summan var högre än den ursprungliga Letsdeal-kupongen. Jag bestred fakturan och kontaktade Letsdeal, som fick se hela vår sms-konversation. De blev chockade över hennes beteende, makulerade fakturan och återbetalade mig. De var väldigt tydliga med att hennes agerande var både sjukt och extremt oprofessionellt.
Även om jag till slut fick rätt, vill jag varna andra. Ägaren verkar bara vara ute efter att lura folk på pengar, och hennes sätt att hota och svära åt sina kunder är bortom all professionalitet. Om du inte vill få huvudvärk och känna dig förnedrad, råder jag dig att hålla dig borta från Beauty4you by BK.
Michael P:
Personalen vet inte hur man ska ta emot kunder, är passivt aggresiva och som Bengt säger, står hellre och babblar i något främmande språk än att sköta sitt jobb.
Hasan Ö:
Man skriver avtal där hastigheten 250/250 Mbit/s.
Vid test t.o.m. 270/270 Mbit/s.
Men man fuskar så som Volkswagen`s avgastest.
Vid vanligt surf, rätt hastighet för att surf förbrukar inte datamängd. Men vid streaming (Netflix: Ultra HD, Youtube 4K), stryper man hastigheten till mindre än 20/20 Mbits.
Därför man ser 4K material ibland bara första 20 min.
Sedan bilden är bara FullHD. Absolut inte 4K.
Efter kontakt med Teknisk support, problemet upphör bara några dagar. Sedan strypning igång igen.
Trots att de gör det med några knapptrykningar på datorn, för att vilseleda problemet, de säger att koppla datorn hit och dit, kolla Routern.. bla bla.
(Info om "Strypning" finns hos NordVPN och internet)
Aleksandra S:
Leverade inte varan, i mitt fall trädgårdsprylar. Låstas vara bemötande men svarar inte på leveransfrågor och utebliven leverans skyller på budfirman.
Anna L:
Katastrof!!!
Läkaren som "tog över" vår familj efter att vår fantastiska, inlyssnande, kompetenta läkare slutade, är fruktansvärd.
Hon lyssnar inte in patienten, utan kör sitt eget race och säger att hon är väldigt bra på sitt jobb. Fruktansvärt bemötande! Hallå, du jobbar med människor där alla inte kan behandlas eller ordineras lika utifrån någon bok.
Tack och hej Rebecca och Värmdö vårdcentral från hela familjen.
Harry K:
Tydligen bluff företag - köpte streaming = kastade bort pengar och såg svart skärm med texten att matchen har inte börjat eller är försenad….
😤
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?