Övrigt i Västernorrland

Topp 25 övriga företag i Västernorrland

Magnus L
    Magnus L: Snabb och bra service! Åtgärdade mitt jobb samma dag
  • Mariana Veronica C
    Mariana Veronica C: Trevligt bemötande, och mycket bra utförd flyttstädning. Noggranna och pålitliga. Kan varmt rekommendera A & W Clean Service.
  • Monica Anita E
    Monica Anita E: Har aldrig haft renare fönster! Snabb, trevlig och bra pris.
  • Rudolfus Aloysius Maria V
    Rudolfus Aloysius Maria V: Vi är jätte nöjda med installation av Thorén. Fantastiskt bra jobb har dom gjort. Såväl anläggning av nya djupborrad vattenbrunn och anläggning och borrning av bergvärme.
    Mats Linus R
    Mats Linus R: Suverän service, ytterligt hjälpsam och trevlig dam som kan sina områden
  • Assem A
    Assem A: Vi är mycket nöjda med Mitt Måleri! Fantastiskt arbete, rekommenderar starkt! Tack för all hjälp!
  • Karl Axel H
    Karl Axel H: Sebastian och Daniel är trevliga, enkla att ha att göra med och framförallt väldigt duktiga.
  • Daniel A
    Daniel A: Mycket bra hjälp med min honda
    Jonas Patrik J
    Jonas Patrik J: En mycket bra upplevelse när jag köpte en ca an fyrhjuling. Bra bemötande och upplevde att säljaren Micke ansträngde sig att vara service minded. Rekommenderar verkligen denna återförsäljare.
    Ann-christine N
    Ann-christine N: Efter ett dödsfall skulle en lägenhet tömmas och städas, i julas, på 14 dagar (varav 9 var helgdagar). DH Partner klarade detta med råge, var lätta att nå trots helger, redovisade arbetets fortgång, hade mycket god kännedom om äldreboendet samt ett mycket rimligt pris. Har inget att klaga på.
  • Lars Michael W
    Lars Michael W: Anlitade JLs Trädfällning för nedtagning av 4st björkar av olika storlek. Är mycket nöjd med snabb service och bra utfört arbete.
    Kent Håkan Ö
    Kent Håkan Ö: Mycket trevliga,duktig och noggrann ,grabbar som kan sitt jobb När vi fick hjälp med våran altan 24 /7
  • Anna Lena P
    Anna Lena P: Åsa är helt fantastisk. Man går ut som en ny människa. Har haft ont utav ischias över två månader .
  • Jens B
    Jens B: Mycket bra service! En riktig räddare i nöden 👍😊 Fixade bilen samma dag så vi kunde ta oss hem 👍
  • Inger Evelina Teresé S
    Inger Evelina Teresé S: Kunniga, kreativa tjejer som är mån om sina kunder. Glada, trevliga och inget är omöjligt! Jag är ALLTID supernöjd!
  • Bengt Mikael W
    Bengt Mikael W: Mycket trevligt och bra bemötande
  • Christer L
    Christer L: Jag är full av beundran hur Kjelles löste alla problem vid vår flytt. Snabbt, effektivt och strukturerat. / Christer
  • Arne W
    Arne W: Trevlig kunnig personal, bra service o bra utbud. Bra läge o lätt att parkera vid Öviks-butiken.
  • Linda B
    Linda B: Fick snabb och suverän hjälp när behovet plötsligt uppkom. Bra service och kompetent personal, tusen tack!
  • Idamarie Silva Elisabeth Å
    Idamarie Silva Elisabeth Å: Super! Löste mina nackproblem sedan 20 år i ett nafs… Jag har gått till andra minst en gång i månaden, han löste det på en gång sedan har jag inte haft problem (2 år nu)
  • Cecilia Paraiso R
    Cecilia Paraiso R: Mycket trevlig ställe med mycket intressanta evenemang, dans, teatern etc. En hel dela aktiviteter förekommer. Varit bättre förut då det fannas bibliotek.
  • Ronny K
    Ronny K: För den som vill bli elektriker och inte gått ellinjen på gymnasiet så är det en solklar rekommendation om man vill läsa in det på distans. Jag är väldigt nöjd med allt. Personalen är trevlig och har bra undervisning på laborationerna som man kommer dit för att göra.
    Rimma M
    Rimma M: Så mycket hjälp skulle jag aldrig har fått utav annan speditör!
    emma p
    emma p: människorna på sunds mekaniska är hur trevlig som hällst och jag älskar varenda en:) pussar å kramar på dom
  • Per F
    Per F: Har man en GM bil så är denna verkstad att rekommendera. Christer Johnsson som hand har den avdelningen är mycket kunnig på GM, räddningen för de flesta av oss som kör amerikanskt.