Rudolfus Aloysius Maria V:
Vi är jätte nöjda med installation av Thorén.
Fantastiskt bra jobb har dom gjort. Såväl anläggning av nya djupborrad vattenbrunn och anläggning och borrning av bergvärme.
Jonas Patrik J:
En mycket bra upplevelse när jag köpte en ca an fyrhjuling. Bra bemötande och upplevde att säljaren Micke ansträngde sig att vara service minded. Rekommenderar verkligen denna återförsäljare.
Ann-christine N:
Efter ett dödsfall skulle en lägenhet tömmas och städas, i julas, på 14 dagar (varav 9 var helgdagar). DH Partner klarade detta med råge, var lätta att nå trots helger, redovisade arbetets fortgång, hade mycket god kännedom om äldreboendet samt ett mycket rimligt pris. Har inget att klaga på.
Idamarie Silva Elisabeth Å:
Super! Löste mina nackproblem sedan 20 år i ett nafs…
Jag har gått till andra minst en gång i månaden, han löste det på en gång sedan har jag inte haft problem (2 år nu)
Cecilia Paraiso R:
Mycket trevlig ställe med mycket intressanta evenemang, dans, teatern etc. En hel dela aktiviteter förekommer. Varit bättre förut då det fannas bibliotek.
Ronny K:
För den som vill bli elektriker och inte gått ellinjen på gymnasiet så är det en solklar rekommendation om man vill läsa in det på distans. Jag är väldigt nöjd med allt. Personalen är trevlig och har bra undervisning på laborationerna som man kommer dit för att göra.
Per F:
Har man en GM bil så är denna verkstad att rekommendera. Christer Johnsson som hand har den avdelningen är mycket kunnig på GM, räddningen för de flesta av oss som kör amerikanskt.