Per F:
Har man en GM bil så är denna verkstad att rekommendera. Christer Johnsson som hand har den avdelningen är mycket kunnig på GM, räddningen för de flesta av oss som kör amerikanskt.
Alexander L:
Astor Karlsson är bra, är macken stängt, kan man ringa och han kommer och öppnar eller så plingar man på hemma hos honom och frågar om man får handla då kommer han ner och öppnar så får man gå in å handla det måste vara den bästa mack jag handlat på!
solgun a:
Den bästa handledning som jag har haft. Utgått från och läst av gruppens behov, lyhörd handledare. Ger handledning där man kommer vidare, vi fastande inte i ältande utan kom vidare med kreativa lösningar. Solbritt Socialtjästen Sundsvall
Mathias B:
Behöver ditt kalhygge återplanteras? Då ska du ringa Näslunds friplant! Fristående plantlag av ungdomar från Örnsköldsviks kommun som kommer Återplantera din skog med största möjliga nogrannhet!
Mikael S:
Kan verkligen rekommendera Hanngrens sadelmakeri. Trevligt bemötande och bra problemlösning med ett kanon bra resultat.
Mikael Sandin med bilinrednings problem!
lars A:
jag har fått æran att vara elev till Po och fått se och møta honom som larare och hans familj och jag har fått en ionblick i en yrkes etik som har en mycket grundad ideologi. jag ær tacksam før denna chans att tillfriskna på egen hand. Inte av råd och førmaningar från Po utan med fin hand om mig som elev. Mina lungor børjar att kannas som nya igen efter svår sjukdoms bild. Tack
Amanda E:
Hägges Finbageri bakar en massa gott, och eftersom jag gillar att fika köper jag gärna med mig något gott härifrån hem från affären. Framför allt gillar jag deras muffins som finns i flera olika smaker, så som choklad, citron, hallon med flera. Alltid mjuka och nybakade. Det är dessutom Hägges som bakar de goda kondisbitarna som chokladbollar och dammsugare. Mycket gott finns det!
Erik N:
God mat, fast de varierar inte, alltid samma samma. Bullrigt och personal väldigt kall i sitt bemötande, borde inte jobba i kassa. Inget leende, talar lågt och monotont, säger inte välkommen, inget hej, ber man om extra ris/sås så kostar det extra (vid take away) ser alltid sur ut som om man stör när man vill äta där. Hon behöver en charmkurs badly. Också höjt priserna, även fast vi sänkt restaurangmoms? tidigare 75/80 kr vilket är mycket men ok för lunch, men 90 som det kostar nu? då börjar jag se mig om efter något bättre.
Slutsats; god mat, men otrevlig personal gör att man tar takeaway och ber någon annan beställa åt en
Sushin inte bra, thai god
Love M:
De har inte tömt min soptunna sedan 2008. Visst jag tar med dem till kontoret. Tycker det är intressant att i n g e n reagerat på 12 år. Glad för att slippa tömma en och jag mindre glad som betalar för en tjänst ändå.
I stugan flyter det iallafall på.
Anna J:
AKJ Trädgårdshandel är en ny trädgårdsbutik på nätet!
Vi har lökar och fröer och snygga trädgårdsgrejor. Under lanseringen bjuder vi på frakten!!!
//Anna
Andreas J:
Trevlig personal och extremt goda surdegs-mackor. De ska även ha trådlöst internet, dock aldrig testat då jag kör via mobilen. Fiket rekommenderas verkligen till möten, lite jobb och skitsnack med vännerna. Tips: testa ren-mackan.