Karl johan andreas S:
Rekommendationer alla att hålla sig borta från denna vetrinär.
De vill bara ha ens pengar.
Min Franska Bulldog hade en vätskefylld juver där jag misstänkte en cysta.
De tog in en specialist och ville ta blodprov för att skicka på analys.
De tömde även knölen på blod med spruta.
När svaret kom så önskar de att man bokar en ny tid för att gå igenom vad svaret var.
Mitt ända svar jag fick var att den ej var elakartad.
Men jag kvarstår med frågor som:
Kommer denna juver att fungera när jag skall avala på henne?
Kan detta vara något som förhindrar avel?
Rekommendationer ni att man opererar bort cystan?
Min Franska Bulldog har fortfarande en lika stor knöl i juver som är fylld med blod. Kommer blod när man trycker.
Detta är helt orimligt.
Håll er borta från dessa.
Arpad Denes Dennis D:
Ryds Bilglas / Ryds Glas i Helsingborg
Jag bokade tid för att byta framrutan hos Ryds Bilglas men blev uppringd av dem nästa dag när jag var på väg till deras verkstad. Killen som ringde sa att de inte hade någon ruta hemma eftersom att jag gjort beställningen efter kl 15 dagen innan. Nästa möjliga tid att byta fönster och få lånebil skulle vara 2 veckor senare. På något sätt fick han det att låta som att det var jag som gjort fel då jag genomförde bokningen på deras hemsida efter kl 15. Jag blev besviken på hur de hanterade detta och därför tackade jag för mig och bokade tid hos en annan glasfirma som kunde byta fönster och ge mig en lånebil redan nästa dag.
Därför skulle jag inte rekommendera Ryds Glas i Helsingborg
Amanda S:
Vill knappt ge detta taxibolag 1 poäng. Så dåligt. Hade förbockat taxi med bilbarnstol, ringer en stund efter att taxin skulle varit på plats. Får info om att det varit strul med att hämta bilbarnstolen och att chauffören blir 20-30 min sen men är Påväg nu. Efter 30 min ringer jag igen och får samma info. Taxin kommer tillslut efter 1h. Bilbarnstolen inte installerad, funkar inte heller då det saknas vissa för att kunna fästa den. Chauffören har ingen aning om hur man ska göra. Chauffören ber heller inte om ursäkt för strulet. Rekommenderar inte.
Kjell Gunnar S:
Omdömet har dalat till noll. Jag fick min tid ombokad med hänvisning till sjukdom,detta innebär att min bil hinner få körförbud och ingen tidigare tid fanns att hitta,vist folk kan bli sjuka men är man rädd om sina kunder lånar man in personal från annan närliggande Besiktastation. Nu blir det OPUS hädanefter.
Segri Emilia S:
Jag har en tid nu fått brev och reklam i min rätta blåa postlåda som det står mitt namn och adress på.
Men av någon anledning som bara föraren vet, så lägger hen paket i en annan träpostlåda som det inte står nåt namn på!
Nu är jag riktigt trött på detta!!
Jag förväntar mig att detta beteende ändras!
Segri Sahlin
Storg. 39
Näsåker
Alex Jordan V:
Väldigt oseriös och allt annat än proffsig då utrustningen som hyrdes var defekt och hälften ej fungerande men han skrek att vi hade förstört utrustningen och skulle betala för något som vi inte ens kunnat använda - Rekommenderas ej !!
Susanne O:
Ledsen att bo i Norrland. Skellefteå Lastbilsstation tar inget som helst ansvar. Fick leverans av möbler som skulle bäras in mot extra avgift. Hände inte. Fick lampstolpen påkörd. Lampkupa, lampa, sockel krossad. Ingen reaktion. Ringt sedan i fredags. Inga svar till dags dato. Chefen bara skäller. Dåligt bemötande. Ingen åtgärd än. Borde inte vara svårt
Kenneth K:
En person ringde 16/1 från detta nummer och påstod att jag vunnit en summa pengar på Postkodlotteriet. Samtalet bröts när jag ställde frågor.
Karl Eskil Johan Å:
Mitt paket har legat där i fem dagar i väntan på att köras ut. När jag åker dit på en fredag (midsommar) så är det stängt utan någon information över huvudtaget.
Sari Ö:
Mkt slarvigt utfört arbete med skador runt om i innerväggar och fasad. Undermåliga material.
Dåligt bemötande. Ett fönster saknades när fönstrena kom. Inte mkt positivt. Välj någon annan kan knappast bli sämre.
Per Håkan H:
Var först i kön när dom öppnade. Personer som kom senare fick maten före oss. När en timme gått kom en personal o sa att soppan inte var färdig ?!!
Laxplankan och silltallriken var heltråkiga och inte värt kostnaden.
Silvia H:
Ett företag som satsar på fuskstädning och som tar in ung-skolungdom som extraknäckare. Vi har ofta fått städa en halvtimme själva just efter städtillfället. Tyvärr rek. företaget inte, vi återkommer aldrig igen.
Vissa som klagar får omstädning, jag har då aldrig fått någon kompensation...
Nils Thomas Hilding B:
Hej. Väldelös camping. Fin omgivning men campingen håller inga löften och ägaren är icke service minded . Lovar dom har gäst kök mm men vid ankomst visar det att det mesta på campingen är ur funktion eller trasigt
Letar ni en fin camping? Åk vidare
Rem M:
Angående min dotters händelser och upplevelser som hyresgäst på BRF Skutan (Skönsbergsvägen)
PARKERING:
Då det var kö för att få parkeringsplats så är man förvisad till föreningens 24 timmars parkering, du måste flytta bilen annars får du böter. Dottern blev en dag utan parkering sent på kvällen och blev tvingad att felparkera framför huset, hon blockerade inget. 800kr i böter tack för den Skutan. Parkeringskort verkar vara helt främmande för föreningen, då skulle de slippa bilar som ej har något där att göra och hyresgästerna får förtur till 24 timmars parkeringen. Hennes bil blev under sommaren repad och nu i höst sparkade någon in sidoplåten till bagageluckan, två stora fotavtryck och en gigantisk buckla
LÄGENHET:
Då hon bodde på bottenplan så kom det in mängder med ohyra under sommaren, fick ringa Anticimex hela tiden, flera sorters myror och sedan det äckligaste, Soldyrkare i massor inte hundratal utan tusental som svärmade, blev brunt då man gick på golvet.
Sedan en granne som gillade att spela techno (ofta) tills kl 06:00 på morgonen och en annan granne ovanför som rökte genom öppet fönster och kastade ner fimparna, så dottern kunde ej ha fönstret på vädring då fimparna kunde blåsa in.
FÖRENINGEN:
Dottern bad föreningen att lägga grus efter husgrunden så att gräsmattan inte ligger mot ytterväggen och ohyra får svårare att ta sig in, de skulle höra av sig men inget hände (6 månader sedan).
Samma gällande parkeringen och böter så lovade de att hon skulle få hjälp, har efter snart en månade ej hört något. Dottern har nu flyttat därifrån och önskar ingen samma skit som hon drabbats av SÅ TÄNK ER FÖR INNAN NI FLYTTAR DIT.
Med vänlig hälsning REM
Magnus E:
Dyrt, dåligt, långsamt är sammanfattning för Öman Timmerhus. Man sätter i system att ta hutlöst betalt av kunderna för undermåliga jobb. Den som inte går med på kraven stäms i tingsrätten. Rekommendationen är att inte ha något att göra med företaget om ni inte har mycket tjock plånbok och gillar att bli av med innehållet.
Familjen Ö:
Riktigt uselt! En tattare som varken ger offert eller kontaktar ägaren av fastigheten innan arbete påbörjas. Hade inte vett att isolera kallvattenrören så de inte avger kondens. Har placerat rören som kommer upp underifrån golvet, 1 mm från väggarna så att inte rören på ovansidan av golven får ordentligt med plats. Finns ingen avstängingsventil för vvb. Det läcker och droppar överallt... listan kan göras lång.