Thim P:
Totalt värdelösa, deras "agent" gav mig totalt felaktig information via telefon och agerar som en bedragare och utnyttjar chansen då jag satt i en stressad sits.
Jag bad om att få 1-2 veckor längre tid på mig att betala en kommande faktura (något jag hade kunnat göra i appen) om det inte vore för tekniska problem.
Vad händer? Jo deras j*vla agent BLOCKAR mig från hela Klarna, tack och lov så sparas samtalet där alla lovord utlovas i 90 dagar tänkte jag...... Men ingen vill ta sitt ansvar och lyssna igenom detta samtal där jag blir lurad. Jag har använt Klarna i över 10 år, alltid betalat i tid, inga obetalda fakturor som ligger och släpar. Jag har en årsinkomst på 750.000kr därmed en hög kredit. Nu ligger jag under något program som är omöjligt att ta sig ur, hade jag vetat att det skulle bli så här (vilket jag var otroligt tydlig med att INGET SKULLE PÅVERKAS) hade jag i praktikten enbart kunnat invänta ett inkassokrav, men jag ville göra rätt för mig och ringa och fråga.
Blir så jävla TRÖTT på folk som sitter och arbetar i fel yrkesroll. Skärp er KLARNA ta ert jävla ansvar som bolag. Alla kan vi göra misstag, men se också till att åtgärda det ni ställt till med. Akta er där ute för dom BEDRAR SINA KUNDER!
Magnus A:
Är så grymt nöjd med kundbemötandet och snabbheten i hur mitt bostadslån blev bahandlat av Länsförsäkringar (Stureplan)!
Dessutom ringde min kontakt upp mig och påminde mig om att ändra adressen på min bostadsrättsförsäkring.
Kan varmt rekomendera Länsförsäkringar - som dessutom gav bästa räntan! :-)
Cecilia Å:
En mycket trevlig bank med personal som tar väl hand om en och får en att känna sig speciell. Trevlig atmosfär och härlig inredning. Förmånliga studenterbjudanden.
Peter W:
Snabb,bra och billig service.
Klarar de flesta av maskiner som film- och plåtframkallare.
De har funnits i alla år men följt med i utvecklingen.
Jan Stefan A:
Likvid dagar nått nytt påhitt för att blåsa kunder,, jag får tydligen mina pengar efter fondförsäljning innan det är klart, Och helt plötsligt tar försäljningarna mycket längre tid.. Men när jag köper då??? vad är min utlåningsränta då?????
Helge S:
Förmodligen den absolut sämsta affärsbanken i världen!
Säljaren använde sig av Citibank för vår transaktion. Det finns ingen på Citibanks kontor i Stockholm som kan något eller kan supporta vid en 8 siffrig transaktion. Den stackars tjejen i Receptionen viste inte ens vad hennes Chef heter eller om det fans någon på kontoret som kunde svara på frågor. Att det ens finns Affärsbanker som inte pratar med sina kunder...?
Våra egna Banker Nordea och Handelsbanken bekräftade den katastrofala situationen på Citibank i Stockholm. Till slut fick vi vända oss till Citibank i NewYork och det tog 30 dagar att reda ut en enkel transaktion. Så om ni vill göra affärer med USA välj vilken bank som helst men inte denna Stockholms filial som är en skamfläck i bankvärlden.
MARTIN G:
Vi handlade från en webbutik som samarbetade med Collector. Vi fick e-faktura från Collector, råkade betala den en vecka för sent. 9 dagar efter att vi betalt fick vi en påminnelse (inklusive grundkravet/skulden). Vi hörde då av oss till Collector för att säkerställa att de hade fått vår betalning (dryga veckan före). De svarade då enbart att de går under banksekretess och inte kunde lämna ut den uppgiften. Vi hörde inget mer, men fick ett par veckor senare ytterligare en påminnelse där det framgick att vår betalning hade nått dem, men att vi skulle betala påminnelseavgiften samt en extra förseningsavgift på den samt en aviseringsavgift (trots att det är e-mail, vi har inte fått något via post). Usel kundhantering, tydligt att de bara vill passa på att suga ut pengar från de som råkat bli lite försenade. Och de själva bidrar till att kunna casha in ytterligare en förseningsavgift då de inte i kommunikationen klargör att själva grundbetalningen nått dem men att vi även blir skyldiga påminnelseavgiften).
Akta er för att handla med bolag som anlitar Collector.
Jeanette B:
Sämsta kundservicen - EVER! Ingen somhelst förståelse och vill inte ens sätta sig in i kundens problem.
Är inte ens värd 1 i betyg.
Detta gäller förstås inte alls hela kontoret, utan en specifk person.