Sälj Er Bil i Uppsala AB

4.3

11 omdömen om Sälj Er Bil i Uppsala AB

William S
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Grym service och trevligt bemötande!

viköperdinbil.se
4.4/5 i betyg av 2854 omdömen 4.4 av 2854 omdömen
BadgeTwoYears

Allt gick enligt processen som var väl beskrivet. Rekommenderas

Anders Victor K
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Jag måste bara berätta om bilfirman ”Sälj Din Bil i Uppsala ” Jag är så otroligt glad att jag kom i kontakt med Edward, en riktigt hyvens man med äkta servicekänsla. Inget spel, bytte in min stora bil för en mindre och allt har varit toppen med hela affären, från start till mål. De skötte allt med galans! Kan verkligen rekommendera denna firma. Anders i Stockholm

Artin M
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Köpt bil av Edward, otroligt nöjd med min upplevelse!

STHLM BIL
4.8/5 i betyg av 222 omdömen 4.8 av 222 omdömen
BadgeSixYears

Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.

Johan L
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Vi sålde vår bil till denna firma och vi är så fantastiskt tacksamma för den fina service och hjälp vi fick. Allt gick otroligt smidigt och jag kan verkligen rekommendera er!

Nicolae Valentin P
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Har köpt två skåpbilar av dessa killar och det har fungerat kanon! Rekommenderas starkt!

Wowto Sweden AB
4.8/5 i betyg av 1138 omdömen 4.8 av 1138 omdömen
BadgeEightYears

Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service

Carl Georg N
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Köpte en bil av Edward mycket bra bemötande och riktigt nöjd med bilen!

Felix H
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Jag köpte en Audi a4 av Edward! Hans kundservice var mycket bättre än många bilhandlare jag vart hos! Och jag vart jättenöjd med bilen. Rekommenderar starkt!

Bilförmedlingen Stockholm
4.7/5 i betyg av 363 omdömen 4.7 av 363 omdömen
BadgeTenYears

Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍

Nicklas S Nicklas S
Läs mer omdömen
Hanna H
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

De köpte min bil osedd när jag hade annons på Blocket. Pengarna fick jag dagen innan deras lastbil hämtade den hemma hos oss, supersmidigt 👍🏼

Kamer S
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Har såld bilen fick kontakt med Edward jätte bra affär fick jätte bra Pris pengarna överfördes inom 10 minuter stark rekommenderar sälj er bil 😊

Carson Sverige
4.6/5 i betyg av 764 omdömen 4.6 av 764 omdömen
BadgeTenYears

Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät

Joakim E
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Väldigt oseriös firma som inte återkopplar när det blir problem med bilen man köpt at dom. Har försökt få kontakt med Edward men inget svar bara sms om att han ringer upp. Men det gör han aldrig. Har även mejlat men inget svar där heller. Ger ut MRF garanti men är ej anslutna. Så bara bluff och båg. Skulle aldrig rekommendera dessa till någon!

Ida S
Skrev om Sälj Er Bil i Uppsala AB

Rekommenderas inte. Köpte en bil som visade sig vara trasig. Ägaren Edward ignorerar mina samtal. Nu tvingats anmäla. Undvik denna oseriösa bilförsäljare.

Haninge Bilpark
4.6/5 i betyg av 1426 omdömen 4.6 av 1426 omdömen
Badge2024

Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och t