Begravningsbyrå i Stockholms län

Topp 17 begravningsbyråer i Stockholms län

• Nynäshamns Begravningsbyrå

Verifierat företag
    10 omdömen
    Välkommen till Nynäshamns Begravningstjänst - Det är dina önskemål som styr begravningen!
    Stefan Z
    Stefan Z: Bra service. Kompetenta personer. Allt var som vi har beställt. Trevliga personer
  • Amie S
    Amie S: Personligt bemötande. Officianten var lugn och trygg och omtänksam. Viktiga saker när man är ledsen och lite förvirrad i sorgen. Och naturlig - uppskattar att han inte talade om mamma som om han känt henne utan sa vad vi berättat för honom.
  • Begravningsbyrån Humana

Verifierat företag
    6 omdömen
    Annika M
    Annika M: Tack för att ni hjälpt till med fin begravning för min svärmor. Trevlig och tillmötesgående bemötande. Uppskattar verkligen enkelheten att få till allting.
  • Jenny maria linda ulrika H
    Jenny maria linda ulrika H: Familjärt. Prisvärt. Proffesionellt. Andersson-Munkert tar hand om allt kring begravning, bouppteckning, arvskifte. Välj alltid Andersson-Munkert. Du kan luta dig tillbaka och de löser allt. Oerhört prisvärt och trevligt.
  • Camilla Maria E
    Camilla Maria E: Fantastiskt bemötande och lyhördhet. I den djupa sorg som man befinner sig i vid en älskad människas bortgång är man fullt upptagen med att sörja och det kan vara svårt att hålla tankarna klara inför en massa svåra beslut. Då vill man känna stöd och få hjälp i den sorgeprocess man befinner sig i. Därför kan jag med varmt hjärta rekommendera Erik och hans medarbetare på Begravningsbolaget som stöttade mig och min familj vid min bäste vän gick bort. Deras kontor finns över stora delar av Sverige och kan hjälpa till med allt som rör begravning, dödsbo och bouppteckning oavsett var ni bor - dom löser det. Jag är så tacksam för allt ni gjort, tack!
  • Britt E
    Britt E: Absolut bästa begravningsbyrån i Stockholm!
  • Johannes P
    Johannes P: Ett dödsfall kommer ofta som en chock även om det gäller en anhörig som varit sjuk länge. Många praktiska saker som man måste ordna mitt i sorgen och inte minst med begravningen. Som tur är fanns då Gunilla Hägglöf på Ignis/Bardels som vi anlitade för begravningen. Jag och mina syskon kände oss så väl omhändertagna genom hela processen och vi fick bra hjälp med allt det praktiska. Dessutom fick vi små tips längs vägen, tänk på det här och gör så här. Allt meddelat med känsla och uppriktigt engagemang vilket var en stor hjälp för oss i vår sorg. Vi rekommenderar Gunilla varmt. Man kan inte vara i bättre händer.
  • Tord Ronny P
    Tord Ronny P: vänligt bemötande och jättebra priser
  • Mats J
    Mats J: allt bra super service . kan inte bli bättre tack för allt
  • Karl-fredrik W
    Karl-fredrik W: [ Göteborg ] Mycket bra rådgivning från Pernilla på Göteborgskontoret. Allt bemötande, annons, kista och dekorationer höll absolut toppkvalitet, trots att många andra byråer skulle ha nästan det dubbla betalt för samma kistfabrikat!? Så tack Funera för ett fantastiskt bra jobb i samband med min pappas begravning.
  • Sanna N
    Sanna N: Tuulas bemötande var trevligt och professionellt. Hon gick i lugn takt igenom allt vi behövde veta om begravningar och vad Fonus kunde erbjuda. Vi ville ha en liten och enkel begravning och hon försökte inte sälja på oss saker som vi inte ville ha eller behövde. Tydligt kontrakt och kostnadsspecifikation. Tuula ringde dagen före begravningen för att kolla om allt kändes ok och om vi hade några frågor och även ett par dagar efter begravningen för att kolla att vi var nöjda med allt. Vi kände att vi var i trygga händer och begravningen blev precis som vi ville ha den.
  • Marjo K
    Marjo K: Ingen bra upplevelse via telefonen när vi gick igenom min brors och pappas kistor vi skulle ha, Då han hörde hur mycket min bror vägde han började gapskratta men bad om ursäkt, men det kändes när ens anhöriga var i sorg.. Mannen verka inte ha den omtanken om andra mäniskor hur man bemöter sörjande riktigt, Däremot var det inte något fel på själva begravningen, men detta bemötande jag fick, hoppas jag ingen behöver få. Mvh Marjo Kaapeli.
  • First-Name L
    First-Name L: Begravningsbyrån i Tomelilla väldigt bra bemötande och proffsigt . Klarahill familjejuridik. Kan sammanfattas: Uruselt! Skickar fakturan till olika gång på gång (trots information om vem den ska till) jurist som inte får loss tummarna om komplettering av uppgifter. Dåligt,dyrt och ineffektivt. Tack o lov att man inte behöver använda de igen. Men om du vill ha en lång o utdragen ineffektiv kostsam bodelning så vill jag gärna slå ett slag för denna usla tjänst! Begravning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Familjejuridik- 💩💩💩💩💩
  • ANNA-PIA T
    ANNA-PIA T: IGNIS Juridik - Nej tack, vi fick kontakta pensionsföretag, utländska banker, kopiera och skicka för undertecknande själva. Vilket innebär att vi måste leta upp någonstans vi kan kopiera, frankera och leta upp adresser. Bouppteckningen gavs via en jätteknagglig telefonuppkoppling där vi knappt hörde vad som sas. När vi påtalade detta sa advokaten att det inte gick att göra något åt.
  • Jens T
    Jens T: Riktigt usla. Oproffsiga och okänsliga. Svåra att få tag på och omöjligt att få hjälp och svar. Vad ni än gör så behöver ni inte mer sorg och problem, så undvik IGNIS!!! Så besviken!
  • GRAZYNA ROZA V
    GRAZYNA ROZA V: Oproffsigt genomförande, lägger på mycket hög provision, "kör sin egen rejs" utan hänsyn till kunden.
  • Bo Åke Ernst T
    Bo Åke Ernst T: För en tid sedan avled en nära anhörig, vi anlitade då Ignis, Vällingby. Min slutsats efter att allt är klart är att Ignis Vällingby har följande huvudfokus: 1. Tjäna pengar 2. Tjäna pengar 3. Tjäna pengar Detta känns olustig då enklaste aktivitet prissätts och presenteras som kostsam "raketforskning". Begravningar tycks vara ren "business" för detta gäng. Trist! :(