Bilförsäljning i Stockholms län

Hur går det till om jag vill värdera min bil? Var värderar jag min bil? Kostar det något att värdera min bil eller är det gratis? Frågorna är många och vi på reco.se har svaren. Med oss på reco.se kan du enkelt värdera din bil helt gratis. Scrolla igenom våra olika bilhandlare, läs omdömen och välj en eller flera bilförsäljare som du vill ska värdera din bil.

Vissa bilförsäljare kräver mer information om din bil och andra efterfrågar bara regnr. Men kom ihåg, ju mer information du ger om din bil, desto mer exakt blir värderingen. Oavsett om du är ute efter att köpa ny bil eller sälja din begagnade bil så har vi listat de mest aktuella bilförsäljarna i Stockholms län här.

När det gäller bilförsäljning och till exempel värdering av din bil så finns det en hel uppsjö aktörer i Stockholmsområdet med olika specialiteter, villkor och bilmärken. Det kan vara smart att åka runt på några olika bilförsäljare för att hitta en som du känner förtroende för och ett ställe där du gillar villkoren de ger dig.

Hos vissa bilhandlare kan du få byta in din gamla bil som del i betalningen. Många firmor samarbetar också med någon bank för att hjälpa dig med finansieringen, det kan också vara bra att kolla upp hur det fungerar. Så välkommen att välja din bilförsäljare att köpa bil, sälja bil eller värdera din bil med.

Orter i Stockholms län
Österåker  (1 st)

Topp 25 bilförsäljare i Stockholms län

• Kent M
    Kent M: Excellent service & bemötande allt gott Kent
  • Gör din nästa bilaffär genom oss på Bilförmedlingen! Välkommen!
    Nicklas S
    Nicklas S: Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍
  • Anna-Karin S
    Anna-Karin S: Såg en annons på facebook om att sälja sin bil, jag skickade in mitt registreringsnummer och bara efter några minuter ringde säljaren jerry upp mig och frågade lite om bilen, väldigt trevlig. Vi bestämde ett pris för bilen och efter två dagar hämtade dom upp bilen, bekymmerslöst och pengarna på kontot.
  • Rayan N
    Rayan N: Oseriösa bilhandlare de sa service bok finns 1 år sen tills nu hade vi inte fått den även de lovade att kamrem på bilen är byt och vi hade varit på verkstad som upptäckte att den är inte byt länge sen även mycket gammal så vi var tvungna byta kamrem sats plus vatten pump som kostade ca 8000 kr Köp aldrig från de !
  • Välkommen till BD Bil AB. Hos oss kan du genomföra en snabb och billig bilaffär. Vi tar emot alla bilmärken och alla modeller. Vi tar hand om ägarbyte samt avregistrerar din bil hos transportstyrelsen...
    Abdiqani Niman J
    Abdiqani Niman J: Jag kan varmt rekommendera Alexander om du är på jakt efter en bil. Fantastisk service och en mycket positiv upplevelse!
  • Besök vår profil, läs omdömen och värdera din bil oerhört smidigt. Vi på Stockholms Bilmäklare har koll på läget med över 15 års erfarenhet.
    Joakim B
    Joakim B: Vi var på jakt efter ny bil och hittade Stockholms Bilmäklare via blocket, då de hade en bil vi var intresserade av. Vi tog kontakt och kom överens om en affär som innebar att vi bytte in vår gamla bil. Firman var snabb och tillmötesgående. Trots att vi pga trafikläget kom till firman endast tio minuter innan de skulle stänga, tog de sig tid och gjorde att vi kände oss trygga och nöjda med affären, som slutade med att vi åkte hem med ny(gammal) bil. Vi kommer definitivt att kolla här igen då det är dags för ny affär. Rekommenderas starkt!
  • Varmt välkomna till Carson!
    Mika T
    Mika T: Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jätte trevligt personal.
  • Ulf Ö
    Ulf Ö: Kom in till Lexus återförsäljare i Täby och möttes upp av Fuat Certinkaya. Fuat lyssnade på vad jag var ute efter. Kände direkt att han inte bara ville sälja utan viktigast för honom att jag skulle bli nöjd och det blev jag verkligen. Vilken härlig kille, dessutom kunnig, professionell och bjöd på sig själv. Det blev en ny NX 350h som snart landar i Sverige. Fuat du borde hålla kurser i hur man bemöter kunder så bra är du min vän. Även Niklas och de övriga på Lexus var mycket trevliga och personliga! Tack till er ALLA ⭐️ Vi ses / Ulf Örblom
  • Leif E
    Leif E: Köpte en SLK 350. Har köpt ett antal bilar genom åren hos olika bilfirmor. Denna gång var det en njutning att stå inne hos en bilhandlare. Förutom att bilen var otroligt fin och till ett rimligt pris så kan jag säga följande om hoffner. Jag har aldrig tidigare känt mej så trygg och glad när jag åkt hem med ett nyförvärv. Mycket proffsiga trevliga män som arbetar där. Dom kan bilar. Man känner att dom älskar bilar. Tar sig tid. Går igenom. När affären sedan var klar bad dom mej komma tillbaka nästa gång jag var hemma för att sätta på nya märkesdäck på bakhjulen. Dom hade en eller två säsonger kvar. Snacka om att ta ansvar för sin produkt. Det skall bli ett nöje att träffa dom igen om nått år när det är dags för något nytt. MVH Leif Eriksson
  • Eduard H
    Eduard H: Lyhörda och kunniga, här sätts fokuset på att kunden faktiskt får det den behöver! Rekommenderas.
  • Pelle P
    Pelle P: Min upplevelse av affären med Sports car center har varit utmärkt från första stund, säljaren Alexander hjälpte oss på ett väldigt professionellt och bekymmersfritt sätt genom hela affären. Jag kommer absolut att vända mig till Alexander och Sports car center när det är dags att byta bil igen!
  • Anna H
    Anna H: En snabb, smidig och bra affär som resulterade i den perfekta bilen för mig. Proffsigt och kunnigt bemötande, kan verkligen rekommendera ett bilköp här.
  • Välkomna till Arbetsbil! Vi förser både privatpersoner och företag med arbetsfordon.
    Olab Aktiebolag O
    Olab Aktiebolag O: Otroligt bra bemötande av säljaren Björn. Vi letade en bil som skulle passa i våran verksamhet och Björn löste det galant. Vi köpte en mindre kranbil för leverans av lång gods i garage. Allt löste sig och inom en vecka så var vi i full drift. Kort sagt så är jag väldigt nöjd med vad Björn och Arbetsbil kunde erbjuda och lösa åt oss.
  • Auktoriserad verkstad och försäljare av Mazda, Fiat, Abarth och Suzuki samt försäljning av begagnade bilar.
    Jessica H
    Jessica H: Vi fick väldigt bra service båda besöken, , bra säljare Robin & inte för på, han gav ett förtroendegivande intryck & även när jag skulle hämta ut bilen. Kan rekommenderas med de varmaste. Vi fick även Blommor hemskickade med blombud. Tack , det var en väldigt Trevlig överraskning.
  • Fredrik B
    Fredrik B: Har köpt många bilar på Lilla Bilsalongen från vito till sprinter bilar. Dom väldigt bra att göra med. Har aldrig provkört en bil och detta har funkat till 100%. Dom står för vad dom säger ang bilarna som jag köpt. Kommer köpa många fler bilar av Lilla Bilsalongen.
  • Familjebil-Center hjälper dig med din bilaffär!
    Helena V
    Helena V: En otroligt fin upplevelse med en fantastisk handlare Olle. Jag kände mig trygg igenom hela köpet. Tack!!!
  • Målerifirma L
    Målerifirma L: Vänligt och proffsigt bemötande Hemkörning av inköpt fordon Världsklass Tack Janne och övrig personal //Jörgen i Grödinge
  • Matilda L
    Matilda L: Så proffsigt bemötande och service utöver det vanliga! Rekommenderas varmt!
  • Christian E
    Christian E: Bästa bilfirman i Stockholm har köpt flera bilar under åren av Jonny på Tullinge bil. Bästa servicen som vanligt
  • Få professionell hjälp med försäljningen av din bil!
    Jerry W
    Jerry W: Superbra bra bemötande bara bra
  • Risbergs Bil i Täby hjälper dig med din affär av Subaru och Citroën. Vi har även verkstad. Välkommen in!
    Harriet Britt-marie W
    Harriet Britt-marie W: Har haft min bil på service Bilen hämtad och lämnad. Bemötandet från medarbetarna hos Risbergs har varit otroligt bra. Professionellt från början till slut. Vid behov vänder jag mig med trygghet till Risbergs bil.
  • Ingrid Margareta O
    Ingrid Margareta O: Varning för denna firma! Köpte en vattenskoter i somras för 130 000 hos denna firma. Lämnade in den på service för ett par v sedan o den visade sig var stulen. Skotern är nu beslagtagen av polisen o firman vägrar göra rätt för sig. Oerhört oseriös firma!
  • Filip H
    Filip H: Köpte en mycke fin bil av dom var inga problem alls funkade hur bra som helst blev uppmöt på arlanda och fick olika förslag på finansiering Säljaren Dimitri är den bästa säljaren jag varit i kontakt med allt var perfekt 👌🏻
  • Kenneth W
    Kenneth W: Väldigt trevlig och professionell personal. Otroligt hjälpsamma och tillmötesgående. Speciellt Linda som sålde bilen åt mig. Är nöjd med bilköpet. Med vänlig hälsning, Kenneth Wändel
  • Fariba
    Fariba: Hej, Jag köpte en Nissan Almera, årsmodell 2004. Jag fick mycket hjälp och råd från försäljare Nasir när jag ringde honom för första gången tills jag köpte bilen. Bilen fungerar bra och jag är nöjd med den. Stort tack Mvh Fariba Mostaan