Bilförsäljning i Stockholms län

Hur går det till om jag vill värdera min bil? Var värderar jag min bil? Kostar det något att värdera min bil eller är det gratis? Frågorna är många och vi på reco.se har svaren. Med oss på reco.se kan du enkelt värdera din bil helt gratis. Scrolla igenom våra olika bilhandlare, läs omdömen och välj en eller flera bilförsäljare som du vill ska värdera din bil.

Vissa bilförsäljare kräver mer information om din bil och andra efterfrågar bara regnr. Men kom ihåg, ju mer information du ger om din bil, desto mer exakt blir värderingen. Oavsett om du är ute efter att köpa ny bil eller sälja din begagnade bil så har vi listat de mest aktuella bilförsäljarna i Stockholms län här.

När det gäller bilförsäljning och till exempel värdering av din bil så finns det en hel uppsjö aktörer i Stockholmsområdet med olika specialiteter, villkor och bilmärken. Det kan vara smart att åka runt på några olika bilförsäljare för att hitta en som du känner förtroende för och ett ställe där du gillar villkoren de ger dig.

Hos vissa bilhandlare kan du få byta in din gamla bil som del i betalningen. Många firmor samarbetar också med någon bank för att hjälpa dig med finansieringen, det kan också vara bra att kolla upp hur det fungerar. Så välkommen att välja din bilförsäljare att köpa bil, sälja bil eller värdera din bil med.

Orter i Stockholms län
Lidingö  (1 st)
Österåker  (1 st)

Topp 25 bilförsäljare i Stockholms län

• Attiqullah S
    Attiqullah S: Mycket bra verkstad där ärlighet är prioritet och lurar inte kunder
  • Självklart tar vi er bil som inbyte!
    Ronnie Kian D
    Ronnie Kian D: Var intresserad av en bil hos Melinas och tänkte kika lite på den och säljaren var så trevlig och glad, när jag ville veta vad han skulle ungefär ta min i inbyte så skiftade han attityden rätt så snabbt och krävde att jag skulle göra en affär innan han säger vad han vill ge för min bil. Uselt bemötande, vågar inte ens tänka på hur det är att göra med den människan om man köpt bil av honom och det visar sig vara något fel som man vill få åtgärdat. Köp bil på egen risk säger jag bara.
  • Martin M
    Martin M: Mkt bra och proffsig! Detta borde räcka! 30 tecken??
  • Ingemar S
    Ingemar S: Jag och min fru var ute och provade diverse olika SUV:ar och hamnade av en tillfällighet hos LEXUS vid Smista Alle. Vi hade ingen tanke att det skulle finnas en bil för oss där, vi var bara nyfikna. Lasse Sundberg kom fram och lyssnade noga på vad det var för egenskaper vår nästa bil skulle ha. Vi provade några olika modeller och fastnade för en LEXUS 450 H som vi provade. Den uppfyllde med god marginal de egenskaper vi hade specificerat. Vi hade en inbytesbil som vi inte kunde fastställa inbytesvärdet på, så affären höll på att stupa. Lasse Sundberg hittade ett annat sätt för finansieringen och den provkörda demobilen blev vår. Han skötte det hela på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Han vann verkligen vårt förtroende.
  • Yasin A
    Yasin A: Jag är nöjd mycket trevligt personal!
  • Mikael G
    Mikael G: Mycket trevligt och proffsigt bemötande av både säljare och mekaniker! Kan starkt rekommendera att man köper sin nästa bil här.. jag skulle göra om det! Mvh Micke G
  • Välkommen till Barsbro Bil är ett familjeföretag som levererat tusentals bilar till nöjda kunder. Välkommen att bli en av dem!
    Anders A
    Anders A: skoda octavia, trevligt bemötande och en bra bil till bra pris
  • PÄR B
    PÄR B: Trevlig familjär bilfirma! Fick ett mycket trevligt och professionellt bemötande av Micke som bytte in vår bil och sålde en fin XC60 till oss. Tack och på återseende!
  • Nathalie E
    Nathalie E: Otroligt nöjd med Hoffsten Motor på alla sätt, de har räddat våran bil efter att Skoda Sätra förstörde bilen som vi dessutom köpt felfri hos Hoffsten Motor, vi sökte hjälp och fick hjälp av dem. Sedan har vi återkommit flertal gånger för olika andra problem och en i familjen har också köpt bil av dem. De har alltid bemött oss professionellt och är schyssta. Vi rekommenderar våra vänner att vända sig till de vid problem. Sist fixade dem service, lagade vissa saker och besiktade åt oss. Vi är så tacksamma att ha en pålitlig bil firma att vända oss till när det behövs
  • Per Å
    Per Å: Ni är bäst ännu ,,,,,,,,,,,,,,,,,??,,,,?,,,,,,,,
  • Katarina Z
    Katarina Z: Personligt, omtänksamt och proffesionellt bemötande vid köp av bil och provkörning.
  • Dennis K
    Dennis K: Fantastiskt service och strålande kundbemötande
  • Alexander R
    Alexander R: Smidigt och bra, inga som helst konstigheter. Supernöjd med mitt köp!
  • Ali A
    Ali A: Undvik säljaren Roberto! Han är okunnig
  • Besarta A
    Besarta A: Har haft en hemsk upplevelse med Riddermark och kommer aldrig köpa något från dem igen. Köpte en bil som gick sönder efter ca 1 månad och bilen fick då bärgas till verkstaden och var där i ca 1 månad. Fick ingen återkoppling alls från Riddermark, fick inte tag på dem på något annat sätt förutom mail, där de bara svarar och hänvisar till deras köpvillkor. Ingen ersättning eller ersättningsbil gavs under den här perioden trots att jag har frågat om det flera gånger. Motorn fick bytas ut på en bil som jag hade köpt för bara en månad sen. Sedan hade jag bilen i ca 3 månader till och fick återigen problem med bilen. Lämnade in den på em verkstad och fick info om att motorn behöver bytas ut åter igen. Riddermark uppdaterar mig inte alls kring vad som händer eller vad som ska göras utan det är något som jag får ta reda på själv hela tiden. Riddermark återkopplar inte till mig alls igen gällande ersättningsbil eller liknande. Jag har flera gånger bett om att bli uppringd av någon men får bara generella mail med samma svar. Nu har min bil återigen varit inne på verkstaden i nästan en månad och jag har nu fått svar från Riddermark om att jag har rätt till 300kr/dag i 14 dygn om min bil är inne på reparation. Då bilen har varit i detta skick sedan jag köpte den anser jag att Riddermark bör vara behjälpliga med en ersättningsbil under den perioden.
  • Bosse S
    Bosse S: Toppen! Mycket trevligt bemötande och en välutrustad bil.
  • Joachim G
    Joachim G: Kunniga, trevliga och tillmötesgående personal. Mycket nöjd med bilköpet
  • Vw P
    Vw P: Köpte bil av mig. Snabb och krångel fri affär 👌
  • Patrik A
    Patrik A: Skickade iväg ett intresse mail på en Cupra ateca, fick svar tillbaks som bekräftar alla mina frågor och kommer överens om att jag ska åka från Göteborg upp till Stockholm för att kika på den i verkligheten. Trevlig personal som både är hjälpsam och tillmötesgående. Slutar med att jag rullar hem i en ny bil. Snabbt smidigt enkelt. Proffsig personal!
  • John Robert S
    John Robert S: VARNING!! företaget blåser folk på pengar, de säljer bilar men betalar aldrig ut pengarna!, välj annat seriöst företag!
  • Nathalie V
    Nathalie V: Osman gjorde det både proffsigt och väldigt enkelt för mig. Ordnade allt som behövdes helt smärtfritt, går tillbaks alla gånger!
  • Jan Rune Mikael E
    Jan Rune Mikael E: Sålde min bil till Holmbergs Bil. Mycket trevligt bemötande snabb o smidig affär. Rekommenderas varmt. Mycket nöjd.
  • Annette E
    Annette E: Leasade en Opel via leasing online och det var otroligt smidigt. När jag sedan några dagar senare blev kontaktad av Linda på kundtjänst fick jag bra info och erbjudande om att hämta bilen tidigare osv. Jag upplevde att hon svarade snabbt och väldigt lösningsinriktat på mina frågor och jag kände mig mycket väl bemött.
  • Ghaith N
    Ghaith N: Jag kan varmt rekommendera Bilterminalen. Ett otroligt härligt gäng som verkligen brinner för det de gör, snacka om att de sätter kunden i fokus. De sålde min bil på några dagar och jag är mer en nöjd. Dessutom var kaffet riktigt gott! Tack Bilterminalen för hjälp.
  • Philip H
    Philip H: Vänligt, seriös, trevligt och professionellt bemötande vid köp av min bil Outlander 2014.