Väldigt kunniga och alltid behjälpliga. Proffesionellt bemötande och stor pålitlighet. Aldrig några huvudvärk. Rekommenderar AutoSaldo starkt!
AutoSaldo AB
Välkommen till AutoSaldo AB! Är du på språng efter en ny bättre begagnad bil? Hos oss på AutoSaldo AB hittar du bilar av de flesta märkena såsom Nissan, Mazda, Audi, Toyota, BMW och många fler. Vi ser alltid till att du som kund får ett trevligt och seriöst bemötande då vi förstår att köpa bil är ett stort beslut. Med tydlig...
49 omdömen om AutoSaldo AB
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Utmärkt service, super trevlig personalen och väldigt duktiga på sin sak// Andreas
Sjukt nöjd med både bilen jag köpte och bemötandet.. Ärlig & seriös firma!
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät
Köpte en bil, åkte dit och blev chockad av servicen, professionellt service av personalen, hjälpte mig hitta den bilen jag sökte, rekommenderar starkt. Kommer absolut tillbaka i framtiden
Grym service, fina bilar och trevlig personal! Fick köpa min bil trotts att det var sent på natten, de kom in och öppnade för mig! Väldigt smidigt, rekommenderas!
Allt gick enligt processen som var väl beskrivet. Rekommenderas
Väldigt trevlig bilaffär! Allting gick smidigt och fick all information jag behövde! Rekommenderas starkt!
Köpte min dröm bil hos AutoSaldo AB är super nöjd! Väldigt professionella och service i världsklass. Dem bemöter dig med respekt och är jätte trevliga. Rekommenderar AutoSaldo AB alla dagar i veckan.
Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och t
Trevlig bemötande och väldigt bra service
Affären gick väldigt bra, mycket nöjd med min nya bil och servicen jag fick av AutoSaldo. Blir ett nytt besök när det är dags att byta bil! Tack för en bra affär! Rekommenderas starkt! 👍
Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service
Riktigt bra bemötande från trevlig och bra säljare. Vi kände oss sedda, höra och bekräftade från första början. Kan starkt rekommendera firman om ni vill göra ett tryggt och seriöst köp av bil. Tack för ett riktigt bra bil affär!
Vänligt mottagande, fick ett gott intryck av säljaren och en smidig och enkel affär. Tydlig och rak kommunikation med säljaren.
Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍
Affären gick smidigt och utmärkt. Mycket trevligt personal och bra servicr! Andra köpet hos AutoSaldo och fler lär det bli! Rekommenderas stark!
Jätte nöjda med BMWn vi köpt. Vår nästa bilköp blir självklart hos er. Bra jobbat 👏👍
Bästa servicen, bra killar hjälpsamma 🙏🏼
Jättetrevlig personal. Ärlig och rak när det gäller bilar.
Besökt en del olika verkstäder men har inte stött på ett så bra kundbemötande från start till slut som på AutoSaldo! Rekommenderar starkt!
Jag kan verkligen rekommendera Autosaldo! För en oerfaren person som mig så kände jag mig trygg under hela processen. AutoSaldo värnar verkligen om sina kunder och vägleder en både under och efter köpet vid eventuella frågor.
Mycket bra service snabb och smidigt affär ! Rekommenderas starkt!
Mycket trevligt och proffsigt bemötande av både säljare och mekaniker! Kan starkt rekommendera att man köper sin nästa bil här.. jag skulle göra om det! Mvh Micke G
AutoSaldo var väldigt professionella under och efter mitt köp, väldigt välkomnande och visar verkligen att det värnar om sina kunder både innan och efter köpet. Rekommenderar starkt!
Jätte bra service och jag är otroligt nöjd med min nya pärla till bil
Otroligt snabbt och smidigt köp med topp service! Mina förväntningar blev bättre än jag tänkt och jag är nöjd med mitt bil köp.
Snabb smidig affär och mycket hjälpsam personal!
Kanon service, fick hämta bilen efter stängning Bra att ha o göra med, trots lite strul från min sida Rekommenderar dom varmt!! Super nöjd med min bilafför
Bra och smidig affär, mycket nöjd med servicen och min nya bil, kan verkligen rekommendera AutoSaldo!
Gick väldigt smidigt trevligt bemötande och har mycket kunskap inom bilförsäljning
Köpte en BMW hos autosaldo. Väldigt bra bemötande, säljaren khalil gör ett strålande jobb och trevlig. Mycket bra service 10/10
Har köpt en bil där super nöjd jätte trevligt säljare och fantastisk service till er kommer jag Absolut tillbaka nästa gång det dags för bilköp
Proffesionellt bemötande och hjälpsamma. Lämnade bilen i inbyte gick väldigt smidigt. Rekommenderar starkt!
Bättre ställe får man leta efter, riktigt bra bemötande och riktigt bra service. Rekommenderar dom starkt 👍🏻
Tack för ett gott samarbete av min bilköp är jätte nöjd av köpet. Rekommenderar vidare till dem som vill köpa bil hos Autosaldo Mvh, Berivan
Mycke nöjd med bil äffaren 👍 👍
Köpte en bil och blev väldigt bra bemött, kan rekommendera att handla hos dom
Köpte min Mercedes AMG hos autosaldo. Riktigt bra bemötande och jätte trevligt att förhandla med autosaldo är jätte nöjd med bilen. Jag rekommenderar starkt. Mvh Tomas
Tacksam för en snabb och smidig affär. Tacksam för bra bil och bra finansmöjligheter. Rekommenderar dessa gubbar starkt!
Köpte en bil av AutoSaldo, bra upplevelse med företaget. Bra service och seriösa bilhandlare
Tack för en trevlig affär. Rekommenderas starkt! Väldigt fina bilar och bra service! Tummen upp!
Ganska bra köp, trevlig personal, rekommenderas starkt👍
Mycket bra bemötande! Jätte nöjd med bilen. fick den för ett hyfsat bra pris tål verkligen att jämföras rekommenderas starkt!!
Trevliga personaler. Utmärkt service! Smidig och trygg affär! Rekommenderas starkt!
Trevlig och flexibel personal ,jag kände mig trygg vid bilköpet och är jättenöjd med min nya bil
Väldigt trevlig person och bra bilar! Tack för trevlig affär!
Gick snabbt och smidigt, vilket bra bilfirma!
Duktiga säljare som är lätta att prata med. Vet vad de pratar om och gav bra service!
Väldigt seriös och kunnig bilfirma. Snabb och smidig affär, väldigt hjälpsamma. Toppbetyg utlovas!
Jag har köpt en begagnad bil BMW. jag är nöjd på service jag fick.ja ni levde upp till dem. Jag skulle göra mera affärer med företaget
Bästa säljare , jag rekommndera dem , full trust 👍👍
Köpte en ny bil och bytte in min gamla utan problem. Trevliga och kunniga säljare. Ett stort plus är att dom har egen verkstad med en kunnig mekaniker om man behöver göra en service.
Köpte en Audi A4 från denna bilfirm och kan bara berätta att de var väldigt trevliga och seriösa i sitt bemötande. De förklarade hur finansiering fungerar och svarar på alla frågor jag hade tålmodigt. Tydliga i sitt arbete och jag är väldigt nöjd med min nya bil.