Alarid Flytt&Städ

Alarid Flytt&Städ

www.alaridflytt.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Välkommen till Alarid Flytt & Städ AB - företaget som sätter dig som kund i centrum! Vi är stolta över att erbjuda enastående service till ett konkurrenskraftigt pris. Våra professionella städare tar hand om allt från veckostädning och storstädning till visningsstädning inför försäljning och byggstädning efter renoveringar....

112 omdömen om Alarid Flytt&Städ

Sedan starten hos Reco 2023

Eva Stina B
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Snabb återkoppling och flexibla. Mycket hjälpsamma.

Helena L
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Hej, Trevliga , snabba och utmärkt service !

David L
Skrev om Alarid Flytt&Städ

De var mycket snabba och professionella och lyssnade verkligen in mina önskemål som kund.

Bo N
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Det har varit en dröm - killarna var snabba o trevliga - allt fungerade perfekt med mitt bohag. Verkligen bra på alla sätt !

Anette H
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Supertrevlig kundmottagare och dom bästa flyttkillarna! Hade tom plastat in vissa möbler för att dom inte skulle bli smutsiga. Dom körde jätteförsiktigt så ingenting var trasigt. Dom hade dock fått med sig ett par saker för mycket men killarna tog dom med sig och körde tillbaka dom dagen efter. Vilken superservice och supertrevliga flyttkillar. Starka som björnar! Kan varmt rekommendera x1000%

Andrii F

Great service! Fast and neat. Could recommend to anyone

Tiya P
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Bra pris!! Trevliga personal!! Bästa grabbar!!

Birgitta S
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Det kom tre unga starka grabbar för att flytta oss, trevliga, snabba och noggranna. mycket försiktiga med möbler och kartonger. Vi har aldrig haft hjälp med flytt förut så spänningen var hög och det blev mycket bra. Städningen blev godkänd efter återbesök så vi är nöjda. Mvh Birgitta Samuelson Västerås

Joachim B
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag hade både flytt och städ. Flytten gick vädligt smidigt. Jag saknade lite förhandsinformation kring tidsplanering osv, men det vara bara att höra av sig så fick jag bra svar på det. Städning gjordes efter att vi lämnat lägenheten. Hyresvärden var inte nöjd med fönsterputsningen. Tyvärr fick inte städfirman chansen att rätta till det då hyresvärden tydligen hade frågat om de nya hyresgästerna kunde börja ställa in lådor under pågående flytt. Det blev en lite komplicerad situation, som till slut kunde redas ut via telefon mellan städfirma och hyresvärd.

Amanda S
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Supertrevliga och tillmötesgående killar. De slog in allt noggrant och var försiktiga med möbler och kartonger men var ändå väldigt snabba. Rekommenderas varmt! 5/5. Skulle ge högre om betyg om det gick!

Omran A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Trevliga personal och fantastisk kundservice

George S
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Utmärkt service och kvalitet och utmärkt personal

Mhd Yamen N
Skrev om Alarid Flytt&Städ

smidigare,bättre och snabbare flytt och städ firma hittar man inte tack för hjälpen bästa Grabbarna ❤️

Fikria H
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Bästa flyttfirma under hela flyttprocessen var de mycket hjälpsamma och stod för tung lyft där jag själv behövde stöd. De var måna om att inte skada varken möbler eller lägenhetsinteriör.Jag är mycket nöjd med deras insats och kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med flytt på ett smidigt och professionellt sätt. Deras service, attityd och arbetsinsats förtjänar högsta betyg👍👍👍Bra jobbat !

Anwar A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag rekommenderar verkligen detta flytt/flyttstädnings företag. Mycket proffesionellt bemötande. Supernöjd med både flytt och flyttstädnings personalen. De flyttade allt med försiktighet och omtanke.

Lena S
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Mycket trevligt bemötande. Dom var noggranna och försiktiga. Jag är jättenöjd!

Malin P
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag är så nöjd med min flytthjälp. Killarna var noggranna, försiktiga och jag kände mig helt trygg med att lämna mitt hem i deras händer. Dessutom var de trevliga och glada, trots hårt o tungt arbete. Jag är imponerad av deras styrka o bemötande. /Malin

Kurt R
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Flytt och städning genomfördes på utmärkt sätt. Den enda tveksamheten uppstod krig omfattningen av flyttavtalet. Storleken på flyttbil och hur många vändor som skulle behövas var svårt för ,ig att bedöma, vilket resulterade att en extra vända fick läggas till utöver det avtalade.

Khalil A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

J ag är så nöjd med min flytt med Alarids flytt och städ! Hela processen, från första kontakten till den sista lådan på plats, var enkel och smidig. Teamet var både professionellt och otroligt trevligt. De tog hand om mina saker som om de vore sina egna. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som ska flytta!

Louise Margareta Viktoria J

Mkt trevligt bemötande! Smidiga på alla sätt.

Abdullah Basheer Noori N
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag hade en fantastisk upplevelse med Alarids flytt och städ. Från början till slut var deras service enastående. Bokningen var enkel och smidig, och kundtjänsten var mycket hjälpsam och vänlig. På flyttdagen kom teamet i tid och arbetade snabbt och effektivt. De hanterade alla mina möbler och tillhörigheter med stor omsorg och professionalism. Flytten gick mycket snabbare än jag hade förväntat mig, och inget blev skadat eller förlorat. Jag kan varmt rekommendera [Alarids flytt och städ] till alla som behöver en pålitlig och effektiv flyttfirma. Tack för en stressfri flytt!

Shabnam N

Rama G
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jätte trevlig bemötande och de var jätte snabba. Är väldigt nöjd.

Saeed Y
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jätte bra jobb Väldigt fint bemötande

Hani A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

jag är nöjd Alarid flytt och städ . väldigt trevliga och jobba snabbt. Ärliga och hjälpsamma Rekommenderat dem stark.

Robin L
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Snabbt, smidigt och bra bemötande vid flytt. Lite försenade pga olycka (punktering) men fick kompensation för det.

Lorna D
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag är riktigt nöjd med Alarid Flytt&Städ. Killarna plastade in alla möbler och var försiktiga med mina tillhörigheter. Hela flytten från tog endast 1 timme. 10/10⭐️

Gunilla J
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Hjälpsamma, snabba och trevliga.

Terese N
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag har använt Alarid flytt & städ AB för en flytt från etagelägenhet på 160kvm. Är otroligt glad att jag valde just den firman. Proffsiga killar som plastade och filtade in varenda möbel. Inte alls någon stress utan väldigt noggranna, duktiga och trevliga men eftersom de var ganska många fick det fort ändå. Kommer absolut rekommendera till alla jag pratar med!

Wajlit B
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Fem ringar är inte tillräckligt många, för mitt betyg är betydligt högre än exceptionellt! Vilken trevlig upplevelse att få så proffsig flytthjälp . Från första kontakten visste jag ( gamla kloka tanten med god människokännedom) att det här är en bra firma. Alla var mycket trevliga och vänliga. De plastade möbler, varsamma lyft och allt kändes tryggt. Vid inflyttningen kollade de med mig vart olika saker skulle, allt för att underlätta för mig. Jag visste inte att en flytt kunde vara en så positiv upplevelse. Skulle...

Priscila L
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Besättningen var organiserad, mycket försiktig med mina tillhörigheter och mycket vänlig.

Mohammad A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag ville säga att jag är jätte nöjd med ALARID FLIT&STÄD firman Flytt grapparna var jätte duktig under flytten dem var jätte försiktiga med alla saker. En till sak som jag var nöjd med att dem har plastat allting och det är inte alla flytt firmor gör sånt ⭐⭐⭐⭐⭐ En till sak och det är ju priser Jag har varit i kontakt med tre olika firmor Men Alarid Flytt&Städ firman har lägsta priser kan jag säga

Hatem A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Fantastiskt jobb av flyttfirma killarna! De var professionella, effektiva och gjorde hela flytten till en smidig och stressfri upplevelse. Jag rekommenderar dem varmt till alla som behöver hjälp med flyttning."

Sofia H
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Vi flyttade alla våra möbler. Supertrevliga killar! Glada, bra på att kommunicera och allmänt trevliga. De var väldigt noggranna och försiktiga med alla grejer. Bra pris, nästan billigare efter RUT än vad det är att hyra egen lastbil. Rekommenderar verkligen dessa!

Maria A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Bästa killarna ever! Trevligt bemötande, väldigt försiktiga med grejerna och galet bra pris. Vill ni genomgå en smidig flytt utan att behöva tänka på massa krångel så är det dessa ni ska anlita!

Kenneth N
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Mycket bra och trevlig personal. Gjorde det lilla extra som jag som kund uppskattar!.

Lina Ö
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Skulle 100% anlita igen. Tre personer som var upp och ner för två trappor utan hiss, en timmes resa mellan två orter och allt klart på ganska precis fyra timmar (inklusive resa). De var väldigt försiktiga med allt och slog in sängen i plast så den inte skulle bli smutsig. De hade med sig egna filtar för att packa ömtåliga möbler och speglar säkert under transporten. Trevlig attityd och bra bemötande! Exemplariskt :)

Mohammad S
Skrev om Alarid Flytt&Städ

De var snabba, effektiva och väldigt försiktiga med mina ägodelar. Personalen var också väldigt vänlig och hjälpsam under hela processen. Jag skulle definitivt rekommendera dem till någon som behöver hjälp med sin flytt.

Amir Mohammad A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Bästa flyttning som jag har haft och det va med Alarid flytt och städ. De har väldigt starka och snabba killar jag har flyttat jätte många gånger men som Alarid flytt och städ har aldrig hittat jag rekommenderar andra kunder att om ni vill flytta det bara och boka hos Alarid flytt och städ.

Eva Maria Elisabeth J
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Trevliga grabbar! Inga problem utan de utförde arbetet snabbt och effektivt. 😊

Cina Marie W
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag är mållös över denna flyttfirma! Såå fantastiska killar som packade in allt ! SÅ SERIÖS FIRMA!!! De var så försiktiga med allt och tog det lugnt och jag är förundrad över deras tålamod och att kunna få plats med hela mitt bohag på 80 kvm i 2 lastbilar!!! Nästan omöjlig uppgift.. Jag haft en sån dålig erfarenhet med en annan flyttfirma så ALARID flytt KAN JAG VERKILIGEN REKOMMENDERA.!!!! Jag hade kunnat skriva alla superlativ som finns. GRYMMA helt enkelt. Cina

Abdiaziz Korane M
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Alarid Flytt&Städ flytt överträffade mina förväntningar. Deras snabba, noggranna och professionella service gjorde hela flytten enkel och positiv. Personalen var flexibel och lyhörd för mina önskemål, vilket gjorde hela upplevelsen problemfri. Det var på 3:e våningen utan hiss där jag skulle flytta ut. Rekommenderas verkligen för bekymmersfri flytt! Tack till Alarid Flytt&Städ personalen för en bra flytt från Köping till Bålsta. mvh Abdiaziz Mohamed

Åsa T
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Jag bokade flytthjälp av möbler och packade saker för transport till min nya lägenhet. Det var på 3:e våningen utan hiss där jag skulle flytta ut och det innebar mycket ansträngning för mig att bära allt själv. Men med hjälp av Alarid flytts starka flyttkillar var allt ordnat på Max 1,5 timme från dörr till dörr. De var mycket noggranna och plastade eller filtade in alla känsliga saker för att skydda dem från skador. Allting gick väldigt smidigt och snabbt. Jag fick ett jättetrevligt bemötande både från flyttpersonalen...

Thomas S
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Super nöjd med deras flytthjälp. Trevliga och serviceminded. De var även snabba och försiktiga med möblerna. Rekommenderar. 👍

Pia D
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Vilka duktiga flyttkillar- Ahmad, Aloush och Zakaria! Dom kämpade med min flytt sedan i morse - ingenting var omöjligt, det som verkade omöjligt att få med, typ en lång kajak löstes även det!!👍 Helt klart duktiga flyttkillar som jag gärna anlitar igen🤗🤗🤗

Xingjian S
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Noggranna och lyhörda, bra kommunikation. Packar möbler omsorgsfullt och håller tider. Flyttade till exempel vår flygel utan bekymmer och bemödade sig att ta reda på information om flygeln i förhand.

Elias G
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Riktigt tillmötesgående och proffsiga. Noggranna och mån om att skydda alla grejer och huset. Även tillmötesgående på plats och riktigt trevliga på köpet.

Robin Alexsander A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Om ni behöver bra o pålitliga killar för flytt då rekommenderar jag detta företag varmt. De är tillmötesgående, professionella, trevliga och extremt serviceminded, för att inte tala om snabba. Jag har varit så stressad över min långdistansflytt men dessa killar har verkligen varit tålmodiga med alla mina frågor och varit oerhört hjälpsamma. Ja, anlita dem så får ni se själva! Ni kommer inte bli besvikna! /Robin

Katrin A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Väldigt proffesionel service, trevlig gäng och mycket hjälpsam. Bästa flytt- och städfirma i Västmanland !!! Rekommenderas varmt för alla som ska flytta i framtiden. Jag är väldigt nöjd !!!

Daphne A
Skrev om Alarid Flytt&Städ

Duktiga trevliga killar som kämpade på! Tog hand om möblerna fint. Kommer rekommendera dom garanterat. Tack så mycket!