Elektriker i Stockholms län

Behöver du en duktig elektriker i Stockholmsområdet? Här på Reco.se kan du börja ditt letande genom att se vad elektrikernas tidigare kunder tycker om den service de fått.

Det kan vara svårt att hitta en elektriker på kort varsel i Stockholms län och när du väl får tag på någon vill du att jobbet ska ske snabbt, bra och effektivt. Se till att hitta en elektriker som är baserad i ditt närområde som du trivs med, då har du sedan en du alltid kan ringa!

Här kan du hitta en elektriker för varje jobb - smått som stort - och oavsett om du är privatperson eller företag så utför med all säkerhet något av de rekommenderade företagen just ditt jobb med glädje.

Orter i Stockholms län
Danderyd  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 elektriker i Stockholms län

• Sebastian Gunnar S
    Sebastian Gunnar S: Ganska nonchalant elektriker som dök upp sent, inte brydde sig om att ta några anteckningar för att sedan glömma hälften av allt vi kom överens om. Det han däremot inte glömde var att ta betalt. Tog ett stickprov och allt har en markup på 200-300% över vad man betalar för sakerna i butik. T.ex. ett standard-uttag för ugn som kostade 200-300kr på nätet tog han 1150kr för.
  • Per Tomas L
    Per Tomas L: Bra sortiment men i mitt fall dålig hantering av RMA-ärende. Jag returnerade ett per artiklar för ett par månader sedan och när jag väl fick kreditfakturan efter många påminnelser var den bara på den ena artikeln, väntar fortfarande på kredit på resten.
  • FILIP L
    FILIP L: Inget fel på resultatet, men att fakturera 16 timmar (2x8) för montering av 2 st ljuslister och 3 st vägguttag, under köksskåp där kabel redan var framdragen i befintlig utrustning, tar dessvärre bort all känsla av kundnöjdhet. Kommer inte att anlita igen.
  • Calle J
    Calle J: Om du vill ha någon som gillar att fakturera extra, motvilligt anpassa sig till dina tider, överraskas av helt galna pristillägg (typ 500 spänn för att ta egen bil från hemmet på morgonen...), då är det här firman för dig! Bojkotta! Förmodligen ett branschproblem så låt oss jaga dom tillsammans!
  • Josefine G
    Josefine G: Arbetet som utfördes blev mer än perfekt, så det rekommenderar jag gärna. Tyvärr kan jag inte säga samma sak om fakturahantering. I offertstadie fick jag summan 3 000- 3 500 kr och mannen jag talade med (VDn) sa att det som behövs är installatör, elektriker, switch. Han ville att jag skulle maila adressuppgifter men även vilken summa vi kommit överens om till honom. Vilket jag gjorde. När vi fick fakturan var priset på 4 664 kr, alltså betydligt mer än vad vi sagt innan. Jag bestred fakturan, och VDn svarade att hans pris förstås varit utan elektriker. Nej, svarar jag, det är inte vad han sa och det är inte vad som står i bekräftelsemailet. På det får jag inget svar. Att fakturan har en dröjsmålsränta på 25% är visserligen lagligt, men knappast kutym, och att betalningsvillkoret är 30 dagar men att jag fick fakturan när det redan hade gått 14 av de dagarna är inte direkt snyggt jobbat. Uppdatering: Nu har jag fått svar från företaget, som ändrar fakturan.
  • Rickard U
    Rickard U: Varning för deras priser !! Vi har anlitat PS Elektriska i vår bostadsrättsförening flera gångar. Detta på rekommendation av vår tidigare fastighetsförvaltare. Efter att börjat detaljgranska deras fakturor ser vi att man ockrar priserna på material. Man har gjort uppdragen, men priserna är upp åt vägarna. Vi jämförde här senast lampor, där man mot vanlig näthandel är ca 2-3 ggr dyrare. Jag tycker när man har en långvarit samarbete, kund och leverantör skall slippa sådana här saker. Att det är dyrare, visst, men inte upp till 3 ggr för samma pryl. Det är enligt min åsikt ocker. (Inte lagmässigt, men i gemenens uppfattning.) Man får 2 av 5 för det är inte avtalat något annat. Det är bara hur man behandlar en långvarig kund.
  • Johan Lars F
    Johan Lars F: Duktiga montörer som löser uppgiften på plats. Dock så tar de enorma överpriser på materiel - begär att få specad materiel och kostnad innan och be att få köpa in själv. Eller välj annan firma.
  • rob a
    rob a: Begär skriftlig offert om du ska anlita dessa. Vi fick en muntlig prisuppgift när elektrikern var och tittade. Han utförde jobbet dagen efter utan problem. Fakturan visade sedan på dubbla priset gentemot vår "muntliga offert". Vi kontaktar företaget, men de slår bara ifrån sig. Nästa gång anlitar jag en annan elektriker.
  • Karin Louise A
    Karin Louise A: Till en början supertrevlig men sen skickades fakturan snabbt innan jobbet var klart och han höll sig undan både mina Mail och sms. Väldigt oseriös. Undvik!
  • Sirkku Hannele F
    Sirkku Hannele F: Äntligen så händer det... Rep.. kom med Snökaos................
  • SEBASTIAN V
    SEBASTIAN V: Tar betalt för restid + fast avgift på 460kr för bilkostnad ovanpå det, utan att informera om detta innan. Framförallt taskigt bemötande och personangrepp när man påpekar detta.
  • Bengt M
    Bengt M: Varning! Ett riktigt dåligt företag. Begär man offert så lämnar de endast ett förslag i kronor, som inte innehåller några detaljer och när fakturan kommer är den rejält saltad. I mitt fall så debiterades nästan 60% mer än i offerten
  • LUCAS G
    LUCAS G: De tar betalt minimum 2 timmars arbete + bil utan att berätta det innan. Sedan kryddar dem kostnaden på materialet. Hittar samma jordfelsbrytare som vi enligt fakturan ska betala 2000 kr för, för 495 kr inklusive moms på nätet. några minuters arbete och några minuter med bil blev totalt 3294 kr
  • Rebecka Charlotte K
    Rebecka Charlotte K: Fick en faktura på betydligt mycket mer än vad som hade kommit överens om. Svåra att få tag på, oseriöst. Bluff-företag.
  • Mehdi A
    Mehdi A: Riktigt dåligt och oseriöst företag passar er bokstavligen,
  • Erik Ari Kristoffer B
    Erik Ari Kristoffer B: Gav inte korrekta prisuppgifter och inte offert. Installationen dubbelt så dyr som priset vi antecknat. Vill inte åtgärda skador de orsakat.
  • JULIA H
    JULIA H: Brandlarm fungerar ej då vår källare blivit rökfylld 2 ggr pga fel på pelletspanna. Kolsvart brandrök hela källaren. Var bara tur att vi inte tagit ner våra gamla brandvarnare som larmade i tid innan det var försent. Sambon fick krypa in i källare och stänga av pannan och sedan springa ut och öppna dörren. Sector alarm kunde ej svara på varför larmen inte utlöstes och erbjöd inte pengar eller kompensation. Dessutom bad dom oss fotografera röken, men det var inte möjligt att fotografera röken då det var för rökfyllt så det var hälsofarligt. Vi har då även en nyfödd hemma vilket gör att det känns extra osäkert.. vi kontaktade kundtjänst flertalet ggr som inte har befogenhet att göra nånting åt situationen. Vi får varken pengar tillbaka, lämna tillbaka larmenheter eller kompensation. Larmet hade suttit uppe i 5 månader och första incidenten var detta med kraftig brandrök, tekniker säger att det fungerar som det ska vilket det omöjligt gör då gamla brandvarnarna startade. Kamerorna håller heller inte standarden som de marknadsförs med, de säger att de ska gå att använda som bevismaterial vid inbrott men är inte möjligt att se ansiktet eller liknande pga så dålig kvalitet. Vilket vi även påpekat. Dessutom om larmet går och det stängs av av ex stulen larmbricka skickas ett meddelande ut till larminnehavaren att ett larm har gått om man vet varför behöver man inte kontakta Sector. Vilket även är värdelöst om man skulle vara på arbete eller bortrest och inte kolla mobil jämt. Man har endast 14 dagars ångerrätt och kan inte lämna tillbaka larmet efter de trots att det är något uppenbart fel och känns otryggt, vem lämnar tillbaka larm inom 14 dagar? Man har då inte ens hunnit prova larmet i princip. Vi kommer inte att vara kvar som kunder och rekommenderas verkligen inte. Dåliga grejer, dyrt och tar ej ansvar över sina tjänster och sina produkter. Våra saker vi hade på nedervåningen hade kunna blivit rökskadade eller vi hade till och med kunnat avlidit pga förgiftning från röken..
  • Rebecka S
    Rebecka S: Varning! Utför inte arbetet ordentligt, är otrevliga och åtgärdar inte påtalade fel.
  • bjorn i
    bjorn i: Dålig erfarenhet av Veddesta Eltjänst. Fakturerar utan att göra upp om det innan.(hade dom på besök för att få offert på lite småjobb, sen damp en faktura på 720 kr ner för att han tryckt på en jordfelsbrytare) Vidare så ville dom bryta upp delar av köket eller borra och lägga utanpåliggande ledningar för att installera led-belysning under skåp istället för att ens kontrollera om befintliga ledningar till halogen-spottar / transformator går att återanvända. (frågade dessutom två gånger och fick typiska "du förstår inte" svar) Tog senare in två andra elektriker som båda ansåg att befintliga ledningar går att återanvända.
  • Desirée L
    Desirée L: Skadade väggar, blodstänk på tapeter, ej slutfört arbete. Ej snygga arbeten utan endast "löst uppgiften" Fått ringa in för backjobb. Rekomenderar inte detta företag.
  • Torben J
    Torben J: Elinstallation i garage med lägenhet. Jobbet beställdes på sensommaren och skulle vara klart i december enligt överenskommelse. Usel kommunikation, planering obefintlig, kommer och går som det passar honom och gör inte klart jobbet. Försenade mitt projekt med 4 månader genom att inte vara anträffbar, svarar inte i telefon. Vi anlitade en annan firma som avslutade jobbet. Kallfors Elektriska har fortfarande inte levererat material som redan är betalt. Undvik Kallfors så undviker ni problem.
  • Alexandra Annelie B
    Alexandra Annelie B: Oseriös och okunnig! Varning för denna oseriösa firma. Tog hutlöst betalt för ett enkelt arbete.
  • Cecilia W
    Cecilia W: Sämsta elektriker! Välte möbler och förstörde massor. Sen skickade de felaktig faktura utan ROT och var helt omöjliga att nå och vägrade justera. Fy!
  • Cathrine J
    Cathrine J: Det mest oförskämda förtag jag har haft kontakt med. Saknar ord för hur de behandlar sina kunder.
1...9101112