Elektriker i Stockholms län

Behöver du en duktig elektriker i Stockholmsområdet? Här på Reco.se kan du börja ditt letande genom att se vad elektrikernas tidigare kunder tycker om den service de fått.

Det kan vara svårt att hitta en elektriker på kort varsel i Stockholms län och när du väl får tag på någon vill du att jobbet ska ske snabbt, bra och effektivt. Se till att hitta en elektriker som är baserad i ditt närområde som du trivs med, då har du sedan en du alltid kan ringa!

Här kan du hitta en elektriker för varje jobb - smått som stort - och oavsett om du är privatperson eller företag så utför med all säkerhet något av de rekommenderade företagen just ditt jobb med glädje.

Orter i Stockholms län
Danderyd  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 17 elektriker i Stockholms län

• Isak K
    Isak K: Ledax AB är mycket oseriösa elektriker. I början är de trevliga men så fort de har fått betalt är de spårlöst försvunna. När man påtalar (uppenbart) fel i deras jobb så går de under jorden, omöjliga att få tag på.
  • Karoline P
    Karoline P: Vill jag av hela mitt hjärta råda er att inte använda. De gör ett skitjobb, kommer inte på överensstämmen tid, har sönder saker hos dig som de hävdar redan var trasiga från början. Och fakturera för timmar de inte ens arbetat! ANVÄND DEM INTE, JAG VARNAR!!!!!!!
  • Peter
    Peter: Oskäliga priser på material. Fakturerar ca 3-4 ggr inköpspriset.
  • Niklas S
    Niklas S: Firman i sig är säkert bra men akta er för Tommy som gör mycket av deras sälj. Han lovade mig ett fast pris över telefon och det var mycket tydligt vad som skulle ingå. När de sedan skickade fakturan var den nästan dubbelt så dyr. Jag ringde frågande upp och Tommy avsnäste mig på ett minst sagt kränkande sätt. Det var verkligen inte värt det och den elektriker jag anlitade efter detta var avsevärt mycket trevligare och.. kanske viktigast, relativt ärlig.
  • Christina L
    Christina L: 0 dagar betalningsvillkor
  • Karolina L
    Karolina L: Vill varna för denna inkompetenta elektriker. Han har gjort ett riktigt dåligt jobb hos oss: lampor blinkar när eluttagen används, vissa spottar gick sönder efter några dagar, andra spottar kan inte vara på max då slocknar allt. Har försökt få hit honom för att åtgärda problemen, men han dyker inte upp på avtalade tider och hör inte av sig heller. Dessutom är han svindyr!
  • Niklas O
    Niklas O: Dyker inte upp, fakturerar för tid som han inte varit på plats,
  • Patrik S
    Patrik S: Vid köksinstallation så anlitade jag Partum på rekommendation från IKEA. Partum anlitade i sin tur Skarpaby El som underleverantör för elarbetet. Notan på elen blev totalt sett högre än hela köksinstallationen då vi passade på att byta vägguttag i vår lägenhet. De lägger på flera hundra procent på materialet och hänvisar till att de använder sig av Ahlsells prislista. Ägaren var inte heller sen att tillägga att de inte kan överleva på sin timpenning utan måsta tjäna pengar på materialet. Som ett exempel kan nämnas att en Dimmer som kostar under 500kr i detaljhandeln kostar närmare 1300kr när man tar det på löpande räkning. Elkablar var ännu värre påslag typ 400-500%. Så om ni måste anlita denna firma se till att ha fast pris på ALLT. Är inte naiv och tror inte jag skall få bra priser på deras material men någon jävla måtta får det ändå vara. Borde vara olagligt med hur elgrossister och andra aktörer ger rabatter/kickbacks till hantverkare som inte måste redovisas till kund.
  • Sten M
    Sten M: Varning för elinstallatören Hela Huset, Stockholm I lördags gick strömmen, frysen började tina. Jordfelsbrytaren var den misstänkta boven. Jag kollade med föreningens stadgar där det tydligt står att bostadsrättshavaren svarar för lägenhetens elinstallationer inkl. jordfelsbrytare. Jag kontaktade därför elinstallatören Hela huset AB som ligger några kvarter bort. Då installatören gjort en snabb felsökning visade det sig vara en elsäkring som gått i installationsskåpet i källaren. Turligt var brf-expeditionen bemannad och källarnyckel kom fram. Det hela, inkl. felsökning, avklarades på 20 minuter med byte av elpropp varefter installatören presenterade en faktura på 3000 kr. Detta är ungefär lika seriöst som då, enligt tidningsnotis, en taxichaufför för 20 minuters färd från Kista till Arlanda avkräver 5000 kr. Geschäft och bedrägerier breder ut sig. Ofta sker det ju dock under täckmantel av regelverk och lag. Kolla därför noga på nätet innan du beställer service! Oseriösa företagare får förr eller senare Googleträffar på sin verksamhet.
  • LENNART J
    LENNART J: Behövde kolla min värmepump om jag behövde en ny eller laga min gamla.. Han kom o kolla en kvart sen åkte han,han skulle återkomma vad det var för fel.. Jag ringde upp 3 dagar efter men då var han ledig skulle ringa upp på måndagen men ingen ringde upp..nu 1 månad senare kom räkningen.. Köpte en ny på Varma huset Väddö Ringde fredag fick den nya på måndagen dom kan jag rekomendera
  • Peter L
    Peter L: Beställde bland annat installation av uttag för tvätt och tork i badrummet. Installationen gjordes på ett sätt så att uppenbart inte gick plats med torktumlaren. Ingen som helst återkoppling angående detta, min sambo var till och med hemma och det hade varit lätt att visa och komma med en alternativ lösning eller avbryta. När jag pratar installatören efteråt så får jag som svar att det inte gick att göra på annat sätt. Beställde också installation av ETT dubbeluttag av en speciell sort vid kyl och frys. Installatören glömmer att köpa en ram till uttaget så istället övertalar han min sambo att installera två enkeluttag istället. Här frågar han faktiskt min sambo som säger att vi INTE vill ha det så, men han insisterar. Efter att min höggravida sambo sagt emot flera gånger så ger hon med sig 'eftersom det inte går att lösa annars' och att vi inte kan ha 'så fina uttag där det inte syns' (på fakturan sen så kostade hans uttag mer än dubbelt så mycket som våra uttag). En annan hade i den situationen kanske insett att man gjort fel och åkt tillbaka till affären. Så återigen så måste jag göra om och spackla/måla. Känns dock lite surt att betala för att bara få extra uppgifter. När vi ifrågasätter allt efteråt så får man bara bortförklaringar och inga svar på frågorna. Extremt dålig service.
  • NIKOLAOS S
    NIKOLAOS S: Jag ringde företaget och bokade en elektriker. Bokningen gjordes via min egna firma. Jag erhöll en bekräftelse. Företaget gjorde därefter en kreditupplysning på min firma. Det tycker jag är helt ok. Kort därefter får jag ett kort mail med besked att företaget avbokar min beställning. När jag frågar anledningen får jag svävande svar och besked att en chef ska återkomma till mig under morgondagen. Ingen ringer upp. Jag åker till företaget för att fråga om avbokningen. Representanten för företaget känner sig påkommen, svamlar fram olika förklaringar och ger ett allmänt oseriöst intryck. Väldigt märkligt av ett företag som funnits på marknaden i flera år och omsätter miljoner kronor. Självklart känner jag tacksamhet för avbokningen. Detta företag vill jag verkligen inte inleda ett samarbete med.
  • CF Betong p
    CF Betong p: Vi anlitade Nymans el och dom avbröt entreprenaden då vi fann aspest,som åtgärdades direkt, efter detta meddelade dom att den påbörjade entreprenaden inte var deras typ av jobb, och avbröt. Ändå skickas en faktura till oss på 20155kr, Tråkigt.
  • Sundbyberg V
    Sundbyberg V: 100% påslag på material. Tog väldigt mycket mer betalt än tänkt från start. Fler timmar än sagt. Tog 6 månader att få fram ett intyg.
  • Jörgen J
    Jörgen J: Egentligen vet jag inte eftersom dom inte kom och inte hörde av sig
  • Christian K
    Christian K: 1.Ville ej åta sig root avdrag för elarbeten hemma hos mig, inget root alltså. 2. Om jag vill ha hjälp så är det utan kvitto samt byte av elcentral krävde dom att få göra hemma hos mig. 3. När dom väl drog igång med så har dom missat ett beröringsskydd i den nya elcentralen vilket jag får höra av elektriker som har kommit efter dom. 4. Det tog en hel arbetsdag plus en hel kväll för att få ordning på den nya elcentralen utan root avdrag och utan kvitto. 5. Aldrig mera City Eltjänst!!
1...101112