Elektriker i Stockholms län

Behöver du en duktig elektriker i Stockholmsområdet? Här på Reco.se kan du börja ditt letande genom att se vad elektrikernas tidigare kunder tycker om den service de fått.

Det kan vara svårt att hitta en elektriker på kort varsel i Stockholms län och när du väl får tag på någon vill du att jobbet ska ske snabbt, bra och effektivt. Se till att hitta en elektriker som är baserad i ditt närområde som du trivs med, då har du sedan en du alltid kan ringa!

Här kan du hitta en elektriker för varje jobb - smått som stort - och oavsett om du är privatperson eller företag så utför med all säkerhet något av de rekommenderade företagen just ditt jobb med glädje.

Orter i Stockholms län
Danderyd  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 elektriker i Stockholms län

• Linda K
    Linda K: Kan varmt rekommendera denna elektriker. Snabbt och bra till bra pris.
  • Mathias F
    Mathias F: Snabb och trevlig service. Kollade upp billigaste alternativen som var genomärliga. Rekommenderas varmt!
  • Tore E
    Tore E: Otroligt duktiga och pålitliga!
  • Angelica K
    Angelica K: Snabba, bra jobb, enkla att ha att göra med. Rekommenderas!
  • Rickard L
    Rickard L: Mycket bra service, rimliga priser och kunniga erfarna elektriker
  • Niklas R
    Niklas R: Ett företag med mycket kompetenta konsulter som kan allt som är värt att veta om automation och el.
  • King M
    King M: Är riktigt nöjd med min rekond, bilen såg ut som ny efteråt. Blank och fin i lacken, och ren och fräsch inuti. Dom gjorde ett toppenjobb, och kan starkt rekomendera dom.
  • Belink Ab B
    Belink Ab B: Kan rekommendera ASC tydlig, trevligt och kan speciellt rekommendera att använda Viktor som projektledare. Då tar han hand om eventuella diskussioner med entreprenör och väljer ut rätt företag för ert projekt. Utesluter mycket missförstånd och sparar tid för er. Tack för ett bra samarbete!:)
  • Merja L
    Merja L: Rekommenderar varmt Råsunda El. Vänligt bemötande och sakkunnig professionell personal. Kommer att anlita er i framtiden. // Merja
  • Lisa M
    Lisa M: Anlitade Elektra el utan rekommendationer eller någon annan förkunskap om dem och fick hjälp av enormt duktiga, pålitliga yrkesmänniskor. Jättesnabb återkoppling, allt klart enligt överenskommelse, jättebra gjort. Vettiga priser. Rekommenderas mycket varmt! Jag fick sånt förtroende för dem att jag har bett dem rekommendera en byggfirma åt mig :-).
  • Peter Werner R
    Peter Werner R: Trevligt bemötande. Önskade ändrad uttag med PE i samband med installation av en brytare till lampan som gjordes med det samma jobb pa en gang. Är en palitligt företag som man vill gärna anlita igen.
  • Christian K
    Christian K: Väldigt trevlig, snabba korrekta elinstallationer i tvättstuga och en trefashandske. Inga "saltade" räkningar, inga överraskningar. Rekommenderar.
  • Marco R
    Marco R: Jag hade funderingar på att spåra ny el i väggarna. Bor i hus från 1960-talet och det är få kontakter och de extra uttag som finns är dragna med utanpåliggande el. Jag kontaktade Portalen el för att få tips och råd, jag hänvisades till dem av en större firma. De var väldigt hjälpsamma på telefon och kom redan då med tips och råd. Sedan erbjöd de sig att komma förbi när de var i området och kasta ett öga och ge lite råd. Så de kom förbi och det visade sig att de inte alls rådde mig att spåra el. De tyckte istället att jag skulle satsa på snygg dragning på annat sätt. De hade många bra tips och råd, tog sig god tid att lyssna på mina tankar. Så, även om det inte blev något jobb den här gången, så kommer jag garanterat att vända mig direkt till dem vid nästa tillfälle!
  • Björn V
    Björn V: Har anlitat Adam på Elmontex vid ett par tillfällen, väldigt effektiv och kompetent elektriker. Rekommenderas varmt!
  • Ulrika C
    Ulrika C: Ställer alltid upp på kort varsel, trevliga och kunniga. Har anlitat dem flera gånger och samtliga gånger är jag nöjd med det arbete de utfört och det bemötande jag fått.
  • Rholf O
    Rholf O: Började med inkoppling av köksfläkt, slutade med inkoppling av ny elcentral. Stefan gjorde allt till stor belåtenhet och i avtalad tid. Mycket nöjd kund, kan rekommendera Hästens El på det varmaste. Rholf Olausson Täby.
  • Gustav Rikardsson L
    Gustav Rikardsson L: Verkligen tillmötesgående och toppenservice. Enkla att komma i kontakt med, snabbt första möte och offert dagen efter. Offerten var välskriven och detaljerad. Arbetet utfördes några dagar senare och gick snabbare än vi trott. Vi jordade hela lägenheten och bytte strömbrytare samt eluttag. Skulle verkligen rekommendera Söderorts Elservice - vi kommer anlita dem igen!
  • Lisse-lott G
    Lisse-lott G: Tack för ett trevligt arbete. Elcentralen bytt och killar var i god tid för detta.
  • Lars-Göran J
    Lars-Göran J: CN Elservice har utfört elinstallationer i nya kontorsrum till full belåtenhet på vårt kontor. Dessa installationer omfattade kabeldragning, montering av eluttag, armaturer m m. Även uppmätning och reparation av datauttag utfördes. Har bara hört positiva kommentarer om Christer´s bemötande under den tid som dessa arbeten utfördes. Kan verkligen rekommendera CN Elservice för professionellt utförda arbeten av en kunnig och trevlig elektriker!
  • Erik P
    Erik P: Kompetenta!!! Vi hade blivit bestulna på våra nycklar till företaget. Trots att de var fullbokade hela dagen så kom dom och bytte ut våra lås (efter arbetstid)mot normal dagstaxa. Trevligt bemötande och snyggt utfört. Vi är jättenöjda och vi har fortsatt att anlita dom och vi är väldigt nöjda. En firma med brett kunnande rekommenderas varmt
  • Bengt F
    Bengt F: Total yttre renovering av fritidshus från 1948. Först revs allt taktegel, varvid konstaterades att en del råspont behövde bytas. Efter det las ny papp, läkt och nytt tegel. Därefter revs befintlig befintlig träfasad som sedan tilläggisolerades innan ny fasad spikades och målades. Mycket bra bemötande både av ansvarig entreprenör och utförare. Speciellt nöjd med att alla tider hölls. Även tilläggsarbeten utfördes till full belåtenhet. Korrekt fakturering med ROT-avdrag. Innan beställning fick vi referens som kontaktades och lovordade företaget. Jag instämmer till fullo i detta.
  • Andreas E
    Andreas E: Blev inte som man tänkt. Behövde hjälp och installera ett spabad. Ringde och bokade tid för installation tre veckor fram fanns första lediga tid. Önskade även vid bokningen en offert på kostnad för det kommande jobbet. Tiden gick men ingen kontakt togs för att kunna visa anläggning för offerten. efter att jag sökt kontakt med dem i två veckor får jag morgonen innan installationen ett sms med "- Hej Ja det borde kosta ca XXXX kr, och dessutom så ha jag ett event som jag skall på så jag kanske hinner färdigt idag..." Kundbemötande. Detta kändes inte som ett kundbemötande under hela vägen fram till avslut. När jag påpekade avsaknaden i kommunikation detta fick jag till svar, "ja det är mycket nu." Må så vara men meddela att det är mycket kunden. En öppen dialog hade gjort att man minskat mycket oro/ovisshet. om man varit med så länge så måste man veta detta. Utfört arbete. Arbetet är bra gjort och man har även lagt till en fin finess vid inkopplingen. dock så missade man lite i design tänket. Att sätta huvudbrytaren MITT på en vägg är en miss. Man kunde placerat den snyggare. Betyget blir två duttar för jag tycker företaget har missat mycket i basdelarna i kontakten med kunden.
  • Patric E
    Patric E: Ett litet företag med bra service. Kan verkligen rekomendera dem. Vi har inte haft några problem.
  • Jan S
    Jan S: Hej! Skriver dessa rader för att understryka hur väl vi och vår brf, blivit omhändertagna av Elaways professionella och trevliga medarbetare. Såväl processen fram till ett avtal som genomförande - och startup fasen har fungerat smidigt, och bra. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Vi kan också, som framgår i texten, varmt rekommendera Elaway utgående från våra egna erfarenheter.
  • Alf A
    Alf A: Helt ok. Jobbet snabbt utfört- en del diskussioner om priset i efterhand men det löste sig.
1...789101112