Victor Javier V:
Otroligt oprofessionellt och oseriöst företag. Skickar en preliminärbokning och förbehåller sig rätt att fakturera på en preliminärbokning med 7 dagars avbokningsperiod. Vi bokar flyttstäd pga deras otroligt orimliga klausul, trotts att andra konkurrenter utför större jobb för samma pengar. Samma dag som arbetet skulle utföras är de otroligt snabba med att fakturera för arbetet, vilket vi känner är ok då det är ett tecken på att de varit på plats och städat. MEN så var det inte!! När vi åker till lägenheten på kvällen har ingen varit på plats och städat ens och ändå har de mage att fakturera! Helt otroligt vad oseriösa företag kan ställa till det. Ni borde skämmas!
George A:
Fick ett jätte bra bemötande och service.
Använde mig av Norrköping Allstäd vid 2 tillfällen på kort tid. Dom utförde flyttstädningar på 2 olika lägenheter och städningen va kliniskt rent, utan några som helst anmärkningar.
Hela kontakten och servicen va riktigt bra och jag blev väl bemött på telefon.
Rekommenderar Norrköping Allstäd till andra framtida kunder, och lyfter upp deras service, bemötande och kvalitativa städning.
Tack Sebastian och gänget.
Med vänlig hälsning,
George (en väldigt nöjd kund).
Jens B:
Jag beställde flytthjälp och fick hjälp med det jag önskade. Flexibilitet fanns för gänget kunde komma en dag till när jag hade oväntat mycket grejer.
Tack för hjälpen!
Solveig S:
Trodde inte att de (en) skulle stirra sig blinda på packlistan. Väldigt svårt att veta hur mycket det blir till slut.
Meddelade alla stora möbler och antal kartonger men det räckte tydligen inte.
Annars gick det smidigt med flytten
Anna G:
Flytt och städning
Inte så bra bemötande av en av personalen.
Personen pratade i mobilen samtidigt som man höll på med flytten. I ena handen mobil och uppmärksamheten var på samtalet. Man tog sönder en lamoa. Jag råkade faktiskt tycka väldigt mycket om lamoan. Personalen hade väldigt bråttom. Personalen var slarvig. Märken på möbler. Märken på gaveln i min nya lägenhet. Jag har flyttat in i nybbyggnation.
Jag är väldigt missnöjd.
Kom hem till doften av nystädat. Vi tar hand om städningen så du får tid över till annat!
Anders B:
Får alltid snabbt svar ifrån er. Vi har en och samma som städar hos oss vilket uppskattas mycket och ett bra resultat på arbetet som utförs. Hälsningar Anders Björkman o Christina Brinkby
Stefanie S:
Jag har aldrig varit med om ett sämre oproffsigt företag. Flyttstädning var bokad kl 10 hos oss, efter en halvtimme har de fortfarande inte kommit. Varpå JAG ringer och hör vad som hänt. Pratar med växeln som säger att hon ska kolla upp detta. Klockan 11 får jag ett sms:
”Hej!
Vi är städfirman.
Kan vi komma eftermiddag vi skulle städa din lägenhet idag det är säkert men kan du öppna lägenheten?
Tack
Mvh/Number one”
I oro på att inte veta om de kommer och städar eller ej får jag veta att de inte ens är i Stockholm… efter ett till sms till dom vid 19 säger att de fortfarande inte är klara och svarar ”finns det någon speciell tid vi måste vara klara i”. Städfirman kom alltså runt 19-20 tiden när vi bokat kl 10???! Vi hade tagit ledigt hel dagen och de kommer 9 timmar sent. INTE OK! Dessutom var lägenheten inte ordentligt städad utan chips och smuts låg på golvet (observera att chipssmulorna kom från dom själva). Ingen kompensation ingenting från dem.
ANLITA INTE DETTA FÖRETAG!!!!!!
Margareta H:
Jag har blivit bra och trevligt bemött. Mina kontakter via mail har varit bra, förutom när jag ville avsluta. Jag hade delvis mig själv att skylla, då jag inte kollat upp vad som gäller dvs 2 månaders uppsägning. Nu känner jag att jag hänger lite löst i ovisshet om jag kommer att debiteras flera timmar eller om mina förpliktelser gentemot företaget är till belåtenhet. Städningen har varit helt till belåte nhrt. Jag vill avsluta av ekonomiska skäl ovh återkomma med storstädning el dyl framöver. Jag hoppas på att " potten" ( outnyttjade betalade timmar)finns kvar.
Hampus M:
Trevlig personal som tog personlig kontakt per telefon och kunde snabbt boka tid för besiktning. Snabba, proffesionella, trevliga och billiga! Kommer absolut att anlita Stjärnstädning igen.