Kakel i Stockholms län

Topp 25 kakelaffärer i Stockholms län

• Qviberg Bygg & Design AB

48 omdömen
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

82 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Anna-kari K
    Anna-kari K: Vi fick hjälp med att reparera och mura om vår grundplatta under huset. Vi fick snabbt svar, besök med underökning och efter det offert. Slutarbetet är vi mycket nöjda med. Pålitlit och flexibelt. Vi är mycket nöjda med kontakt, bemötande och arbete. Att rekommendera!!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Micaela O
    Micaela O: Svarar varken på mail, sms eller telefon när de gjort något fel. Bra kommunikation i början men blir sämre vart efter. Skulle absolut inte rekommendera detta bolag
  • Ingemar R
    Ingemar R: Trevliga och pålitliga. Håller pris efter offert. Enkla att ha att göra med. Lääta att få tag på vid frågor. Jag kan varmt rekomendera AKD till andra i min närhet och har så gjort. Behöver jag mer hjälpt är det AKD som gäller!
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Andreas S
    Andreas S: Vi har köpt bänkskivor mm i många år från Granitkungen och det fungerar alltid bra och våra kunder är nöjda.
  • Marie-louise K
    Marie-louise K: Jag träffade ett antal olika köksleverantörer innan jag bestämde mig för Johan Jäderströms Luckbyte.se. Jag brukar alltid säga att man inte enbart kan gå på priset eftersom man oftast faktiskt får vad man betalar för. Och handlar det om något så viktigt som hemmets hjärta - köket – ja då kan det vara värt några extra kronor. Men här behövde jag inte kompromissa – jag fick precis vad jag önskade – till det bästa priset! Jag hade ett 18 år gammalt kök med slitna bänkskivor och skåpsdörrar. Kaklet och fläkten var gamla och omoderna. Skåpen gick inte ända upp i tak vilket samlade tidsödande dammråttor och fett. Så istället för att byta ut alla skåp så behöll vi stommarna och byggde på en sektion. Mina tråkiga runda avslut blev utbytta och ett fint vitrinskåp samt en fläkt i rostfritt stål gav en extra touch till helheten. Jag fick mina efterlängtade vita högblanka luckor, nytt vitt fräscht kakel, ny diskho och en underbar köksö. Jag måste erkänna att jag nästan blev lite misstänksam över alla översvallande recensioner som luckbyte.se visade upp på sin hemsida men så här i efterhand kan jag bara konstatera att det stämmer till 100 %. Hantverksskicklighet kombinerat med en grym känsla för service och lyhördhet för kunden – det är sällsynt. För att inte tala om slutresultatet: Det blev en fantastisk make-over. Både estetiskt och med kanon-kvalitet. Man kan inte tro att det är samma kök! Ingen kan vara nöjdare än jag och jag rekommenderar varmt ALLA som vill göra en köks make-over till Johan.
  • Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • Zeke B
    Zeke B: Vi har byggt 2 badrum med KGB kakel. Att lägga kakel är både teknik och artisteri; du måste så klart se till att följa alla regler för säkert vatten, men finishen är till stor del artisteri. KGB är fantastiska när det gäller båda dessa aspekter, dom tänker och fixar så att det inte bara är funktionellt utan supersnyggt! Varmt rekommenderade!
  • Allmänna Rörjouren arbetar med VVS-jour, renovering och service/underhåll med över 35 års erfarenhet i branschen.
    Anders R
    Anders R: Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åka på sportlov med barnbarn.
  • ILIASS T
    ILIASS T: Köket har bra kvalitet och fin design. Men deras kundbemötande, problemlösning, leverans och kommunikation är under all kritik. Ren katastrof. Aldrig igen Noblessa Bromma. Fick slut på tecken och det går inte att lämna en fullständig recension men i vilket fall, vi beställde kök från dessa "proffs" för 125 k. Blev lovade guld och gröna skogar och att leveransen till och med skulle kunna komma två veckor tidigare. Schysst tänkte vi och tänkte att vi kör nog på det. Skulle aldrig ha gjort det, skulle bara kört med Ikea trots längre leveranstiden, i alla fall var Ikea ärliga. Bokade upp tider med hantverkare och hela köret, sen blir köket 3 veckor sent. Från vecka 46 till vecka 49. Vi får reda på det här Vecka 46 och alla hantverkare avbokas i sista sekund. Otroligt. Vi fick en ersättning på 10 k för att täcka "delar av montagekostnaden", som täckte knappt hälften och då räknar vi inte med pengarna vi la för utemat (3 veckor+ då vi ej kan laga). Ett oerhört nonchalant beteende från deras butikschef. Var tvungen och hota med tvist för att få fram ersättning. Ingen känsla för problemlösning utan försöker bara svara för stunden och inga resultat ges. Jag åkte själv ut till deras lager för att hämta blandare och diskho, då de inte kunde skicka ut i tid (detta var nu för ett par dagar sen, vecka 51 i skrivande stund). Sjukt att kunden ska behöva gå så långt?! För ert eget bästa, både för er tid, ekonomi och hälsa, så håll er borta från dessa och köp på något annat ställe, där de värderar kunder.
  • Vibeke P
    Vibeke P: BFB Gruppen totalrenoverade vår lägenhet under december 2015-januari 2016. Såväl vår kontaktperson som hantverkarna var otroligt service-minded och imponerade noggranna och skickliga i sitt hantverksarbete. De kommunicerade tidigt och tydligt när saker dök upp och vi behövde tänka om och de hade alltid förslag till lösningar. Vi kunde inte ha varit mer nöjda!!!
  • Anders B
    Anders B: Ombyggnad av badrum med marmor, massagebadkar m.m. installation av duschkabin, gfasdörrar m.m. i en annan lgh mycket väl bemött, proffsigt och vänligt de levde upp till mina förväntningar, rättade snabbt till de fåtal punkter som behövde korrigeras skall gärna använda dem på nytt....
  • Kaminer, Kakelugnar & Hantverk gör ditt hem varmare
    Peder N
    Peder N: Bra snabb service Kunnig säljare Snabba svar och uppdaterade offerter under säljfasen. Bra med e-signering Leverans inom utlovad tid Väldigt trevliga och kunniga hantverkare som utförde installationen. Generellt mycket nöjd med Mariebergs Brasvärme som leverantör / Peder
  • Jonatan Oberly D
    Jonatan Oberly D: Väldigt duktiga och professionella. Har genomfört flertalet arbeten både på min klinik och hemma. Alltid utmärkt arbete. Rekommenderar starkt!
  • Ulf Mattias M
    Ulf Mattias M: Renoverade vårt vattenskadade badrum, fantastiskt resultat. Det finns bara gott att säga - Offert tydlig o bra, avvikelser /tillägg gjorde vi upp om omfattning o kostnad innan det genomfördes. "Problem" diskuterades igenom så vi hittade en lösning som alla var nöjda med. Genomförandet av arbetet var pedantiskt- utan överdrift. Glad att vi hittade Robin och DTR Gruppen och att vi fick de hantverkare som genomförde arbetet
  • Sören A
    Sören A: Byggklar gjorde en tillbyggnad på 30m2 . Bra bemötande, prisvärda, punktliga o flexibla Problem som dök upp fixades till på ett bra sätt. Firman kan verkligen rekommenderas.
  • Iskra Entreprenad Bygg AB

5 omdömen
    Jonas G
    Jonas G: Mycket bra, måna om att göra allt med bästa kvalitet och inte ta genvägar.
  • Mikko T
    Mikko T: Alltid pålitliga vid installationer! Utan tvekan bland de bästa i branschen. Vi känner oss alltid trygga med Alisol vid leveranser. Både gällande kvalitet och estetisk utformning.
  • Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Offertbesöken är gratis.
    Sandro C
    Sandro C: Vi är mycket nöjda med arbetet som Tyresö Badrum AB har gjort . Det var enkel att ha kontakt med och de var måna om att göra ett gott arbete. Vi skulle inte tveka att använda Tyresö Badrum AB igen. Vi rekommenderar verkligen. Sandro och Jackeline.
  • Anders E
    Anders E: Engagerad och noggrann. Vi är jättenöjda med badrummet.
  • Jonas L
    Jonas L: K.M.1 Bygg har renoverat vårt hallgolv med klinker. Mycket väl bemötande och professionellt utfört arbete! Vi uppskattade speciellt att kunna ha en öppen dialog om olika lösningsalternativ.
  • Aspol A
    Aspol A: Jobbet utfört till belåtenhet och på utlovad tid. Mycket nöjd. Kan verkligen rekommendera.