Lägga golv i Stockholms län

Nynäshamn  (2 st)
Danderyd  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 golvläggare i Stockholms län

• I dag består företaget av cirka 25 personer med stor kunskap inom de flesta yrkesgrupperna. Vi har egna snickare, målare ,mattläggare, samt plattsättare vi har även personer inom puts och mur vilket b...
    Jan S
    Jan S: Jag representerar en bostadsrättsförening i Täby. Bemötande; Det tog tid att få till kontakt med ansvariga, jag fick ligga på ordentligt. Men till sist fick vi kontakt och BRA kontakt. Förväntningarna var inte allt för stora då tjänsten jag sökte var lite speciell. Vi ville ha hjälp med att gräva ur 1,5 ton jord per styck, ur ett antal blomlådor samt rådgivning omkring ämnet dränering och vattenavrinning ur dessa. Lewéns levde upp till förväntningarna och lite till. Generellt trevligt bemötande, delade gärna med sig av sina kunskaper, hade goda råd vid diskussioner om problemområdet vi sökte hjälp med. De hjälpte till med materielinköp och verktygstillverkning för ändamålet. Berörda lägenhetshavare uppskattade deras bemötande, sociala förmåga och omtanke. P.g.a. tjänsternas utförande utökades diskussionerna till flera områden vi behöver hjälp med, framåt i tiden; putsning, målning, tapetsering, el-installationer, garageportar. Några av dessa har redan genomförts med samma erfarenhet. Med utgångspunkt i dessa perspektiv vill jag verkligen rekommendera dem! Janne!
  • Stockholm Bygg & Badrum AB

31 omdömen
    Per Å
    Per Å: Jobbet utfördes mycket proffsigt! Kan varmt rekomenderas.
  • Andreas L
    Andreas L: Skulle renovera kök samt lägga golv i hela lägenheten då vi stötte på Särelinds Bygg genom gott omdöme från grannar som anlitat dem. Under hela renoveringen så har vi haft en god kontakt och de har varit mycket trevliga & tillmötesgående. Arbetet har utförts klanderfritt och som extra plus så har de alltid varit noggranna med att städa efter sig vilket vi har uppskattat mycket. Särelinds kan varmt rekommenderas.
  • Joakim E
    Joakim E: Jag har samarbetat med STHLM Capital Bygg AB en längre tid i egenskap av beställare med både entreprenader och serviceuppdrag. Absolut toppkvalitet vad gäller utförandet samt trevlig och kunnig personal . STHLM Capital Bygg AB är väldigt lösningsorienterade och flexibla när problem uppstår samt ser alltid till att hitta kostnadseffektiva lösningar till mina jobb. Jag rekommenderar starkt detta företag.
  • Marie-louise K
    Marie-louise K: Jag träffade ett antal olika köksleverantörer innan jag bestämde mig för Johan Jäderströms Luckbyte.se. Jag brukar alltid säga att man inte enbart kan gå på priset eftersom man oftast faktiskt får vad man betalar för. Och handlar det om något så viktigt som hemmets hjärta - köket – ja då kan det vara värt några extra kronor. Men här behövde jag inte kompromissa – jag fick precis vad jag önskade – till det bästa priset! Jag hade ett 18 år gammalt kök med slitna bänkskivor och skåpsdörrar. Kaklet och fläkten var gamla och omoderna. Skåpen gick inte ända upp i tak vilket samlade tidsödande dammråttor och fett. Så istället för att byta ut alla skåp så behöll vi stommarna och byggde på en sektion. Mina tråkiga runda avslut blev utbytta och ett fint vitrinskåp samt en fläkt i rostfritt stål gav en extra touch till helheten. Jag fick mina efterlängtade vita högblanka luckor, nytt vitt fräscht kakel, ny diskho och en underbar köksö. Jag måste erkänna att jag nästan blev lite misstänksam över alla översvallande recensioner som luckbyte.se visade upp på sin hemsida men så här i efterhand kan jag bara konstatera att det stämmer till 100 %. Hantverksskicklighet kombinerat med en grym känsla för service och lyhördhet för kunden – det är sällsynt. För att inte tala om slutresultatet: Det blev en fantastisk make-over. Både estetiskt och med kanon-kvalitet. Man kan inte tro att det är samma kök! Ingen kan vara nöjdare än jag och jag rekommenderar varmt ALLA som vill göra en köks make-over till Johan.
  • Ken L
    Ken L: Jag valde att anlita Engman & Sättermon till mitt byggprojekt. I offertstadiet tog jag in flera olika aktörer men ingen visade så mycket engagemang som Micke och Jocke, därför valde jag att anlita dem för mitt projekt. Jag vill tacka Joakim O och Joakim E för att fantastiskt hantverk. Dialogen och servicen var otroligt bra! Jag kan varmt rekommendera Engman & Sättermon för ditt byggprojekt!
  • Eva-Lotta S
    Eva-Lotta S: Almviks arbetar hållbart! Tydliga och väl specificerade fakturor. Väldigt lite material går till spillo. Hantverkarna har möjlighet att påverka sin arbetstid, har bra kläder och verktyg=god arbetsmiljö. De kan snabbt få kontakt med sin chef Dimitri och det kan jag som kund också få. Hos oss har de dragit nya rör, isolerat, satt nya innerväggar, tagit bort fönster ,tagit upp för nytt fönster, tapetserat och målat alla snickerier som de också bytt ut, Nytt kök och badrum kaklat och lagt klinkers. De kan fixa rubbet. Vi är nöjda, nästa år kommer de åter och lägger om taket.
  • Peter N
    Peter N: Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, kakel/klinker i tvättstuga. De ger ett seriöst bemötande, är måna om resultatet och smidiga att samarbeta med, jag kan verkligen rekommendera dem.
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • Karlfeldt Bygg AB

25 omdömen
    Mr K
    Mr K: Effektivt, nogsamt med tydligt duktig hantverkare/snickare och det med en känsla att hålla området rent, städat och fräscht. Vi kan och kommer att rekommendera Karlfeldt Bygg till andra.
  • Zeke B
    Zeke B: Vi har byggt 2 badrum med KGB kakel. Att lägga kakel är både teknik och artisteri; du måste så klart se till att följa alla regler för säkert vatten, men finishen är till stor del artisteri. KGB är fantastiska när det gäller båda dessa aspekter, dom tänker och fixar så att det inte bara är funktionellt utan supersnyggt! Varmt rekommenderade!
  • Christian
    Christian: Bra och pålitliga. Lyssnar in behov och kommer med bra förslag. Tiderna hölls och likaså budgeten.
  • Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • Aren Bygg AB

23 omdömen
    Lieanne S
    Lieanne S: Blev väldigt trevligt & korrekt bemött. Efter besked att de var klara såg jag fortfarande en del spacklingsbehov som de åtgärdade & målade igen under helgen.
  • Petronella B
    Petronella B: Renoveringen av vår lägenhet (flytt av vägg, slipning av golv, målning och byte av strömbrytare etc.) blev toppen tack vare det engagerade teamet från Entreo. Vi fick en väldigt positiv bild av Entreo från första möte, och har inte blivit besvikna längs vägen. Kommunikationen har också funkat otroligt smidigt. Vi rekommenderar verkligen Entreo!
  • Andreas S
    Andreas S: Parkettkontakt utförde golvslipning/oljning på befintligt fiskbensparkett och lade ny fiskbensparkett som kopplades ihop med det gamla golvet. Resultat blev mycket bra och vi är väldigt nöjda med arbetet! Vi hade bra kontakt och arbetet utfördes snabbt. Vi kan varmt rekomendera Parkettkontakten om ni vill få fina golv till ett vettigt pris Mvh Andreas
  • Upplands-bro Golv AB

21 omdömen
    JOHN E
    JOHN E: Toppen, tack för bra utfört arbete och flexibilitet
  • Ypsab Bygg & Fog AB

23 omdömen
    Martin B
    Martin B: Mycket bra installation där de löste en del utmaningar på plats, snabbt och smidigt.
  • Toska Entreprenad AB

22 omdömen
    Anders B
    Anders B: Omläggning av yttertak på vedbod. Snabb offert och snabbt och bra utfört arbete. Kan jag rekommendera.
  • Gonzalo G
    Gonzalo G: Jag blev otroligt nöjd med reultatet . Jag har anlitat de vid två tillfälle och båda badrum blev jätte finna . Det var värt varenda krona . Tack Hansför !! Jag rekomenderar de varmt!!!
  • Kent J
    Kent J: Bra service, all konstruktion är till största belåtenhet. Nu renoverar vi köket och därefter kommer Öhrns renovera toaletterna samt bygga innertak i den renoverade altanen. Kan verkligen rekommendera Öhrns och bidrar gärna som referens.
  • Anna A
    Anna A: De har varit noga med allt och gjorde klar arbetet i tid. De gjorde noggrant arbete och allt de lovade. Jag är nöjd med kontraktet och utfört arbete.
  • Stefan R
    Stefan R: Tillbyggnad av rum i garage Den billigaste offerten av de vi tog in. Trevligt bemötande av arbetsledare! Körde igång på utsatt tid, blev klara i stort när de sagt från början. Gjorde även några saker som ej fanns i offerten utan att ta extra betalt för det, bland annat mera isolering i golvet för att de tyckte de blev bättre = seriöst! Mycket nöjda! Kan absolut rekommendera Ormsta bygg.
  • Stefan E
    Stefan E: Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
  • Lisbeth S
    Lisbeth S: Köper regelbundet hjälp med städningen. Det går alltid att hitta en tid som passar och städningen utförs utmärkt bra!
12345...9