Ingenting att klaga på, har fungerat bra!
Fastighetsbyrån Helsingborg
Närhet till kontinenten, pittoresk stadsmiljö och härliga sandstränder - välkommen till Helsingborg! Ta en långpromenad längs Öresund, följ färjorna mot Helsingør med blicken och njut av havsbrisen eller vandra upp mot centrum och upplev stadsliv med shopping och trevliga restauranger. Kultur i Helsingborg finner du på Dunkers...
2659 omdömen om Fastighetsbyrån Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2013
Sebastian hjälpte mig med försäljningen av min bostad på ett helt enastående sätt! Han är otroligt kompetent, förtroendeingivande och lyhörd mäklare med stort engagemang. Jag har känt mig uppdaterad av honom under hela processen med relevant information och kunna bollat idéer med honom. Tusen tack för all hjälp med försäljningen!
Trevlig, flexibel och hjälpsam. Ställde upp på flera besök så vi kunde mäta, ta bilder och förbereda innan tillträde vilket var mycket uppskattat.
Trevlig och engagerad mäklare
Vi har varit mycket nöjda med Christopher som vår mäklare. Han har hjälp oss med både köp och sälj. Vi skulle beskriva honom som närvarande, lättillgänglig och professionell.
Vänlig och affären gick smidigt. Sa vad han tyckte när det efterfrågades vilket uppskattas.
Sebastian är en väldigt duktig säljare och kan sin sak. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi har haft flera mäklare innan och han har bemött oss bäst så inga konstigheter där. Kan dock tycka att stundtals när det kommer till att få återkoppling (detta gäller alla mäklare generellt egentligen…) att man får jaga dom lite istället för att få en status uppdatering. Men överlag är vi nöjda!
Sebastian Abrahamsson var fantastisk! Han var kunnig, engagerad och gjorde hela försäljningsprocessen smidig . Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Sebastian Abrahamsson.
Ida har sedan början av min försäljning varit väldigt hjälpsam och gett ett glatt och trevlig bemötande i alla lägen. Hon har även hjälp mig att få svar på allt gällande hur en försäljning går till då detta var min första försäljning av en bostad. Skulle varmt kunna rekommendera Fastighetsbyrån Helsingborg och speciellt Ida till alla som planera att sälja eller köpa bostad!
Han är en duktig och kompetent mäklare.
Sebastian Abrahamsson är en mycket trevlig mäklare som verkligen kan sitt jobb. Han är rak på sak och har en stor förståelse för både kunder som säljer och köpare. Med hans vänliga bemötande och förståelse för våra behov kommer vi alltid att tänka på honom när vi ska sälja eller köpa bostad. Vi kommer definitivt vända oss till Sebastian igen!
Mycket trevligt bemötande! Snabbt svar och hantering.
Marko var bra att prata med. Förklarade bra hur processen vid försäljning går till. Kunnig. Gjorde så att lägenheten blev såld fort. Han ingav stort förtroende.
Sebastian tog väl hand om oss på visningen. Vi upplevde att vi fick den hjälp vi behövde, svarade på alla frågor, lät oss titta i lugn och ro. Sebastian var lyhörd, ärlig, snabb och tydlig i hela processen. Vi är så nöjda med vårt köp!
Mycket kompetent, trevlig, serviceinriktad och duktig på kommunikation
Väldigt saklig kunnig, Sebastian var en bidragande faktor att affären blev gjord så snabbt! Hans driv i affären på ett positivt sätt gjorde att vi kom överens väldigt snabbt.
Ida har varit lugn och hjälpsam..Vi är mycket nöjda.
Vi träffade Ida ett flertal gånger inför vårt köp av lägenheten, varje bemötande var trevligt och professionellt. När vi var på visning av lägenheten hade Ida all information vi behövde inför köpet. Återkopplingen mellan oss (köpare) och säljare skedde väldigt snabbt och vi var väldigt tacksamma för det då vi kunde hela tiden tänka vidare och planera inför köpet. Vi är väldigt nöjda med Ida, så pass att vi väljer henne inför försäljningen av vår lägenhet.
Vi är otroligt nöjda med Sebastian och hela försäljningsprocessen! Han var lyhörd, professionell och engagerad från start till mål. Tack vare hans driv blev vår lägenhet såld redan innan den officiellt kom ut på marknaden – och det på bara några dagar! En smidig och trygg affär där Sebastian verkligen levererade över förväntan. Vi kan varmt rekommendera honom!
Trevlig kille som lugnt berättade om lägenheten och om avtal i samband med köp. Tillmötesgående och fixar allt med tider om överlåtelse . Kan varmt rekommendera honom.
Bemött med professionalism och värme! Sebastian var positiv och hängiven, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Sebastians kommunikativa förmåga var en av hans starkaste sidor. Han höll mig uppdaterad genom hela processen och lyssnade noggrant på mina önskemål och behov. Sammanfattningsvis var min upplevelse med Sebastian fantastisk!
Sebastian var effektiv och proffsig,
Mycket trevlig och hjälpsam. Tillmötesgående med alla frågor man har.
Cristopher kan jag varmt rekommendera! väldigt proffsig och seriös mäklare som var till vårt förfogande, svarade alltid på frågor och de som han inte hade svar på direkt tog han reda på och skickade vidare informationen eller personerna som kunde lösa frågan.
Christopher Westergren har varit ett stort stöd genom hela processen. Christopher finns alltid tillgänglig och har alltid tid för frågor. Han är lugn, trygg och engagerad men framförallt är Christopher enormt kunnig och professionell. Christopher Westergren är en fantastisk mäklare och kan varmt rekommenderas!
Christopher har varit väldigt bra på att prata med både mig och min sambo när vi alla tre haft möten, inte bara med mig eller min sambo utan bjudit in oss båda i samtalet. Christopher har varit väldigt tillmötesgående och pedagogisk när vi haft frågor, han har även förklarat samma saker flera gånger när vi inte riktigt hängt med. Vi hade nog egentligen inte några förväntningar på Christopher, men blev väldigt glatt överraskade av hans lugn och trygghet. Han har funnits som en mellanhand mellan oss och byggaren genom...
Denna försäljning innehöll alla ingredienser för en affär som är på väg att gå snett genom en mycket krånglig och egensinnig köpare. Köpet fick bl a tas om. Men Ida höll huvudet kallt och jobbade intensivt vidare även helger och löste problemet. Det är imponerande. Jag kan varmt rekommendera henne.
Första klass. Snabb och effektiv
Trots en tung marknad och mycket motgång står Sebastian fast vid sin positiva energi i ur och skur. Toppen-mäklare på alla plan.
Professionellt bemötande och väldigt hjälpsam
Engagemang, tydlighet, punktlighet kan beskriva Sebastian. Allt gick snabbt och smidigt.
Lätt att prata med och hjälpsam
Vi blev väldigt bra bemötta av Sebastian en trevlig kille. Lätt att få tag på och prata med.
Sebastian Abrahamsson är en ambitiös och engagerad mäklare och mycket fin representant för företaget. Hoppas vår försäljning av lägenhet genom honom går bra! Klar och tydlig information om vad som gäller. Mvh Ulla-Britt Möller
Oerhört tillgänglig, flexibel och service-minded!
Toppklass! Ida överträffade alla våra högt ställda förväntningar.
Kompetent och som vill lösa allas behov. Trevlig och tillmötesgående.
Han är snäll, hjälpsam och lyhörd mäklare.
Marko var snabb på att svara på frågor samt hjälpsam med hur man skulle gå tillväga med saker och ting.
Mycket trevlig o kunnig mäklare,verkligen nöjd MVH Lars
Jag hade nöjet att anlita Sebastian Abrahamsson från Fastighetsbyrån Helsingborg, och det är tydligt varför han är en av de högst rankade mäklarna i stan! En riktigt stjärna! Från start till mål var Sebastian professionell, engagerad och extremt kunnig. Han gav ett tryggt och förtroendeingivande intryck redan vid första mötet och höll mig uppdaterad genom hela försäljningsprocessen. För mig är kommunikation A och O, och på den punkten levererade Sebastian på topp. Han var alltid lätt att nå, snabb på att svara och...
Uppvisade god flexibilitet och följsamhet när vi behövde ändra tid för visningen. Inlyssnnde
Mr. Karelsson was very pleasant, helpful and I was very satisfied with him. He completely met my expectations. If I needed him in the future, I would definitely contact him again.
Det har varit toppen på alla sätt och vis!
Ida är från start till mål professionell och engagerad. Vi valde Ida då vi tyckte hon verkade hungrig på att sy ihop en deal och blev inte besvikna. Under hela processen upplevde vi hög tillgänglighet och en hög kunskap som kunde besvara våra frågor. Vi tyckte även att hennes säljstrategiska tankar låg i linje med våra egna. Upplevelsen av Ida som mäklare kan bara sammanfattas med hög tillfredställelse.
Trevligt bemötande samt professionell! :)
Engagerad, duktig och kommer tillbaka snabbt med svar på mina frågor!
Trevlig, förklarade bra från början till slut. Tillmötesgående på ett respektfullt vis.
Korrekt och snabbt gensvar på våra frågor
Ida har varit fantastisk från början till slut vid vår bostadsförsäljning och vi vill verkligen rekommendera henne till alla som går i säljtankar! Ida är driven, kreativ, kommunikativ och väldigt professionell. Hon finns tillgänglig, hittar lösningar när det behövs och lägger ner både hjärta och själ i sitt arbete. Vi skulle inte tveka på att anlita Ida igen vid en framtida försäljning!