Alltid glad och trevlig. Professionell och strukturerad. Allt var väldigt smidigt! Rekommenderar starkt!
Fastighetsbyrån Kungsbacka
I Kungsbacka bor du centralt, havsnära och lantligt - på samma gång! En småstad 25 minuter från Göteborg. Gamla trähus runt Kungsbacka Torg skapar en riktig idyll och här blandas villaområden med både nya och äldre hyreshus. Här byggs mycket nytt och Kungsbacka växer. Vill du inte bo i Kungsbacka centrum kan du välja att...
2059 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsbacka
Sedan starten hos Reco 2013
Bra & enkelt. Köpte & sålde med samma person.
Cecilia är trevlig, proffsig, tillgänglig och lyhörd för oss som kund. På ett smidigt sätt är vi nu i mål med vår bostadsförsäljning. Vi har bara gott att säga om Cecilia och kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Jag blev bemött med respekt och tydlighet bagagevagn. Josephine levde med råge upp till mina förväntningar. Jag är väldigt nöjd med mäklaren. Skulle rekommendera henne om tillfället ges.
Vi är så nöjda med Mattias! Han är en mycket erfaren och duktig mäklare. Han var lyhörd för våra önskemål och kom med kloka inspel baserat på sin långa erfarenhet som mäklare. Han var väldigt tillgänglig och mycket snabb på att svara på alla frågor vi hade under försäljningsprocessen. Han är lugn och trygg i sitt sätt att vara, vilket gjorde att vi som säljare också kände oss väldigt lugna och trygga under hela processen. Försäljningen av vår bostad kunde inte ha gjorts på ett bättre sätt. Toppbetyg till Mattias helt enkelt!
Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av Fastighetsbyrån. Vår mäklare, Mattias, var professionell och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Han hanterade visningarna skickligt och såg till att vi fick all information vi behövde. Vi rekommenderar varmt Fastighetsbyrån och Mattias till alla som letar efter en pålitlig mäklare.
Han är bra på att återkoppla om vad som sker i processen på budgivningen trevligt och ge tydliga information
Trevlig, tillmötesgående och tillgänglig.
Hon var jättetrevlig, mycket bra kvinna.
Vi är jättenöjda, behjälplig genom hela processen. Mycket nöjda
Josephine har varit mycket tillgänglig under hela processen, haft trevligt bemötande och återkommit snabbt på frågor.
Trevligt och professionellt bemötande, vi kände förtroende direkt. Vi hade förväntningar på att få regelbunden återkoppling - vilket vi också fick. Vi hoppades också på att vår försäljningsprocess skulle hanteras så skyndsamt som möjligt, då vi redan köpt en nytt hus. Vi framförde detta till Mattias (och Lovisa) och fick snabb och framgångsrik hjälp och försäljning. Snabbt, informativt och proffsigt hela vägen.
Engagerad, gav tydlig information och vi fick till en snabb och smidig affär. Vi är jättenöjda!
Cecilia har hjälpt oss på ett bra sätt genom försäljningen. Svarat på alla frågor, informerat om allt på ett tydligt sätt. Mycket proffsig! En trygg person att ha med i en stor affär.Vi känner även att hon bemött de intresserade på ett bra sätt. Kan verkligen rekommendera Cecilia som mäklare.
En mycket professionell och dedikerad mäklare. Vi har bara gott att säga om Mattias och Fastighetsbyrån. Vi fick snabbt och proffsig hjälp, de följde upp allting och vi fick sålt vårt hus till ett bra pris på bara några dagar. All heder. Med vänlig hälsning, Ursula och Rikard Quist
Mattias är kommunikativ, drivande och lyhörd för både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Mattias.
Ingen mäklare jag själv hade valt vid en försäljning av min bostad.
En kompetent, driven mäklare som fick jobbet gjort. Jag kan varmt rekommendera henne
Tack snälla Jeanette för ditt omdöme. Så glad och tacksam över att jag fick hjälpa dig med försäljningen. Fint att du kan varmt rekommendera mig vidare, det värmer att höra. Också så glad att ni hittade en ny lägenhet i Göteborg. Jag hoppas att ni kommer att trivas. Önskar dig en fin dag!
Bästa mäklaren jag har haft❤️ Vi hade kontakt under hela processen. Väldigt bra upplevelse både under visning och sedan efteråt. Det bästa var tillgängligheten och att Lovisa har ett sådant trevligt bemötande.
Så himla fin rekommendation Johanna, tusen tack! Det har varit så roligt att få hjälpa dig och tänk att allt till slut föll på plats och du blev köpare av din nya bostad. Jag hoppas verkligen att du kommer att trivas. Tveka inte på att återkomma om du skulle ha någon fråga. :D
Mattias gav klar och tydlig information och svarade snabbt på frågor under hela köpprocessen. Visningarna var välskötta med den information som behövdes.
Det var min man som hade mest med Elin att göra, hade bara kontakt med henne vid kontrakt skrivandet och det var absolut utan klagomål.
Bra kommunikation, lyhörd och proffsig! Väldigt behjälplig och trygg 👍🏻
Hon hjälpte oss få sålt vår bostad för de priset vi ville ha! Väldigt trevlig!
Professionellt och trevligt bemötande. Mycket hjälpsam igen varje steg av försäkringen.
Elin har agerat mycket professionellt och snabbt. Hon har överträffat mina förväntningar i alla avseenden. Vårt köp av fastigheten gick både snabbt och smidigt och all hantering av dokumentation och annan information har skötts exemplariskt
Det värmer att höra att ni är nöjda. Tusen tack för det fina omdömet!
Elin är en riktig stjärna! Kunnig, professionell och inlysssnande! Svarar alltid snabbt och hjälper en genom köpa / sälja träsket på en grymt sätt! Elin kan nog sälja vilken bostad som helst!
Jag tycker Madelen är fantastisk. Jag som aldrig har köpt lägenhet innan har känt mig trygg. Känns som Madelene har lagt ner tiden på att allting ska kännas bra för mig som köpare. Tycker också att hon inte bara är en bra mäklare utan en super härlig person som har fått hela pressen att bli super kul.
Jespers tydlighet, effektivitet och kommunikation var helt avgörande för att vårt husköp blev av. Han har hela tiden varit behjälplig i våra frågeställningar och proaktivt uppdaterat oss köpare så att vi känt oss trygga och informerade. Dessutom är Jesper otroligt trevlig, vilket gör allt mycket lättare!
Tydlig, strukturerad och serviceminded
Proffsig och jordnära är de två bästa orden för att beskriva Daniel! Helt ärligt hade jag ganska låga förväntningar för hade varit på en del visningar och mött några dåliga mäklare. Men Daniel kom in som en ljuv sommarfläkt och visade hur en riktig mäklare ska vara! Han ordnade en visning innan ordinarie var tänkt och tur var det för det blev affär direkt.
Tack så mycket Daniel, det värmer verkligen! Vårt samarbete har precis börjat! :)
Möte 1 gång Telefon 1gång Kontakt med kollega många gånger.
Från första mötet med Elin och genom hela processen har jag känt mig trygg. Elin är professionell, kunnig och dessutom väldigt trevlig. Det kan inte bli bättre, högsta betyg till Elin!
Tusen, tusen tack Helena! Jag blir jätteglad av att läsa dina fina ord. Så roligt att få hjälpa dig!
Vi är väldigt nöja med Daniel! Han var mycket driven, engagerad och kunnig. Han gav oss bra tips och råd.
Tack så mycket för det fina omdömet och tack för förtroendet!
Lyhörd och engagerad. Blev en mycket smidig försäljning av vårat hus i Kungsbacka ihop med Daniel.
Tack så mycket Marcus, det har varit väldigt kul att få vara del av er bostadsresa!
Min erfarenhet av Jesper är att han blivit en mycket bättre mäklare sedan vi hade kontakt med honom för ett par år sedan. Lugn och saklig tillmötesgående på alla områden.
Höll oss uppdaterade under hela processen så vi hade koll på läget. Var tillgänglig när vi hade frågor. Proffesionellt bemötande.
Josephine har verkligen varit hjälpsam och serviceminded i samvand med mitt köp ab lägenhet- jag kan varmt rekommendera henne till andra köpare!
Josephine är alert på ett positivt sätt, ringer och kollar när vi är beredda att lägga ut lägenheten ! Gjorde en bra bedömning av värdet på lägenheten och fick ut värdet. Josephine är vänlig, trevlig och noggrann med alla papper och snabb med att kontakta föreningen för en smidig överföring till ny hyresgäst. Jag har använt Fastighetsbyrån tidigare och var väldigt nöjd då; Josephine bekräftar mitt omdöme om byrån som öppna ärliga, och pålitliga ! Från en nöjd kund
Mattias har varit trevlig i de kontakter vi haft med honom. Eftersom en förhandsvisning anordnades av hans biträdande kollega Oscar Ardfeldt hade vi dock mest kontakt med honom under processens gång. Oscar var fantastiskt trevlig, personlig och professionell. han bemötte oss på ett vänligt och pedagogiskt sätt och var alltid tillgänglig för ett samtal när vi hade frågor. Högsta betyg till gänget på Fastighetsbyrån! /Sascha och Emil
Mycket professionell och hjälpsam.
Riktigt bra mäklare som löser allt smidigt för sin kund. Rekommenderas verkligen.
Bra dialog, sakkunnig, återkopplade snabbt. Vi är väldigt nöjda med Elin som mäklare
Fint att höra Anders, tack för att jag fick möjlighet att hjälpa er. Jag är så glad för vårt fina teamwork, det gjorde vi bra! :)
Kan bara varmt rekommendera Jesper om ni letar efter en grymt trevlig och proffsig fastighetmäklare
Mattias och även hans medarbetare Oskar är mycket proffsiga, trevliga och guidade oss ( förstagångsköpare utav en villa ) på ett alldeles utmärkt sätt genom köpprocessen. Vi fick svar på alla våra frågor samt att dem var flexibla att fixa en extravisning redan dagen efter den första visningen. Mattias och Oskar visade stort engagemang för oss, var lätta att få tag på och såg till att vi som köpare blev supernöjda. Rekommenderas starkt!
Fastighetsmäklare Elin Svenhed uppfyllde alla våra förväntningar både som mäklare och som person. Professionell, lyhörd, närvarande och alltid snabb med återkoppling. Kändes tryggt och genuint under hela processen! Tack Elin! Vänliga hälsningar Gitze Rennstam
TACK Gitze! Tack för förtroendet att ta hand om er bostadsförsäljning och tack för dina fina ord! Jag är så glad att jag fick hjälpa er och att det blev så bra. Allt gott!
Elin var proffsig och trevlig samt gav ett personligt bemötande! Kan varmt rekommendera henne som mäklare!
Tusen tack för de fina orden! Ett nöje att få vara vid er sida i ert bostadsköp. Vi ses snart igen!
Ett vänligt och informativt bemötande. Kändes tryggt att lämna över husförsäljningen med visshet att jag kunde lita på bästa resultat. Resultatet blev så bra som jag hoppats.
Jättebra. Han var kunnig och vi är jättenöjda. Fungerade perfekt med information om visningar och vad var hus är värt. Rekommenderar.
Han är vänlig och har en bra kompetens i sitt jobb tycker jag.
Positiv och engagerad. Lovisa verkar strukturerat och flitigt.
Tack för ditt omdöme Magnus och tack för att ni gav mig förtroendet att sälja er bostad. Tycker vi hade ett fint samarbete och tillsammans fick vi en lyckad försäljning. Jag tror och hoppas att köparna kommer älska huset precis som ni har gjort. Tack för all er hjälp med information och kontakt under försäljningsprocessen.