Trevligt bemött God tillgänglighet Snabb och smidig kommunikation
Fastighetsbyrån Kungsbacka
I Kungsbacka bor du centralt, havsnära och lantligt - på samma gång! En småstad 25 minuter från Göteborg. Gamla trähus runt Kungsbacka Torg skapar en riktig idyll och här blandas villaområden med både nya och äldre hyreshus. Här byggs mycket nytt och Kungsbacka växer. Vill du inte bo i Kungsbacka centrum kan du välja att...
2195 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsbacka
Sedan starten hos Reco 2013
Kunnig och trevlig. Följde upp bra. Återkopplade snabbt vid frågor.
Mycket tillmötesgående och duktig förmedlare som vi gärna rekommenderar..👍
Super! Koll på läget och grym kommunikation
Underbart att höra Jacob! Tack för förnyat förtroende, alltid lika roligt att hjälpa er!
Elin är en fastighetsmäklare med det lilla extra. Enkel att arbeta med och känsla för att inte göra saker för svåra. Smidigt för säljaren helt enkelt! Samtidigt är hon tillgänglig och social- allt vad en mäklare ska ha.
TACK Stéphanie! Tack för fina ord och tack för förtroendet att hjälpa er ännu en gång.
10/10! Så himla duktig och trevlig och får oss att känna oss trygga och lugna i att sälja vårt hem. Jag kan verkligen rekommendera Josephine. Hon har skött allting så snyggt och varit glad och trevlig hela vägen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Proffsig, snabb återkoppling, lätt att få personlig kontakt med, glad och positiv
Elin är en fantastisk person o professionell mäklare. Trevligt bemötande och engagerad. Effektiv och med högt tempo och snabb återkoppling. Supernöjd! ! Kan verkligen rekommendera Elin. Birgitta Carlsson
Tack snälla Birgitta för ditt omdöme. Det värmer så mkt att höra hur nöjd du är. En fröjd att jobba tillsammans med dig!
Elin har genom sitt trevliga bemötande, driv och engagemang, hjälp mig ytterligare en gång fram till en lyckad bostadsförsäljning.
Alltid lika trevligt att jobba tillsammans med dig Patrik! Tack för förtroendet än en gång!
Jättebra bemötande, mycket trevlig och intresserad av att svara på alla våra frågor och även hjälpa oss med en andra visning på vår önskan. Hade vanliga förväntningar, att få hjälp med svar på frågor och hur processen fungerar. Första gången vi köper bostad, tycker att hon var över förväntan bra och hjälpsam. Jättebra allting, vi är väldigt nöjda och glada. Tack för allt!
Cecilia har haft ett fantastiskt bemötande. Hon besitter också en mycket gedigen kunskap inom köp och försäljning av fastigheter. Hon har också otroligt tålamod med besvärliga kunder. Vi är så nöjda och kan varmt rekommendera Cecilia.
Professionell, snabba svar vid frågor, kunnig om bostadsområdet, bra hjälp vid förstagångsköpare, väldigt hjälpsam och förstående
Hej, Madelen är informativ, kommunikativ och är helt uppenbart väl insatt i bostadsmarknaden i Kungsbacka. Upplevelsen av försäljningen är bara positiv från första mötet till mötet för signering av kontrakten. //Pål Falkman
En kvinna som har koll på läget, ödmjuk och tar fram det bästa för alla enskilda personer!
Jesper är en ärlig mäklare, inga krusiduller, rak och ärlig. oavsett vad det gäller. Har inte träffat någon annan mäklare med dom kvaliteter som Jesper har. Rekomenderar honom varmt till andra som ska sälja sitt hus. Håkan
Johanna bemötta oss bra och skötte kontakten fint mellan oss och köpare. Professionell i sitt arbete och gjorde det som vi önskade!
Vi köpte bostad via Jesper, bästa mäklaren vi har haft att göra med. Återkopplar, informerar och är allmänt trevlig bara. Kanon gubbe
Köpte min drömlägenhet av Lovisa. Allt gick så smidigt och snabbt. Jag rekommenderar henne djupt!
Det har varit så roligt att få hjälpa dig på nytt och fint att vi hittade din drömlägenhet! Tänk att allt till slut föll på plats! Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas. Tusen tack för allt och för din fina reco. :D
Lovisa övertygade oss om att förbereda försäljning . Bostaden fotograferades och all information dokumenterades vilket innebar att när vi väl ville sälja så gick det väldigt fort . Hon är effektiv med högt tempo , återkopplade ALLTID på de frågor vi hade med fakta som vi frågade om. Vi kan varmt rekommendera Lovisa i hela processen .
Tack snälla för ditt omdöme Lars! Så fint att höra att ni varmt kan rekommendera mig. Det glädje mig att höra! Tack för att jag fick hjälpa er med både försäljning och köp och tack för vår goda kontakt. Tveka inte på att återkomma om ni har några frågor. :D
Madelen har varit mycket hjälpsam, är mycket tacksam för att vi fick henne som mäklare!
Mycket trevlig och tillmötesgående. Behjälplig på alla sätt och ett bra stöd genom försäljningen
Tack Anna för fina omdömet och lycka till framåt!
Visade god kunskap om vårt hus. Verklighetsförankrad, men mötte modigt våra förväntningar. Transparent och gav goda råd under hela processen.
Tack Jenny för det fina omdömet och förtroendet i affären! :)
Daniel är mycket trevlig, behjälplig och tillmötesgående! Vi har varit mycket nöjda med Daniel genom flera visningar, budgivningar och kontraktskrivandet. Rekommenderas varmt för alla som går i sälj/köp-tankar!
Tack Fhilip! Det värmer verkligen. Vi håller kontakten framåt!
Daniel är supertrevlig och vänlig, enkel att prata med och känns väldigt ärlig. Vi har mött honom på ett par visningar och fick ett väldigt bra intryck från första gången. Han är flexibel och kunde med kort varsel visa oss bostaden vi sedan köpte innan visning.
Tack så mycket Elin för det fina omdömet, vi håller kontakten!
Mycket trevlig och sakkunnig lyssnade bra på önskemålen bara plus
Mycket trevlig och engagerad mäklare med ett trevligt bemötande.
Proffesionellt arbete med tydligtlång erfarenhet Lättillgänglig med bra återkoppling via mail Lyckadförsäljning långt över förväntan !
Trevlig, lugn och hjälpsam. Återkopplade regelbundet vilket kändes tryggt.
Helt fantastiskt service. Kan varmt rekommendera!
Fantastisk från början till slut
Madelen är väldigt kunnig och erfaren med ett stort kontaktnät. Otroligt serviceminded och trevlig att ha att göra med. Min lägenhet såldes på ett par veckor och jag kunde inte vara mer nöjd. Rekommenderar henne å det varmaste!
Bra och inkännande, uppfyller det man vill ha av en bra mäklare. Rekommenderas!
Med ett otroligt proffsigt, lugnt och vänligt bemötande har försäljningen av vår bostadsrätt gått fantastiskt bra. Madelen har under hela försäljningsresan funnits där som en rådgivare och alltid varit noga med att stämma av allt som skett längs vägen. En mer engagerad, kunnig och positiv mäklare får man leta efter. Hon är Bäst!
Strålande snabbt jobb av Cecilia!
Mycket engagerande mäklare tycker jag
Tack Bo! Fint att höra att du är nöjd. :)
Hon tar sitt uppdrag på stort allvar. Hon är ambitiös och noggrann. Hon har ett mycket trevligt och fint bemötande. Det märks att hon har lång erfarenhet som hon använder på ett bra sätt. Hon är ett gott föredöme för fastighetsbyrån och kan utan vidare rekommenderas av oss.
Madeleine är supertrevlig och så proffsig. Vi har blivit bemött på bästa sätt och vi vet sen innan att hon gör ett jättebra jobb, för hon har även sålt en lägenhet för mig innan. Hon får högsta betyg. Mvh Katarina Kårlin
Har inget att klaga på. Allt sköttes på ett professionellt och smidigt sätt.
Fint att höra Ulf och roligt att få hjälpa dig med ditt husköp. Allt gott!
Trevligt bemötande! Uppdaterade oss.
Tack Birgitta! Fint att läsa att ni är nöjda. :)
Supertrevlig och hjälpsam vid alla tillfällen. ⭐️
Mycket trevlig och tillmötesgående
Så snabb, trevlig och proffsig i allt, både mot oss som säljare och mot köpare. Den bästa mäklare man kan tänka sig i alla lägen.
Lovisa har ett bra bemötande, är lyhörd och är professionell. Vi har varit trygga i hela affären då vi inte har bott i samma stad. Lovisa har alltid återkopplat vid våra frågor på ett snabbt och bra sätt.
Tack snälla för er rekommendation och vad fint att höra att ni fick ett fint och professionellt intryck av mig. :D Värmer alltid att höra att ni känt er trygga genom hela affären, speciellt då ni bott på annat ort. Jag hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad, det är verkligen härlig lägenhet!
Mycket påläst och service-minded
Tack för din rekommendation Ewa! Det var så roligt att få hjälpa dig på nytt. Tack för ett fint samarbete och en lyckad affär!
Trevlig och väldigt flexibel med tanke på att vår bostadsaffär gick snabbt
Grattis till köpet! Väldigt roligt att få vara delaktig! :)
En väldigt duktig och kunnig mäklare. Hon både var flexibel och engegerad. Vi hade en fin och god kontakt. Tack Lovisa!
Så fin rekommendation Pui-Wan, tusen tack! Det har varit så roligt att få hjälpa dig och tack för en god kontakt genom hela försäljningen. Tveka inte på att återkomma om du skulle ha någon fråga. :D
Daniel var engagerad från första stund och hade en bra plan för försäljning som jag trodde kunde passa för en relativt smidig och snabb försäljning.
Tack så mycket Thomas för dom fina orden!
Trevligt bemötande, lyhörd och kunnig. Gav bra råd och inger stort förtroende, trygg och erfaren. Lätt att samarbeta med. Vi är supernöjda!
Allt bra hanterat. Levde upp till förväntningarna.
Hej Bo, Tack för ditt omdöme. Fint att höra att jag hanterade försäljningen/ditt köp bra samt levde upp till alla förväntningar du hade. Återkom om du har någon fråga så hjälper jag till.
Trevlig och tillmötesgående mäklare.