Snabb på återkoppling o proffsig
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Havsutsikt, balkong, stor trädgård, sjötomt? Valen är många här i sydvästra delen av Göteborg och det är bara ni som sätter gränsen för vad som är möjligt. Vi på Svensk Fastighetsförmedling hjälper er gärna hitta ert nya drömhem! Ska du sälja eller byta bostad här i området? Vi har koll på hela processen från värdering, till...
650 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Sedan starten hos Reco 2016
Lyhörd, flexibel lösningsorienterad. Blir det fler affärer kontaktar jag gärna Lisa igen.
Tack Johan - roligt att få göra affärer med dig igen! Bästa hälsningar Lisa
Vi använde oss av Fredrik vid försäljning och han är den bästa mäklaren jag varit i kontakt med. Var alltid tillgänglig, oavsett tid på dygnet. Tydlig och rak kommunikation samt att han hjälpte oss med vårat nya köp. Kommer tveklöst vända oss till Fredrik vid nästa affär
Pålitlig, trovärdig, noggrann och alltid trevlig. Gjorde allt han kunde för att vi skulle få en så bra försäljning som möjligt.
Fredrik är en Trygg, kunnig och engagerad mäklare
Fredrik är en mycket kunnig och professionell mäklare. 😀
Fredrik tog emot oss före planerad visningsdag och var anträffbar för alla frågor i anknytning till visningen. Det var en smidig process med Fredrik som mäklare!
En av de bästa mäklare vi jobbat med, klar och rak kommmunikation, väldigt påläst och otroligt serviceminded!
Jag tycker att Lisa har skött sig jättebra. Snabb, lyhörd o har ett trevligt bemötande sätt. Jag känner mig nöjd med mitt köp.
Tack snälla för fin återkoppling! Skam den som ger sig ;-) Nu får du en toppenbostad att njuta av framåt! Bästa hälsningar Lisa
Lisa är expert på Kullavik, och har gjort ett fantastisk jobb. Skulle använda Lisa igen om jag fick behov.
Tack snälla Peter för din fina återkoppling! Jag jobbar gärna med dig igen, så säg bara till när vi skall hitta nästa drömboende! :-) Bästa hälsningar Lisa
Lisa är en mycket trevlig och bra person att göra affärer med. Enkel och rak. Energisk, gör ett bra jobb och når ett bra försäljningsresultat! Vi kan ge henne de allra bästa rekommendationer! En riktigt bra mäklare att anlita!
Lisa är riktigt bra! Hon är enkel och trevlig att ha och göra med. Ingen tråkig försäljarattityd som många av de yngre manliga mäklarna har. Inget krångel och raka rör. Reko, mån om att både säljare och köpare blir nöjda. Lisa har mycket energi och jobbar på även i den uppförsbacke som nuvarande marknad för försäljning av tomter utgör. Uppnådde inte riktigt det pris vi tänkt oss, men ändå ett klart bättre pris än flera av de andra mäklare som vi hade kontakt med tänkte sig. Vi kan ge Lisa de allra bästa rekommendationer!...
Tack för era fina återkopplingar! Det har varit ett sant nöje att jobba tillsammans med er! Ni är välkomna tillbaka när det passar, oavsett om det är för att göra affärer igen eller bara få inspiration till altan. ;-))) Bästa hälsningar Lisa
Artigt trevligt första intryck. Sedan under processens gång lyhörd inkännande,lintresserade av våra tankar och behov. Slutförhandlingen strålande bra för oss med snabbt affär. Eftersom vi är äldre och det var länge sedan vi sålde sist. Saker och ting har förändrats en hel del.PO lotsade oss fint igenom besiktning och bankkontakt.. Med andra ord en riktigt bra och väldigt charmig mäklare. Linda Alarik
Jakob har varit en klippa från start!! Otroligt engagerad, alltid supersnabb på att återkoppla & informera. Och han går verkligen det där extra steget för att lyckas ro en affär i hamn. Jag rekommenderar Jakob alla dagar i veckan!
Mycket trevligt och proffsigt mottagandet
Vi blev fantastiskt väl bemötta och P-O levde mer än väl upp till våra förväntningar. Unik kombination av kundfokusering, effektivitet och kreativitet.
Per-Olof var väldigt trevlig och informativ. Hanterade kontraktsskrivningsprocessen på ett väldigt professionellt och bra sätt som gav ett gott intryck och förtroende.
Ytterst kompetent, kreativ, och lyhörd, hittar bra lösningar för alla parter, fantastiskt bemötande. Kort sagt: en enastående fastighetsmäklare.
Trevlig, kunnig om området. Tillmötesgående när det gäller tider för visning, håller kontakt.
Tack för din fina återkoppling! Så roligt att vi äntligen hittat rätt till dig! Jag är övertygad om att du kommer trivas toppen framöver :-) Bästa hälsningar Lisa
Jakob har utfört försäljningsuppdraget med engagemang och tydlig kommunikation genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Jakob om du/ni överväger att sälja fastighet eller bostadsrätt!
Ett mycket professionellt och bra bemötande. Fredrik är saklig och kunnig och återkopplingen har fungerat perfekt. Våra förväntningar, eller snarare förhoppningar, har infriats till 100%.
Mycket nöjd. Köpt två bostäder där Jakob varit mäklare och sålt en. Professionell och mycket bra kommunikation. Kändes tryggt både som köpare och säljare.
Behaglig framtoning i våra samtal och möten.
Mycket professionellt. Vänligt bemötande. Tog sig tid med oss. Väl förberett möte vid signering och bra genomgång. Vi är mycket nöjda med Lisa Stafsing.
Tack snälla ni för er fina återkoppling! Så roligt att jag kunde få möjlighet att förmedla denna härliga bostad till er. Jag lovar att ni kommer trivas! Bästa läget och bästa grannarna ;-) Vi hörs och ses framåt när det närmar sig tillträde. Vänligen, Lisa
Bemötandet från Lisa har varit professionellt. Mina förväntningar infriades och jag kan helt klart rekommendera att anlita Svensk Fastighetsförmedling.
Tack Jessica för din fina återkoppling! Jag är övertygad om att du kommer trivas jättebra i din nya bostad och i det mysiga området! Må gott så hörs och ses vi framåt! Bästa hälsningar Lisa
Proffsigt , personligt och rejält bemötande.
Helt fantastisk! Jacob har gått utanför sin roll som mäklare och visat stor omsorg och engagemang i vår försäljning på ett sätt jag inte upplevt någon gång tidiagare!
Bra bemötande och säljprocess.
Tack snälla! Det har varit så fint att jobba med er och roligt att vi hittade en köpare som kommer trivas gott hos er! Bästa hälsningar Lisa
Vi tycker Jakob är en mycket trevlig och kunnig mäklare som skött detta ypperligt!
Proffsig och lyhörd. Transparent och en god partner hela vägen. Förvandlade en för mig ny situation till en behaglig köpupplevelse.
Tack snälla ni för fin återkoppling och gott samarbete! Jag är övertygad om att ni kommer trivas toppen i er nya bostad och i det härliga området :-) Bästa hälsningar Lisa
Trevlig, tillgänglig och lösningsorienterad!
Tack Måns! Det samma till er. Fint att vi kunde hitta en lösning och kunde komma till avslut. Ni kommer få det fantastiskt fint framöver! Bästa hälsningar Lisa
Allt fungerade utmärkt med visningar och framtagande av prospektet. Budgivningen kom igång snabbt och slutade med ett bra utfall!
Påläst och engagerad. Snabba svar på det som skulle tas reda på. Inte en massa säljsnack vilket är positivt 😁. Han gav ett seriöst intryck.
Trygg, kompetent och bra mäklare att ha att göra med.
Vi upplevde Fredrik som pålitlig och affärsmässig. Bara gott att säga om honom som mäklare.
Fredrik was warm and friendly. Buying a house is always a mixture of excitement and trepidation, even more so in a foreign country, not knowing the rules and regulations and when Swedish is not your mother tongue to understand the legal jargon is tough. Fredrik made the whole experience very pleasant and calm and he patiently answered our questions. We felt safe and comfortable with him throughout the whole process. I also liked his sense of humor, making house buying a fun joyful experience.
Fredrik has been excellent from the moment we viewed the house. Very relaxed and friendly, knowledgeable and answered all our questions comprehensively. He was especially good with helping our discussions with the bank. He conducted the signing with the sellers with wit and it was a fun and enjoyable experience, quite the opposite of conveyancing in the UK! Throughout Fredrik has been highly avaliable, communications have been timely and frequent, and he has certainly made the whole experience of buying a house a pleasure. We highly recommend him
Jag är så nöjd med min köpupplevelse! Lisa var helt fantastisk. Hon var alltid tillgänglig, engagerad och svarade snabbt på mina frågor och förklarade allt på ett enkelt och tydligt sätt. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Hon har en förmåga att skapa en avslappnad atmosfär samtidigt som hon är väldigt professionell.
Tack Nina för din fina återkoppling! Jag är övertygad om att det kommer bli jättebra :-) Bästa hälsningar Lisa
Mycket bra Proffetionell Informera ofta och tydligt Håller vad han lovar Rekomenderas på det varmaste
Proffesionell lugn och förtroende ingivande
Malin var professionell, tydlig och transparent genom hela processen. Som köpare fick vi starkt förtroende för henne.
Professionell och väldigt trevlig.
Fredrik hjälpte oss sälja vår lägenhet på en riktigt tuff marknad. Han fanns tillgänglig alla dagar i veckan och höll oss väl uppdaterade genom hela processen. Mycket proffsigt och trevligt bemötande, vi är supernöjda med Fredriks insats!
Tack Robin för ditt omdöme. Lycka till i nya huset och trevlig sommar
Vi är supernöjda med Lisa. Hon har verkligen levererat. Professionell, energisk och med ett stort socialt nätverk. Rekomenderas varmt!
Tack snälla för er fina återkoppling, det betyder så mkt! Ha nu en skön sommar så hörs vi när tillträdet närmar sig! Bästa hälsningar Lisa
Går inte att skriva här. Försvinner.
Hjälpsam trevlig bra information
Tack snälla för fin återkoppling! Ni kommer trivas toppen - det är jag övertygad om! Glad sommar! Soliga hälsningar Lisa
Engagerad, trevlig och kunnigt bemötande genom hela processen.
Tack snälla för er fina återkoppling! Det skall bli så roligt att få följa er resa och se vad ni hittar på med denna härliga bostad! Glad sommar! Bästa hälsningar Lisa
Lisa har hjärtat på rätt ställe, en extremt omtänksam och vårdande mäklare som gör det lilla extra för att köpare och säljare ska få det så bra som möjligt!
Tack snälla Emma för din fina återkoppling 🙏🏻 Så roligt att få hjälpa dig och jag hoppas att du skall trivas bra i din nya bostad! Glad midsommar 🌸
Mycket seriös och noggrann. känns tryggt.
Tack snälla för fin återkoppling och tack för förtroendet - så härligt att få vara med på resan efter 55 år i härligt hem! Glad Midsommar! Bästa hälsningar Lisa
Bra bemötande och en snabb och smidig köpprocess. Var själv inte närvarande utan köpet genomfördes via fullmaktshavare. Allt fungerade smidigt och professionellt.