Engagerad, professionell och vill kundens bästa. Samt trevlig och tillmötesgående.
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kungsbacka! Dags att skaffa ett nytt boende i Kungsbacka? Vi på Svensk fastighetsförmedling har lång yrkeserfarenhet och brinner för att ge dig personlig service så att du hittar ditt drömboende här i Halland. Hos oss får du en trygg och modern mäklartjänst samtidigt som vi har koll...
1120 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Sedan starten hos Reco 2016
Tillmötesgående och professionell. Trevlig bekantskap
Lugn, lyhörd och lyssnande. Lotsade mig tryggt genom hela säljprocessen med svar på alla frågor.
Tack snälla för dina värmande ord Anne! Det gläder mig verkligen att du kände dig trygg genom hela processen. Att få hjälpa dig genom försäljningen med lugn och lyhördhet är min strävan och förhoppning. Tack snälla för att jag fått äran att hjälpa dig! Stort lycka till med flytten, vi hörs snart igen! Varma hälsningar Maria Celion
Vi blev jättebra bemötta och Jessica var snabb med att svara samt hade bra koll på radhuset. Allt gick snabbt och smidigt! Vi är så nöjda!
Tusen tack för omdömet Sofie! Jag är så glad för er skull och helt övertygad om att ni kommer trivas hur bra som helst i huset. Vi ses snart igen!
Var mäklare för den bostad vi köpte. Jessica var ofta snabb på telefonen kring frågor och funderingar. Hon hade full koll på bostaden hon förmedlade och budgivningen flöt på bra.
Tack så mycket för ert fina omdöme. Det gläder mig att höra att ni upplevde kommunikationen som snabb och smidig, och att budgivningen kändes trygg och välhanterad. Det var verkligen roligt att få hjälpa er med ert bostadsköp!
Stor proffessionalitet, vänlighet och tydlighet. Mycket förtroendeingivande Rekommenderar Maria starkt
Tack så mycket Katarina för dina fina ord, de värmer oerhört! Din rekommendation är så värdefull för mig – men framförallt stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen, det har verkligen varit roligt! Lycka till med flytten till Stockholm nu! Varma hälsningar Maria Celion
Otroligt professionell och inger förtroende hela vägen
Tack så hjärtligt för ditt fina omdöme Anders! Det gläder mig att du upplevde bemötandet och mitt arbetssätt så genom om hela försäljningen. Det är precis så det ska vara! Tack snälla för att jag fick äran att hjälpa er med försäljningen. Varma hälsningar Maria Celion
Andra gången jag anlitat Maria, och hon var lika proffsig, engagerad och kunnig denna gång. Härlig positiv person med massa go energi som stöttar genom försäljningsprocessen.
Tusen tack fina Camilla för dina varma ord! Jag blir så himla glad över att läsa dem och jag står givetvis redo om du i framtiden behöver min hjälp igen! Stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig även denna gång! Varma hälsningar Maria Celion
På en marknad som ibland kan vara oberäknelig har Jessica genomfört försäljningen på ett lugnt, tryggt och hela tiden professionellt sätt, vilket har varit otroligt viktigt och lugnande för oss som säljare. Ett glatt sätt har också hela tiden funnits där. Vi kan varmt rekommendera Jessica för en lyckad bostadsaffär.
Stort tack för ert fina omdöme! Det har varit mitt nöje att få guida er genom försäljningsprocessen. Jag är väldigt glad att ni känt er trygga och omhändertagna – det är precis så jag vill att mina kunder ska känna. Tack för ert förtroende och vårt fina samarbete.
Bra, lätt att ha och göra med och förstår ens situation.
Stort tack för omdömet Fredrik, och framförallt stort grattis till ert första husköp! Jag blir väldigt glad att höra att ni uppskattat mitt arbetssätt och känner er nöjda och sedda. Varma hälsningar Maria Celion
Jag fick ett väldigt bra intryck från Maria första gången jag såg henne. På visningen som hon var var hon in-lyssnande, ödmjuk, personlig men ändå proffsig. Den bästa mäklare jag stött på!
Tusen tack Anna för dina otroligt fina ord. Vad glad jag blir att höra detta, det värmer oerhört! Stort grattis till ett helt fantastiskt hus! Tack även för förtroendet att hjälpa er vidare med er husförsäljning, vi hörs snart igen! Varma hälsningar Maria Celion
Tydligt, rak kommunikation, lugn och pedagogisk. Både innan och efter försäljning. Samt realistisk vid prissättning. Proffsiga visningar med god förberedelse och lika proffsig vid kontraktsskrivning. Vi kan varmt rekommendera Camilla till din kommande bostadsaffär. Daniel & Linda
Är kunnig, svarar vettigt på de frågor som uppstått. Inger förtroende.
Trevlig och har ett lagomt ”pushigt” bemötande. I detta fallet var det bråttom pga av bygget men ändå tålmodig och tog reda på det som vi undrade över även om vi själva för enkelheten och tidsfristens skull själva fick ta en del olika kontakter. Det kanske är brukligt(ingen erfarenhet sedan innan) och här helt naturligt.,
Maria är kunnig, seriös, saklig, påläst och ger ett lugnt och tryggt intryck. Det kändes mycket bra att ha Maria vid sin sida i vår husaffär.
Tack snälla Inger för dina varma ord och fina rekommendation! Vad glad jag blir att höra detta. Jag är också så himla glad för er skull över ert husköp! Varma hälsningar Maria Celion
Vi fick ett otroligt fint och professionellt bemötande av Maria. Hon är kunnig, engagerad och svarar snabbt på frågor vilket skapar både ett lugn och en stor trygghet, något som varit väldigt skönt för oss som är köpare för första gången.
Tusen tack för ditt omdöme Emma! Det betyder verkligen allt att höra att ni varit nöjda med mitt arbete och att det kändes tryggt när ni köpte er första bostad! (och vilken lägenhet ni har köpt, underbar!) Varmt välkomna till Kungsbacka och Vallda, nu är det snart sommar och dags att flytta in. Varma hälsningar Maria Celion
Maria är proffsig, trevlig och väldigt engagerad. Vi har fått snabba svar på våra frågor och kände ett stort förtroende. Vi kan varmt rekommendera Maria!
Tusen tack Christoffer för din varma rekommendation! Det betyder verkligen allt att ni känner er nöjda med mitt arbete och min tillgänglighet och engagemang. Så roligt att ni fick köpt er nya lägenhet, hoppas ni ska trivas riktigt bra! Varma hälsningar Maria Celion
Engagerad och alltid snabb återkoppling
Tack snälla Nicole för ditt fina omdöme, jag uppskattar verkligen att du tog dig tiden! Det har varit roligt att samarbeta med er! Varma Hälsningar, Kristin
Hej, Vi blev väldigt bra omhandtagna , proffsig och lugn
Tack snälla Patrik för ditt omdöme, det gläder mig att ni känner er nöjda med mitt bemötande och arbete. Tack snälla för att jag fick möjlighet att hjälpa er med försäljningen av ert fina hus! Varma hälsningar Maria Celion
Jag är mycket nöjd med Lenas arbete. Hon uppdaterade mig hela tiden, och frågade om hennes förslag om utvecklingen av försäljningen var ok.
En mycket kompetent och ambitiös mäklare med ett personligt bemötande där man som kund känner ett stort förtroende. Hon har förmåga att se till vad kunden behöver för att känna sig trygg och bekväm med att allt sköts på bästa sätt utifrån förutsättningarna. Jag kan varmt rekommendera Maria som mäklare!
Tusen tack fina Nadja för dina värmande ord och rekommendation, det betyder så mycket! Jag är verkligen glad att det är just jag som fått äran att hjälpa er med er försäljning. För mig är det allra viktigast att verkligen finnas tillgänglig för mina kunder och stötta kring allt man går igenom under försäljningen och det gläder mig verkligen att du har känt och värdesatt det. Varma hälsningar Maria Celion
Lena är med sin långa erfarenhet och ödmjuka attityd en perfekt partner vid en husaffär. Hon arbetar målmedvetet och med tillförsikt och hittar tillslut rätt köpare för dit objekt. Det är det andra huset som Lena säljer får oss och vi är supernöjda med båda försäljningarna.
Svarade med en gång i telefon, fixade privat visning efter vårt önskemål, inga problem. Gav ett positivt intryck, god kunskap, återkom med svar på vissa frågor. Lätt att få tag på via mail, tel.
Vi kom i kontakt med Maria när hon mäklade lägenheten på Freijasväg 10 som vi köpt. Därifrån frågade vi om hon ville sälja vårt hus. Hon har varit effektiv ,engagerad och kommunicerande under hela processen. Inte att glömma hennes analytiska förmåga , betr rådande utbud i vårt när område ( Vallda ). Det har blivit avslut av vårt hus också!
Stort tack för dina ord Dick! Det har verkligen varit kul att följa er genom ert lägenhetsköp och husförsäljning, tack för förtroendet till detta! Nu hoppas jag verkligen att ni ska njuta av ert nya cityliv när det beger sig. Varma hälsningar Maria Celion
Har ingen erfarenhet av fastighetsförmedlingar, men allt har fungerat mycket bra. Jag är nöjd.
Tack snälla Vanja för ditt omdöme. Det har varit en ära att få hjälpa er med både lägenhetsköp och husförsäljning. Tänk att ni hann fira 50 år i huset innan ni snart lämnar över till nästa generation. Varma hälsningar Maria Celion
Det upplevdes tryggt att lämna detta uppdrag till Mats. Han har efter många år som mäklare en gedigen erfarenhet och kunskap.
Som förstagångs säljare av en bostad så kändes det trygg att ha Kristin som våran mäklare😊 Hon har varit lätt tillgänglig vid frågor, informativ gällande allt och ärlig! Vi kan varmt rekommendera henne och tacka för en smidig bostadsaffär!
Stort tack Mirja för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder mig att du kände dig trygga genom hela försäljningsprocessen. Det har varit en ära att få hjälpa dig med din första bostadsaffär och jag uppskattar verkligen ditt förtroende. Önskar er all lycka till framöver!
Jessica förklarade väldigt bra på första mötet hur det skulle gå till. Fick förtroende för henne. Klara instruktioner.
Tack för ett fint samarbete Katarina, det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med försäljningen av ert fina hus. Vi ses snart igen! // Jessica
Trovärdig, lyhörd och kompetent
Hon fixade en tid för visning som var i närtid så vi kunde få en uppfattning av det hus som vi var intresserade av, skickade besiktning information och så snart den var färdig, hon var snabb att svara På frågor som vi funderade på, fixade en tid för kontrakt skrivning snabbt så vi kunde åka på en resa som var bokad dagen efter, Mycket trevligt och hjälpsam
En påläst ung man med stort intresse för hus i dess olika former Glatt o trevligt bemötande, dock är det min son som köpt fastigheten!
Proffsig! Carin -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tack för ditt omdöme Carin. Du har köpt ett så fint hus som jag är helt säker på att du kommer stortrivas i! // Jessica
Mycket bra,jag har bara de bästa vitsord att ge Alexander.trevlig rak på sak,väldigt på läst och väldigt engagerad på våran husförsäljning .jag återkommer vid nästa husaffär. Stort tack
Maria har gjort ett otroligt jobb med att sälja vår lägenhet. Vi upplever att hon verkligen lägger ner mycket kraft för att hitta rätt kunder och se till att lägenheten för största möjliga chans att bli såld. Vi som säljare upplever Maria som mycket närvarande och har koll på läget. Är extremt hjälpsam och håller vad hon lovar. Helt enkelt en grym mäklare som vi garanterat kommer välja igen om vi kommer göra en försäljning i framtiden.
Tusen tack för dina otroligt värmande ord Johanna! Jag är så glad att ni känner er nöjda med mitt arbete och det har verkligen varit så roligt att få hjälpa er med er försäljning. Stort lycka till med huslivet som väntar! Varma hälsningar Maria Celion
Upplevde att vi fick bra kontakt vid första mötet. Den känslan och förväntningarna infriades. Tack för gott samarbete!
Det glädjer mig enormt att dina förväntningar infriades, det är alltid mitt mål i varje försäljning. Tack snälla för ett gott samarbete // Jessica
Blev bra bemött av Jessica och fick god hjälp med allt. Hon är sympatisk. Bra kommunikation, har ringt ngr gånger och fått hjälp med olika frågor.
Tack snälla Ingrid för ditt omdöme. Är helt övertygad om att du kommer trivas väldigt bra i din nya fina lägenhet. Vi hörs av om du har några mer funderingar // Jessica
Kommer in med hög energi. Ger handfasta råd och tips för bästa resultat.
Tack så mycket Magnus! Vad roligt att höra att energin och råden uppskattas. Jag brinner verkligen för att skapa värde och hjälpa till på bästa sätt. Din feedback betyder mycket för mig! Varma Hälsningar, Kristin Johansson Vramsten
Alexander har varit helt fantastisk genom hela denna process, ytterst tålmodig och ödmjuk. Helt klart den bästa mäklaren som vi varit med om och kan inte mer än rekommendera honom till 100%. Vi är så tacksamma för all tid och själ han lagt ner i detta.
Vi är nöjda med våren bostadsaffär via Camilla möllerström.
Mycket väl bemött av Mats som fick köpet av lägenhet att kännas mycket smidigt och bekvämt. Vi hade inga större förväntningar mer än att det som utlovades skulle fullföljas. Det gjorde det! Det märks att Mats har många bollar i luften samtidigt men inget som påverkade oss allt för mycket.
Trevlig och engagerad……………………..
Tack snälla Jonas för ditt omdöme och att du tog dig tiden, det uppskattar jag verkligen. Varma Hälsningar, Kristin Johansson Vramsten
En äkta pärla. En lugn mäklare som gjorde att man själv kände sig lugn i en jobbig situation. En mycket engagerad och duktig mäklare.
Fina Margareta, tack snälla för dessa varma ord! Jag är så ärad och glad att jag fick möjlighet både att hjälpa dig i ditt köp och i din husförsäljning. Stort lycka till med flytten! Varma hälsningar Maria Celion
Klar och tydlig, lätt att få tag på😊ger sig inte förrän hon får tag i köparna som varit på visning och visat sitt intresse.
Stort tack Carola. Jag är så glad att jag fick äran att hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet! Stort lycka till som husägare nu! Varma hälsningar Kristin Vramsten
Hittills har det fungerat klanderfritt och affären fortsätter framåt. Det är dock inte klart ännu.
Väldigt engagerad . Alltid tillgänglig och återkopplar snabbt.
Tusen tack Pernilla för ditt omdöme! För mig är det väldigt viktigt att vara tillgänglig så jag är väldigt glad över att du upplever det. Vi hörs och ses snart igen! Varma hälsningar Kristin Vramsten
Som förstagångsköpare var det väldigt uppskattat att Kristin alltid var snabb med återkoppling och behjälplig kring de frågor och funderingar som dök upp under processen.
Tack snälla Rasmus för ditt fina omdöme! Det är så fint att få vara en liten liten del av er så stora händelse som vid köp av den första bostaden. Jag hoppas verkligen ni kommer trivas! Varma Hälsningar, Kristin Vramsten
Kristin är en10/10. Beskriver allt.
Tack Gunnel för ditt omdöme, det uppskattar jag verkligen! Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya hem! Varma Hälsningar, Kristin Johansson Vramsten
Kristin var professionell, noggrann och supertrevlig! Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare som slutförde affären på ett tryggt och bra sätt.
Tack Linda för dina fina ord, det betyder mycket! Det har varit så roligt att samarbeta tillsammans med dig! Varma Hälsningar, Kristin Vramsten
Jag blev bra bemött o hon var tydlig o noggrann
Tack snälla Sven-Åke för ditt omdöme och att du tog dig tiden att skriva, de gläder mig att du känner så. Varma Hälsningar, Kristin Johansson Vramsten
En skicklig mäklare som även har stor social kompetens. Han är kunnig, påläst, trevlig och ambitiös. Kan verkligen rekommenderas!!