Naglar i Stockholm

46 rekommenderade nagelsalonger i Stockholm kommun

Dina händer är något av det första som en ny bekantskap ser och kan sätta tonen för ditt första intryck hos personen. Välskötta händer är alltid ett plus! Här kan du hitta de bäst rekommenderade och mest aktuella nagelsalongerna i Stockholm.

Läs mer »
  • 26 omdömen
    Sofia B
    Sofia B: Jag hade bokat manikyr spa 60 min. Först var dem 20 min sena. Sen startade vi och efter 25 min va dem klara med naglarna och jag fick sätta mig i väntrummet medans lacket skulle torka medan min kompis fick göra klart sitt. Efter 25min hade lacket fortfarande inte torkat och gick sönder så fort jag skulle betala. Jag fick ingen olja på nagelbanden/naglarna. Så jag vet inte vad som va ”spa” i detta då jag enbart fixk lackning och filning..
  • Driver du skönhetssalong i Stockholm?

• 24 omdömen
    Anette B
    Anette B: Vänlig personal och trevlig miljö. Är alltid mycket nöjd med mina behandlingar och är glad att Aktiv Hudvård alltid är tidig med nya behandlingar. Bra rekommendationer och produkter för mina behov.
  • 26 omdömen
    Sandra R
    Sandra R: Gör både singelfransar och naglar hos fantastiska Felicia! Så löjligt nöjd. Älskar hur extremt noggrann hon är :) Äntligen någon som vet vad kvalité innebär
  • 23 omdömen
    Sabina D
    Sabina D: Jag älskar att komma till Missniss när man varit stressad, det är alltid bra och fin energi i deras lokaler. Alltid professionella välgjorda behandlingar. Jag använder mig av alla Exuviance produkter och även Jane Iredale sminket, de är klockrena för mig! Jag som även har och alltid haft känslig eksemhy har aldrig haft bättre produkter än dessa. Mina bästa rekommendationer och Shala är en pärla!
  • EMELIE L
    EMELIE L: Varit två ggr och det har varit riktigt dåliga upplevelser. Första gången blev fransarna helt okej. Kanske lite klumpat lim. Andra gången blev det mindre bra. Men det är personalen som gör att man inte vill komma tillbaka. Jag har inte så höga krav, men jag kände mig väldigt ovälkommen. När man kommer in så känns det som att man mest kommer och stör. Ett leende, någon som ber en att sitta ner och vänta, kanske t.o.m. fråga om man vill ha något att dricka skulle göra så himla mycket. Båda gångerna var stylisterna sena och första gången fick jag någon annan än jag hade bokat utan någon förklaring. Jag blev också lämnad lite då och då på britsen utan någon förklaring. Jag kan förstå att man kan behöva gå på toa eller något, men då kan man ju åtminstone be om ursäkt och säga att man kommer tillbaka alldeles strax. Jag tycker inte heller att det är okej att svara i telefon flera gånger för privata samtal. Man har ju ändå betalat för en viss tid + att man inte vill lyssna på privata konversationer. För mig var ögonfransförlängning något jag funderat men det är ganska mycket pengar för mig. Då vill man gärna ha en trevligare upplevelse.
  • 18 omdömen
    Regina D
    Regina D: Snyggaste fransarna i Stockholm! Det finns ingen med så många certifikat och utbildningar som Jenny har och det märks verkligen att hon är ett superproffs! Jag får så mycket beröm för mina fransar från omgivningen. Kan aldrig gå till någon annan.
  • 19 omdömen
    Jakob J
    Jakob J: Nu har jag varit hos Petra två gånger och båda gångerna jag har gått därifrån mycket nöjd. Jag har fått riktigt bra tips om hur jag ska sköta mitt hår och vilka produkter som jag ska använda. Rekommenderas
  • 21 omdömen
    Diana P
    Diana P: jätte nöjd vid varje besök. Trevlig och kunnig personal.
  • 17 omdömen
    Carol Alexandra L
    Carol Alexandra L: Kom till en topfrisör, Ryan för att göra slingor. Han är den bästa säger de. Kanske är han bra men vad hjälper det mig när han inte lyssnar på vas kunden, dvs jag, vill ha. Betalade 1000kr för att se 20 år äldre med ett nästan helgrått hår istället för ljusa och mörka slingor. Håret är förstört. Jag kom till Ryan med väldigt bra kvalitet på håret. Gick därifrån med torrt och trasigt hår. Det är nog det dyraste men värsta slingorna jag någonsin gjort.
  • 22 omdömen
    Karin P
    Karin P: Var där idag och fick benen vaxade och fransarna färgade. Jättegullig tjej som gjorde ett toppenjobb! Jag kommer tillbaka!
  • 11 omdömen
    Maria G
    Maria G: Personlig och trevlig miljö med omhändertagande massage- och hudterapeuter. Rekommenderas varmt! Extra stort tack till min massageterapeut Martina Bergkvist som regelbundet arbetar igenom min rygg med fantastisk massage och koppning!
  • 10 omdömen
    Jonny B
    Jonny B: Trevlig bemötande , ger verkligen 100% i det som man vill ha hjälp med .
  • Tina P
    Tina P: Oerhört trevlig och kunnig. Kände mig väldigt avslappnad och litade till 100% på Elena. Hon vet vad hon gör!
  • 4 omdömen
    Paul L
    Paul L: I guess i'm the first guy to review this place. I've been a customer of Wiesia for over a year now. I have the Porrengöring once a month at RIGHT ZONE and must tell you IT IS THE BEST PORRENGORING I EVER HAD. I have had facials in Europe, on cruises, at spas, resorts, etc.. and her facial was the best. Beautiful, immediate results. Glowing skin. Don't go anywhere else: GO TO RIGHT ZONE SALON!
  • 3 omdömen
    Elena T
    Elena T: Jättfina naglar till mycket bra pris och väldigt bra kvalite!
  • ULRIKA G
    ULRIKA G: Gå inte hit vad ni än gör. Riktigt dåligt bemötande och bryr sig inte om sina kunder.
  • 1 omdöme
    L. R
    L. R: Trevlig liten nagelsalong med en mycket kompetent och duktig nagelteknolog! Mina naglar blev suveränt bra och jag kan varmt rekommendera denna nagelsalong. Trevligt bemötande och yrkesskicklighet gör att jag ger en 5:a.
  • Sanna L
    Sanna L: Jätte bra utbildning. Finns även i Eskilstuna och Uppsala. Carro är väldigt duktig på sin sak och har meriter som få. Kan varmt rekommendera om man vill bli nagel teknolog.
  • 9 omdömen
    Dalibor Z
    Dalibor Z: Vi ordande en svensexa för vår vän och där ingick en härligt bröst och mag vaxning ;). Vi bokade via telefon då vi var noggranna att det är en svensexa och vi vill se på och filma, personalen sa inga problem och gav priset 795kr vilket vi tackade ja för. Några dagar efter kommer vi dit då personen som tog emot bokningen inte skrivit några anmärkningar utan bara bokat en vax tid, vilket jag som kund inte ska behöva bry mig om utan detta är något personalen ska hålla koll på. Jag tog några meningar med tjejen i kassan men hon verkade inte ha några som helst svar. Därefter så antar jag att det var ägarinnan som kom för att se vad som hade hänt och sa att dom inte utför längre ”svensexa vaxning”. Sa ganska omgående att den informationen kunde vi fått vid bokningstillfället, för då hade vi letat vidare. Ägarinnan sa följande ”den personen som svarade i telefon kan inte bra svenska” varpå jag började skratta och ifrågasatte hur de kan låta en person med dålig svenska ta emot bokningar via telefon?? Ägarinnan va jätte uppretad. Men wips så kunde de utföra vaxningen men nu är priset helt plötsligt 1300kr!!! Hur i hela fridens namn kan man ha detta kundbemötande när de internt gjort fel? Varför inte bara säga ”det verkar ha skett ett missförstånd då vi inte utför denna typ av vaxning längre, men eftersom ni redan är här och vi vill inte att svensexan ska börja på fel fot så löser vi allt”. Ett hemskt dåligt bemötande och jag rekommenderar samtliga att inte gå dit!
  • 6 omdömen
    Lena C
    Lena C: Frisören Maria klippte extremt ojämt och dessutom 10-15 cm kortare än överenskommet. Värsta jag har sett. Gå inte hit. Klippningen är hackig, helt ojämn med längre hår ifram än bak på uppklippningen.
  • Driver du skönhetssalong i Stockholm?

• 1 omdöme
    Anette H
    Anette H: Oseriöst företag tyvärr. Anlitat dem två gånger och blivit besviken varje gång.
Områden i Stockholm
Hjorthagen  (1 st)
Vällingby  (1 st)
Liljeholmen  (1 st)

Naglar i Stockholm

I Stockholm finns en hel uppsjö av nagelsalonger som bara väntar på att få pyssla om dina händer. Oavsett om du vill ha en lätt fransk manikyr eller en prålig nagelförlängning kan du hitta en salong där de behandlar dig och dina händer som vore du otroligt speciell. En handmassage, en ordentlig putsning och filning och vackra lack - något många inte orkar ge sig på hemma.

Efter att ha suttit med fel hand i timmar för att försöka få till den där snygga Pinterest designen bara för att tvätta bort allt igen och ge upp känns inte alls kul och naglarna kan bli ett projekt helt i sig själv. Att ha vackra, välskötta naglar behöver inte vara ett ångestmoment, låt det bli en njutning och en avkoppling i vardagen istället!

Vi har listat salonger i hela Stockholm. Du kan gå in och läsa om de olika, se bilder från många av salongerna och framförallt läsa vad tidigare kunder tyckt om behandlingen, resultatet och bemötandet de fått. Lycka till med dina naglar!