Naglar i Stockholms län

Välvårdade händer och naglar är något som direkt märks redan vid ett simpelt handslag. Många av oss jobbar dessutom vid datorer där händerna hela tiden ligger framme vid tangentborden och visar upp sig. I Stockholms län finns salonger lite här och var där dina händer kan få skämmas bort och naglarna får nytt liv!

Oavsett om du vill ha längre naglar med coola mönster och strass eller vill skämma bort händerna med en enkel handmassage och manikyr finns det någon som kan fixa dina naglar i Stockholms län precis som du vill ha dem.

När det kommer till manikyr och nagelförlängning finns det en hel uppsjö av olika tekniker som används. Allt från vanliga nagellack, via gellack till byggda naglar i akryl eller géle finns att tillgå.

Det kan vara bra att läsa på lite om de olika metoderna innan du bestämmer dig. Prissättningen kan skilja sig lite beroende på material, teknik och vilken utbildning och erfarenhet nagelterapeuten har i ryggen.

Läs mer »
Täby  (1 st)
Botkyrka  (1 st)

Topp 12 nagelsalonger i Stockholms län

• Tina P
    Tina P: Oerhört trevlig och kunnig. Kände mig väldigt avslappnad och litade till 100% på Elena. Hon vet vad hon gör!
  • Jannica C
    Jannica C: När man kommer in på salongen så infinner det sig ett lugn och man får alltid ett mycket trevligt bemötande. Ulla är fenomenal och inlyssnande, hon vet alltid vad ditt behov är och det ger fantastiska resultat. Jag kan varmt rekommendera Centrum Spa Åkersberga och speciellt Ulla.
  • 4 omdömen
    Gerd Monica Maria L
    Gerd Monica Maria L: Alltid lika nöjd. Lida kan verkligen duktig, dessutom lyhörd och hjälpsam.
  • 4 omdömen
    Paul L
    Paul L: I guess i'm the first guy to review this place. I've been a customer of Wiesia for over a year now. I have the Porrengöring once a month at RIGHT ZONE and must tell you IT IS THE BEST PORRENGORING I EVER HAD. I have had facials in Europe, on cruises, at spas, resorts, etc.. and her facial was the best. Beautiful, immediate results. Glowing skin. Don't go anywhere else: GO TO RIGHT ZONE SALON!
  • 3 omdömen
    Elena T
    Elena T: Jättfina naglar till mycket bra pris och väldigt bra kvalite!
  • ULRIKA G
    ULRIKA G: Gå inte hit vad ni än gör. Riktigt dåligt bemötande och bryr sig inte om sina kunder.
  • 1 omdöme
    L. R
    L. R: Trevlig liten nagelsalong med en mycket kompetent och duktig nagelteknolog! Mina naglar blev suveränt bra och jag kan varmt rekommendera denna nagelsalong. Trevligt bemötande och yrkesskicklighet gör att jag ger en 5:a.
  • Angela T
    Angela T: these are the best products i have used, the acrylic is super wonderful and it holds. i recommend it to all nail techs.
  • Sanna L
    Sanna L: Jätte bra utbildning. Finns även i Eskilstuna och Uppsala. Carro är väldigt duktig på sin sak och har meriter som få. Kan varmt rekommendera om man vill bli nagel teknolog.
  • 9 omdömen
    Dalibor Z
    Dalibor Z: Vi ordande en svensexa för vår vän och där ingick en härligt bröst och mag vaxning ;). Vi bokade via telefon då vi var noggranna att det är en svensexa och vi vill se på och filma, personalen sa inga problem och gav priset 795kr vilket vi tackade ja för. Några dagar efter kommer vi dit då personen som tog emot bokningen inte skrivit några anmärkningar utan bara bokat en vax tid, vilket jag som kund inte ska behöva bry mig om utan detta är något personalen ska hålla koll på. Jag tog några meningar med tjejen i kassan men hon verkade inte ha några som helst svar. Därefter så antar jag att det var ägarinnan som kom för att se vad som hade hänt och sa att dom inte utför längre ”svensexa vaxning”. Sa ganska omgående att den informationen kunde vi fått vid bokningstillfället, för då hade vi letat vidare. Ägarinnan sa följande ”den personen som svarade i telefon kan inte bra svenska” varpå jag började skratta och ifrågasatte hur de kan låta en person med dålig svenska ta emot bokningar via telefon?? Ägarinnan va jätte uppretad. Men wips så kunde de utföra vaxningen men nu är priset helt plötsligt 1300kr!!! Hur i hela fridens namn kan man ha detta kundbemötande när de internt gjort fel? Varför inte bara säga ”det verkar ha skett ett missförstånd då vi inte utför denna typ av vaxning längre, men eftersom ni redan är här och vi vill inte att svensexan ska börja på fel fot så löser vi allt”. Ett hemskt dåligt bemötande och jag rekommenderar samtliga att inte gå dit!
  • 6 omdömen
    Lena C
    Lena C: Frisören Maria klippte extremt ojämt och dessutom 10-15 cm kortare än överenskommet. Värsta jag har sett. Gå inte hit. Klippningen är hackig, helt ojämn med längre hår ifram än bak på uppklippningen.
  • 1 omdöme
    Anette H
    Anette H: Oseriöst företag tyvärr. Anlitat dem två gånger och blivit besviken varje gång.