Välvårdade händer och naglar är något som direkt märks redan vid ett simpelt handslag. Många av oss jobbar dessutom vid datorer där händerna hela tiden ligger framme vid tangentborden och visar upp sig. I Stockholms län finns salonger lite här och var där dina händer kan få skämmas bort och naglarna får nytt liv!
Oavsett om du vill ha längre naglar med coola mönster och strass eller vill skämma bort händerna med en enkel handmassage och manikyr finns det någon som kan fixa dina naglar i Stockholms län precis som du vill ha dem.
När det kommer till manikyr och nagelförlängning finns det en hel uppsjö av olika tekniker som används. Allt från vanliga nagellack, via gellack till byggda naglar i akryl eller géle finns att tillgå.
Det kan vara bra att läsa på lite om de olika metoderna innan du bestämmer dig. Prissättningen kan skilja sig lite beroende på material, teknik och vilken utbildning och erfarenhet nagelterapeuten har i ryggen.
Här på Reco.se har vi listat salonger som ger dina naglar ett lyft med de bäst rekommenderade och aktuella först. Du kan även se mer lokala rekommendationer om du klickar dig vidare till ditt närområde.