Mändy AB

5.0

13 omdömen om Mändy AB

George H
Skrev om Mändy AB

Duktiga hantverkare och firma som håller det de lovar! Vi renoverade hela husfasaden och var mycket nöjda med allt! Rekommenderar detta företag varmt.

Entreprenadhuset
4.8/5 i betyg av 162 omdömen 4.8 av 162 omdömen
BadgeTenYears

Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra f

Anna Karin Ulrica A Anna Karin Ulrica A
Maria J
Skrev om Mändy AB

Vi fick hjälp med att bygga en grind/dörr och lite staket och det gjordes jättefint och snabbt och kommunikationen var toppen. Vi blev supernöjda.

Munkhsuld B
Skrev om Mändy AB

Vi har anlitat Mändy AB till vår lägenhet i Barkarbystaden och är väldigt nöjda. Fick hjälp att byta golv i köket även i vardagsrum. Det var jätte akut på grund av vattenskada men dem imponerade med snabbhet och resultat. Dem var tydliga, noga och pålitliga. Det som är extra bra med grabbarna är att dem kommer med relevanta tankar och idéer på lösningar som alltid bidragit till ett bättre slutresultat. Samt att dem är bred i sin kunskap. Kan varmt rekommendera att anlita Mändy AB. Kommer definitivt samarbeta igen.

Mändy AB gillar detta
M5 BYGG AB
4.7/5 i betyg av 173 omdömen 4.7 av 173 omdömen
BadgeEightYears

Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå

Ulf Peter N
Skrev om Mändy AB

Omsorgsfullt och väl utfört arbete. Klara och tydliga besked och passade tider.

Kenneth H
Skrev om Mändy AB

Mycket nöjda med utfört arbete. Nytt kök plus badrum och golv. Noggranna och yrkesskickliga.

Sponsor
Jonas Thür Specialsnickerier
4.9/5 i betyg av 46 omdömen 4.9 av 46 omdömen

Använde mig av Jonas för ett bygge av ett 60-tals kök. Han producerade och lackade samtliga delar i sin verkstad för att sedan installera de

John George Sebastian S John George Sebastian S
Zolbayar E

mycket nöjd, jätte duktig👍👍👍

Fredrik B
Skrev om Mändy AB

Vi var väldigt nöjda med kvaliten, priset och tjänsterna som Mändy AB levererade

2 Snickare AB
4.6/5 i betyg av 100 omdömen 4.6 av 100 omdömen
BadgeFiveYears

Vi gjorde en omfattande renovering av källare, kök och vardagsrum, med nytt värmesystem, badrum/tvättstuga i källare, ombyggnad av entré och

Anna-carin B Anna-carin B
Hans Peter K
Skrev om Mändy AB

Vi har flera års erfarenhet från Mändy AB. de har hjälpt oss med allt från rivning till badrum, bygga källare samt stenläggning utomhus. Vi har alltid varit väldigt nöjda med resultatet. Jag har rekommenderat Mändy till mina vänner och gör det gärna här också.

William B
Skrev om Mändy AB

Mycket nöjd med arbetet (målning, renovering, mindre fix). Snabba och noggranna. Kan starkt rekommendera.

Damian Bygg i Stockholm AB
4.9/5 i betyg av 126 omdömen 4.9 av 126 omdömen
BadgeSevenYears

Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job

Leif Erik E
Skrev om Mändy AB

Mändy har alltid utfört våra uppdrag både noggrant och proffsigt. Det tålamod ni visat mot våra ständiga ändringar av de ursprungliga planerna/förslagen, är beundransvärt!

Mahmod Y
Skrev om Mändy AB

Jag anlitade de för att montera en lift och de ha gjort en fantastisk jobb. Tack för det hjälp jag fick 👍

Sjöströms Entreprenad AB
4.9/5 i betyg av 68 omdömen 4.9 av 68 omdömen
Badge2024

Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms ent

Veronica O Veronica O
Luvsansunrev K

Jag är glad att få dela mitt positiva omdöme om Mändy AB, ett förstklassigt byggföretag som jag har haft nöjet att anlita. Min erfarenhet med dem har varit fantastisk från början till slut. De visade sig vara oerhört professionella och kundorienterade i sitt arbete. Från det ögonblick vi inledde samarbetet var de lyhörda för mina önskemål och behov. De tog sig tid att noggrant planera och diskutera varje detalj med mig, vilket gav mig förtroende för att de skulle leverera ett kvalitetsresultat. Deras hantverkare imponerade...

Honkonen Byggnads AB
4.9/5 i betyg av 61 omdömen 4.9 av 61 omdömen
BadgeTwoYears

Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial