Putsa fönster i Skåne

Topp 25 fönsterputsfirma i Skåne

• Cleanlux AB

76 omdömen
    Pia S
    Pia S: Fick ett bra bemötande vid bokningen av slutstädningen av min lägenhet och tycker att de som skötte slutstädningen gjorde ett bra arbete.
  • Bli Städ AB

40 omdömen
    Malin O
    Malin O: Jätteduktiga, noggranna och trevliga
  • Ieva S
    Ieva S: Mycket professionella, kunniga, och noggranna. Alltid trevligt bemötande. Vi är alltid så nöjda och även våra gäster☺️.
  • 53 omdömen
    Dick M
    Dick M: Vår trogna underleverantör av städtjänster. Alltid positiv med ett leende på läpparna som gör jobbet med bravur.
  • TR Miljöservice AB

160 omdömen
    TR Miljöservice levererar städservice och närliggande tjänster av högsta kvalité i Skåne. Kontinuerligt kompetensutveckling för personalen och god kommunikation med kunderna.
    Rosalina D
    Rosalina D: De var trevliga folk och vi var nöjda med deras service (fönsterputsning)
  • Våra personliga och engagerade medarbetare erbjuder professionell fönsterputsning, höghöjdsarbeten, fasadtvätt samt takskottning. Välkommen till Ultraputs!
    Siv A
    Siv A: Jag tycker att Ultraputd lever upp till mina förväntningar m
  • Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
    Ted O
    Ted O: Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
  • 395 omdömen
    Mats A
    Mats A: Helt okey, men mycket som inte gjordes. Kom tillbaka och gjorde det som missats, men inte på överenskommen tid.
  • Kenth A
    Kenth A: Bra. Inget att klaga på.Ett litet men. Att kommunicera med vår städerska är svårt . Ingen klagan på hennes arbetsutförande.
  • Rena Fönster Sverige AB hjälper både privatpersoner med professionell fönsterputsning. Rena fönster bidrar till bättre harmoni i vardagen. RUT-avdraget gäller. Välkommen att höra av dig till oss med d...
    Peter B
    Peter B: Väldigt tillmötesgående och serviceinriktade. Sen att fönstren blir skinande rena utan ett enda märke efter skrapa eller smutsigt vatten är ju det man betalar för i första hand.
  • Christoffer L
    Christoffer L: Alltid trevligt. Noga, mycket bra resultat. Ser vad som behövs göra. Är jätte nöjd. Rekommenderar verkligen.
  • Leif S
    Leif S: Snabbt och bra utfört. Hanterade buskar och rabatter i anslutning till fönster på ett professionellt sätt. Putsade våning två utan att behöva stegar (teleskop skaft). Mycket nöjd! Leif
  • Jennifer B
    Jennifer B: Serviceminded och alltid måna om att göra oss som kunder nöjda. Rekommenderas varmt!
  • 35 omdömen
    CHARLOTTE S
    CHARLOTTE S: Trevligt bemötande och bra städat! Punktliga och enkla att samarbeta med!
  • 102 omdömen
    Maria H
    Maria H: Funkar bra! Fönsterna putsas regelbundet, och vi får en lapp i brevlådan när de har varit hos oss. Det vi hade önskat oss var att vi kunde betala på autogiro.
  • 83 omdömen
    Britt B
    Britt B: Städningen fungerar utmärkt med Gabriella.
  • 130 omdömen
    Fredrik F
    Fredrik F: Slarvade bort mina nycklar så de hamnade på golvet i postrummet. De hittades där av en brukare på LSS-boendet i samma hus som tacksamt nog lämnade in dem till personalen där. Homemaid ser inte hur detta är deras fel och vill inte kompensera för det här med oro av borttappade nycklar dit man bor och förberedande av låsbyte Städningen var inget fel på men välj ett företag som äger sina misstag.
  • 43 omdömen
    Maria N
    Maria N: Fått hjälp med städtjänster. Bra bemötande och service, men ibland inget bekräftelsemail när man bett om en viss avvikelse från den vanliga tjänsten. Ofta det lilla extra gjort, som att sätta på diskmaskinen och bädda sängar. Dock ibland glömt städa vissa vrår.
  • Yulia C
    Yulia C: mycket service-minded städfirman
  • 26 omdömen
    Marija S
    Marija S: Supernöjd med resultatet ble som helt ny vagn samt att det gick snabbt och få hem då det även va två vagnar en firma jag starkt kan rekommendera !!!
  • Markus J
    Markus J: Grönputs är mycket tillmötesgående när det gäller tidsbokning, resultatet blir dessutom utmärkt! Trevlig kille! Vi har anlitat Grönputs kontinuerligt under flera år, trevlig kille!
  • Pawel W
    Pawel W: Fantastisk personal. Alltid lika nöjd med all hjälp vi får. Rekommenderar!
  • Välkommen till Hemfrid - Vi hjälper dig i din vardag, så att du har tid över till annat.
    SEBASTIAN C
    SEBASTIAN C: Vill du ha en enklare vardag - välj en annan städfirma. Känner igen det andra har skrivit här om dåliga erfarenheter. För min del visade det sig att den "jätteduktiga" städaren förstörde glasdörren duschen. Damm, ja till och med rengöringsmedel kvar på många ytor. Ostädad micro och spisfläkt. Amatörmässigt. Sedan är dom duktiga på att skicka ut enkäter och svara på dåliga omdömen. Problemet är att dom skickar ut folk som helt enkelt inte kan städa. Mycket prat men lite resultat. Stay away!
  • Smartputs Sverige AB

21 omdömen
    Anne A
    Anne A: Bra service, återkoppling och väldigt fina fönster!!
  • Mtn Privat&företags Städ AB

20 omdömen
    Sandra M
    Sandra M: Jag har bokat Mtn Städ flera gånger, och de levererar alltid! Det känns så fint att komma hem till ett rent och fräscht hem när de varit där! Flyttstädningen var fläckfri och godkändes utan anmärkning. Proffsiga, trevliga och pålitliga! :)