Sörmlandskök erbjuder alltid kostnadsfria hembesök där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök. Varmt välkommen!
Anders O:
* Nya skåpluckor i kök samt lådor i stället för skåp
* På ett mycket trevligt och positivt sätt
* Mina förväntningar levde företaget upp till 100%
* Från Robban (vid beställning) till Mikael och Nicklas (vid
montering) är min bedömning att Sörmlandskök inte bara har
utmärkta produkter utan även en synnerligen trevlig personal!
Brf A:
En stor Vattenskada i 2st bostadsrätter.
Vi är Jätte nöjda med allt arbete av snickare plastsättare,rörmokare,målare mfl det är noggrant utfört och trevligt bemötande.
Alla han
På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
Lars L:
Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
Välkommen till oss på LYCAB. Låt oss ta hand om dina högt flygande planer om diverse takarbeten - För en säker miljö på osäkra höjder.
Carl N:
Grymt bra jobb, flexibla med tider och anpassningsbara till förutsättningarna. Fixade trasiga pannor och annat som dök upp. Städade helt rent efteråt. Bra och snabb kontakt också.
Markus Daniel H:
Dudi Bygg hjälpte oss med en totalrenovering av vår nyförvärvade trea i Vasastan. Som det ofta är med gamla hus dök det upp några överraskningar längs vägen, men Dudis team var superproffsiga och löste allt smidigt. De levererade ett slutresultat som överträffade våra förväntningar. Vi kunde inte vara nöjdare!
Vi hade en relativt tajt tidsplan för projektet, men trots det höll Dudi tidsplanen galant och fixade allt ner till minsta detalj. Det gjorde att vi kunde flytta in precis som planerat, utan stress. Dessutom hade vi några ganska kluriga grejer i vår renoveringsplan, där Dudi kom med värdefulla tips och lösningar som verkligen förbättrade resultatet.
Som många säkert vet kan det vara svårt att hitta en pålitlig, kunnig och kundorienterad byggfirma. Dudi Bygg är precis det – och mer därtill! De höll oss uppdaterade varje dag och såg till att allt blev precis som vi ville ha det (och lite bättre)!
När vi renoverar igen i framtiden är Dudi Bygg det självklara valet. Vi rekommenderar dem varmt till alla som söker en byggfirma som levererar kvalitet och trygghet i varje steg. 10/10!
Karl Fredrik W:
I urvalet av leverantörer för nytt kök så klev vi in på Kvik och fick ett mycket bra bemötande. Bokade in tid för mer noggrann genomgång av våra krav och önskemål vilket resultarede in ett mycket välarbetat offert förslag. Vissa justeringar senare så var alla överens.
Sedan följer detta:
- Löpande avstämning från säljaren för att följa upp om någon behöver justeras.
- Leverans av förmonterade stommar på av oss valt datum och klockslag.
- Uppföljning från säljare för att kolla så allt är ok.
- Allt är inte ok, men detta hanteras snabbt och effektivt tills allt är ok.
- Bänkskivan kan levereras först efter att köket är monterat och stommarna kontrollmätta på plats.
- När den väl, på utsatt tid, kommer så passar allt perfekt.
Oturen är framme och en bänkskiva går sönder, efter snabb besiktning så ersätts den med en ny skiva helt utan diskussion.
Slutsats.
Ett köksbyte är ett stort projekt där mycket kan gå fel och problem uppstår.
Med Kvik som leverantör så är min upplevelse att kunden är viktig och alla problem löses snabbt och effektivt med mål att få en nöjd kund.
Jag är supernöjd med initalt bemötande, guidning genom projeket, leverans och hantering av de problem som uppstod.
Monica E:
Oerhört proffsiga, mycket lyhörda för kundens behov samt mycket noggrann att leverera det kunden vill ha. Känns som ett företag utöver det vanliga. Det verkar som dom verkligen lever upptill "all inklusive".
Git Ragnhild C:
De hjälpte mig med nytt badrum. Sänkte taket och helrenoverade! Så proffsigt och fint! Tillmötesgående och har egna förslag och gör ett så bra jobb! Ett superföretag om du vill ha något gjort och även proffsigt utfört! Nu ska de hjälpa mig med två lägenheter till! Ett företag att lita på!
David A:
Vi bokade Bygg VVS El Sverige för att renovera ett litet badrum i vårt hus på landet. Under förhandlingarna var de mycket tillmötesgående, bad om ett rimligt pris och erbjöd ett bra schema för utförande. När det gällde att utföra arbetet stötte vi på problem. Kommunikationen med arbetarna och ledningen fungerade inte bra. Ofta var det dålig respons eller samtal från dem sent på kvällen att de behöver något nästa dag. En rad saker gjordes fel. Bland annat måste toaletten flyttas, ett hål i väggen till ett angränsande rum måste fixas. Först efter att vi påpekat dessa och andra problem fixades de. Trots försäkringar om att dörrarna till husets insida skulle täckas så att damm och smuts inte sprids in i huset och att kylskåpet kunde lämnas i drift, hände inte dessa saker och orsakade vissa utgifter som återbetalades. Till slut, efter att vi påpekat alla problem, slutfördes jobbet till vår belåtenhet.
Sara C:
Adamo rev befintligt kök och transporterade bort skräpet. Enda minuset var att de kom väldigt mycket senare än avtalat på morgonen, men det gjorde inget då jobbet gick supersmidigt och snabbt. Trevligt bemötande. Mycket nöjd!
Michaelwiewiora:
Bra bemötande och förståelse för olika frågor inom projektet. Mycket hjälpsamma och samarbetsvilliga. Mycket kunniga på sitt området. Kommer att anlita de flera gånger.
Senaste projekt bestod av badrumsrenovering.
//Michael W
Jonatan Oberly D:
Väldigt duktiga och professionella. Har genomfört flertalet arbeten både på min klinik och hemma. Alltid utmärkt arbete. Rekommenderar starkt!
Jonas V:
Jag vill verkligen avråda från att anlita Bygg-gruppen i Stockholm. De följer inte Svenska byggstandard. De vill inte åtgärda de fel de lämnar efter sig och går helt enkelt inte att lita på. Vi har anlitat dem två gånger. Efter andra gången tog vi in besiktningsman som hittade massor av fel. Då besiktigade vi även första arbetet, och även där blev det en lång lista med missar och felaktigheter. Välj en annan leverantör.
Curt Daniel S:
Vi har anlitat Måleriexpress i över 20 år av en anledning, kommer i tid, utför jobbet på utsatt tid, toppresultat, god yrkeskunskap.
Nu siktar vi på 20 år till 💥
Danne Steenberg
TIMBR BYGG AB
MARIA L:
Varning!!
Har gjutit en platta på terrassen hos mig som de inte lyckats få rätt fall till golvbrunnen på. Allt regnvatten rinner in mot husväggen och genom otätad altandörr som jag påtalade att de skulle justera och höja upp. Men jag fick veta att det inte var nödvändigt att justera dörren. Regnvattnet fortsätter sedan rinna ner efter innerväggen och har orsakat stora fuktskador. Sweds känner naturligtvis till detta då jag påpekat det men har nu gått under jorden och vägrar svara på telefon, sms och mail då de förstått att detta kommer att bli mycket kostsamt för dem.
Fy för oseriösa hantverkare..........
Maria
Jonas L:
K.M.1 Bygg har renoverat vårt hallgolv med klinker. Mycket väl bemötande och professionellt utfört arbete! Vi uppskattade speciellt att kunna ha en öppen dialog om olika lösningsalternativ.
Suhail S:
Helrenovering av ett toaliet och två badrum på en gång -Mycket bra och detaljerad offert -
Bra bemötande, noggrannt och snabbt genomfört arbete, vänlig personal.
Jenny R:
Vi är väldigt nöjda, de var mycket proffsiga och tillmötesgående, från det första hembesöket tills allt var klart. Vi fick hjälp med rivning av det gamla köket, rivning av en vägg och hela monteringen av det nya köket, inkl. golvläggning.