Välkommen till Boqvist Bygg! Med många år i branschen ser vi till att du får ett professionellt bemötande och ett väl utfört arbete.
Anneli A:
Duktiga, noggranna, pålitliga, kommit med mycket bra förslag under projektets gång, måna om att göra ett bra jobb. Mycket nöjd! Rekommenderas!
Anneli A (total ombyggnation av undervåning omfattande tvättstuga, badrum, allrum, hall).
Gabriel M:
Genomförde en renovering av mitt kök och genomgående snickeri i min bostad. Var inget annat en helt nöjd av Dahlkar Bygg!
Väldigt kommunikativ, noga med sitt utförande och håller som lovat både efter tidsplan o standard!!
Helt över min förväntan och oerhört nöjd med deras insats!!!
Per Å:
Jobbet utfördes mycket proffsigt, men faktureringen måste jag säga var katastrof!
Jag blev informerad om att det skulle följa med en lärling, vilket är helt ok med mig. Jobbet var dock för en person. När jag sen fick fakturan så hade man fakturerat fullt pris för två personer!!!
Sen fick jag fakturering för parkering trots att man parkerade på min uppfart?!
Sen fick jag en post med trängselavgift och jag bor i Sollentuna där det inte finns tullar?!
Göran S:
PeLi Bygg har fungerat väldigt bra. Snabb respons, väl utförda arbeten och trevligt bemötande. Har haft hjälp med diverse arbeten såsom takläggning, dörrbyten, fönsterbyten. Upplever att de levererar med kunskap och erfarenhet. Mycket bra resultat!
Michael K:
Jonathan och Holmström Bygg tog totalentreprenad för ombygget av vårt badrum samt en planlösningsförändring samt renovering som berörde tre rum samt en hall.
Det gick faktiskt på kortare tid än planerat samt resultatet blev kanon!
Givetvis förekom det saker som behövde diskuteras under resans gång, men på det hela taget så flöt det på väldigt bra.
Vi kommer definitivt anlita Holmström Bygg även i det fortsatta renoveringsarbetet av vårt hus.
Rola T:
Ett proffsigt och alltid trevligt bemötandet.
Försökte alltid att hitta bra och genomtänkta lösningar när problem uppstod, öppna för förändringar och nytänkande möjligheter.
Höll tidsplanen, har bra kontakt med företag de samarbetar med, hjälpte alltid till med att hitta rätt varor o tjänster.
Arbetat på ett rent och ansvarsfullt sätt mot oss, inom jobbet och gentemot grannar i huset.
Vi är jättenöjda med arbetet som utfördes, och rekommendera dom varmt, vi skulle anlita dom igen om vi behövde.