Renovera kök på Lidingö

6 rekommenderade köksrenoverare på Lidingö kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från köksrenoverare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Din Lokala Hjälpreda AB Lidingö

195 omdömen
    Helena H
    Helena H: Toppenteam, trevliga, pålitliga och gjorde en bra jobb! Rekommenderar varmt
  • Driver du byggfirma i Lidingö?

• One Punch AB

36 omdömen
    Tina B
    Tina B: Takomläggning, Väldigt bra bemötande och proffesionellt utfört arbete.
  • Saneco Bygg AB

15 omdömen
    Mats Christer L
    Mats Christer L: Mycket positiv upplevelse i samband med renovering av badrum. Vi fick snabbt en projektledare (Igor Lenskyi) som var en suverän guide genom hela arbetet - koordinerade allt effektivt, snabb och hjälpsam med att besvara frågor, ge råd etc. Genomgående toppbetyg till alla som vi hade att göra med - vvs, el och plattsättare. Kommer absolut ringa Igor och Saneco nästa gång vi skall renovera i villan och rekommenderar alla att göra det samma. Vi kände fullt förtroende genom hela resan och slutresultatet blev suveränt!
  • Niklas A
    Niklas A: Trapprenoveringen i vårat radhus blev fantastiskt bra. Vi är jättenöjda. Göran kom som avtalat och löste hela renoveringen på utsatt tid. Varmaste rekommendationer
  • Felix M
    Felix M: Lidingö Hantverksgrupp fick uppdraget att renovera min lägenhet. Från Idé till ritning till projektering till ett noggrant utfört arbete där både utförande och tidsplan följdes till punkt och pricka. God kommunikation under hela byggtiden och med goda resultat känner jag mig otroligt trygg och nöjd med att ha anlitat Lidingö Hantverksgrupp AB Ett helhetsföretag med god och bred kunskap, rekommenderas starkt !
  • Driver du byggfirma i Lidingö?

• Jannecke Helena A S
    Jannecke Helena A S: Ett mycket välgjort jobb för att byta befintlig trall till komposit. Jag kan verkligen rekommendera AT Entreprenad.