Renovera kök i Sundbyberg

6 rekommenderade köksrenoverare i Sundbyberg kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från köksrenoverare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • GS Badrum AB

Verifierat företag
    47 omdömen
    Vi har lång erfarenhet av badrums- och köksrenovering. Gör även servicejobb inom VVS och bygg. Certifierad Säker Vatten. Välkommen!
    Thomas T
    Thomas T: Har anlitat det här företaget och dess ägare vid ett flertal renoveringar, dom har alltid gjort ett lika bra jobb oavsett om det gällt högt ställda krav på badrum som mindre jobb i sovrum. Dom har gjort allt från golv till tak i vårt hus med mycket stor noggrannhet. Vi har anlitat andra företag vid renoveringar i tidigare projekt men efter att kommit i kontakt med GS Badrum så är det dom ända vi och våra vänner anlitar! Dom håller vad dom lovar och ett stort plus är att dom är trevliga och alltid lämnar arbetsplatsen i ett mycket välstädat skick! Precis som man förväntar sig men tyvärr är ovanligt när det kommer till andra företag i branschen. Rekommenderas mycket varmt! Med vänliga hälsningar / Thomas i sin nyrenoverade villa!
  • Driver du byggfirma i Sundbyberg?

• Johan M
    Johan M: Professionellt team med dedikerad projektledare som hade god kontakt med oss och de olika arbetslagen. Upplevde att bolaget gjorde sitt yttersta för att vara överens om detaljerna innan byggstart och använde sig av konsumentverkets "Hantverkarformuläret 14" som hjälper båda parter med en gemensam spec. Hantverkarna utförde ett bra arbete där alla eventuella frågor som kom upp diskuterades med oss som beställare genom projektledaren. Arbetet utfördes med utmärkt resultat och finish. Några problem stöttes på längs vägen men vi upplever att de löstes på ett OK sätt tillsammans med oss som beställare. Bolaget hade även en hel del bra feedback på alternativa lösningar vid flera tillfällen vilket uppskattas varmt. Efter avslutat arbete har vi vid två tillfällen snabbt (inom ett par dagar) fått hjälp när något behövt "justeras".
  • Gunilla N
    Gunilla N: Utmärkt på alla sätt, väldigt snyggt och gediget arbete. Bra kommunikation och lösningsorienterade förslag. Tidplanen fungerade fint och allt är genomfört med störta belåtenhet. Allt var snyggt städat och fritt från damm eller smuts i bostaden. Trevlig personal! Kan rekommenderas varmt!
  • Mattias Rickard K
    Mattias Rickard K: Jag behövde hjälp att bygga om ett par köksluckor. Några andra snickerier sade "det är inget för oss" eller svarade inte öht. Från Norrorts fick jag svar direkt och fick dem fixade nästa dag. Mycket nöjd! Om jag behöver hjälp med annat framöver så vet jag vilka jag ska kontakta.
  • Iskra Entreprenad Bygg AB

Verifierat företag
    4 omdömen
    Robert J
    Robert J: Jag rekommenderar Iskra Entrepreneur till 100%. Perfekt utförande av hela omfattningen av byggtjänster. Erfaren personal och professionell rådgivning. Företaget tillhandahåller inte bara renoverings- och byggtjänster utan samarbetar även med VVS- och elföretag som även har lång erfarenhet och alla certifikat. Jag rekommenderar det ärligt.
  • Driver du byggfirma i Sundbyberg?

• Anders L
    Anders L: Vi har under flera år i olika byggprojekt använt bolaget med mkt tillfredställande resultatl. Iderikt, problemlösare och proffsigt. Har också hållit uppgjorda tidplaner!!!