Resebyrå i Vasastan

17 rekommenderade resebyråer i Vasastan, Stockholm

• Jeanette E
    Jeanette E: Proffsbemötande - Var i kontakt med Mimmi, Helene och Veronica. Höga förväntningar på drömresan för att fira 50 år i livet med 5 vänner. Allt flöt på bra med den långa flygresan, hotell i Miami och Kryssning. 2 nätter i Miami på Marseille beachfront. Helt okay hotell men väldigt hög musik från stället mitt över gatan hela natten. Bra läge med promenadavstånd till Miami beach, restauranger, supermarket, cafeer mm. 2 dagar där var lagom för att landa innan kryssningen. 7 dagars kryssning med MSC Seashore till Jamaica, Georgetown, Cozumel och Ocean Cay. 2 dagar till havs. Ingen resa för den som bara vill eller behöver chilla. Högt tempo, tider att passa till frukost och middag, shower samt om man ville vara med på andra aktiviteter. Showerna var i tiptop-klass. Otroligt proffsiga och duktiga. Servicen ombord var outstanding och maten över all förväntan. Magisk och fin resa och jag är jag supernöjd. (Mitt resesällskap också) Jamaica var vårt första stopp där vi bokat utflykt i Bob Marleys fotspår. Längtade även efter att få bada och när guiden sa att vi inte kommer hinna det på tillbaka vägen blev besvikelsen väldigt stor. Men lösningsfokuserad som man är så intogs några smakbitar av lunchen och sen fanns inget annat än att kasta sig i det härliga vackra vattnet. Vi hann njuta några simtag innan bussen mot fartyget skulle gå. Fin utflykt. Georgetown Här kan fartyget inte stanna vid kaj utan man åker i mindre båtar från fartyget som lägger till en bit utanför. Dessa båtar pausades några gånger pga otur med busväder. Vi kom av fartyget väldigt sent. Men när vi väl kom till stranden var det helt magiskt vackert. Hit vill jag åka igen! Cozumel Vi var så taggade på strandliv och bokade första bästa bil och hamnade i en riktig turistfälla. Otroligt vackert men så hög musik, stenhårda solsängar i trä som stod tätt, tätt. En plats mest för barn eller partysugna med många flytande klätterställningar i vattnet och alla möjliga vattenaktiviteter. Känslan av att Mexico står högst på önskelistan för nästa resa går inte att förneka. Ocean Cay MSC egen ö och perfekt avslut på resan att besöka denna en hel dag. Lika vackert som det ser ut på bilder. Magiskt och helt fantastiskt. Paradiset. På hemresedagen var Everglades utflykt bokad i Miami då flyget gick på kvällen och fartyget kom till Miami på morgonen. En superfin utflykt där vi såg krokodiler och coola fåglar. Det var dock en del väntan innan vi kom med en båt ut på kanalerna. Snabb fart, högt ljud och verkligen oförglömligt. Jättehäftigt. Våran guide var så bra. Mycket av allt och det finns otroligt mycket att välja mellan i form av utflykteri land och aktiviteter på båten. Jag hade gärna bokat fler utflykter, men man hinner inte göra allt och måste prioritera. Vi fick några smakbitar av varje destination vilket är helt suveränt inför nästa resebokning.
  • Driver du resebyrå i Vasastan?

• Stefan A
    Stefan A: Andra resan med dem till Karibien, denna gång en komboresa med flera destinationer. De lyssnade på alla våra besvärliga önskemål och kom med förslag efter förslag som vi hela tiden ändrade på. De har stort tålamod och alltid en vilja att hitta just det som passar oss. Alla biljetter, flyg, hotell och transfers fungerade helt perfekt. Så vem vi anlitar till nästa resa är knappast en hemlighet, först ska vi bara lista vart vi ska och sen får de ett nytt uppdrag.
  • Agneta N
    Agneta N: Vi blev bemötta på bästa sätt! Hade höga förväntningar och dom levde upp till dem! Åkte på en medelhavskryssning där rederiet gjorde vissa ändringar som ställde till det för oss, men inget som Go Crusing kunde hjälpa eftersom dom inte heller hade blivit informerade! Tänker låta Go Cruising ordna flera kryssningar åt oss i framtiden! / Agneta
  • 27 omdömen
    ALFRED S
    ALFRED S: Guiderna va knappt där kom ibland. Sjukt segt med transfer 7 timmar efter utcheckning. Hotellet var dåligt men det kan väl inte dem hjälpa antar jag.
  • 174 omdömen
    Aydin S
    Aydin S: Väldigt bra, snabb, tillmötesgående och hjälpfull
  • 10 omdömen
    Kattia Q
    Kattia Q: Boka inga resor med de här oseriösa företaget som lurar unga på pengar! Ett gäng ungdomar bokade sin första kryssning varav en blev magsjuk. Trots betald avbeställningsskydd och läkarintyg vill de inte återbetala!😡 Och på det lägga på avgifter för att de bytt hytt, 600 kr! Otroligt dåligt av ett företag att bete sig på det här sättet mot unga och att vägra prata med oss föräldrar om ärendet: "vi pratar bara med den som bokat!" Jag kommer att anmäla de till ARN.
  • Erja S
    Erja S: Resan gav allt som lovat. Mycket välordnat och på bra pris. Golfresa till Portugal innehöll flyget, hotellet, 5 golfrundor, transporter. Reseledare tog väl hand om oss hela tiden.
  • LUCAS J
    LUCAS J: Bra utbildning som ger bra erfarenheter inom barbranschen. Samtidigt som det är intressant och lärorikt träffar man nya vänner och skapar grymma minnen! Rekommenderas starkt!
    Maria A
    Maria A: Var med Xtravel i somras och surfade i hossegor. Jag hade aldrig surfat förut men lärde mig av deras duktiga guider. Vi var ett skönt gäng som bodde vid vattnet så man kunde surfa precis så mycket som man orkade för det var rätt krävande faktiskt. Sen valde jag även Xtravel nu i vintras till Italienska Alagna för skidsemestern. Stack ner en långhelg med ett tjejgäng. Sjukt bra service, skön känsla och väldigt prisvärt så ja det är därför jag skriver här och promotar det så stark för jag tror att alla skulle älska dessa resor om man är ute efter en resa där man lär sig något nytt och kul.
  • Gunnar A
    Gunnar A: Vilken personlig service! Hela vägen från planeringsstadiet till själva resan så fick vi oerhört bra hjälp. Gruppresan blev kanonlyckad. Professionellt bemötande. Stort tack, mycket prisvärt!
  • Joanna S
    Joanna S: En jätte bra resebyrå med extremt bra service! Väldigt engagerade och trevliga. Kan speciellt rekommendera Evangeline.
    Annika L
    Annika L: Jattebra service och hjalpsam personal som gor sig besvaret att hitta losningar dar andra ger upp! Vi sokte biljetter som skulle ta oss genom flera afrikanska lander och detta var den resebyra som gav oss overlagset bast priser (nastan halva priset jamfort med vad andra erbjod) och biljetter. De har helt klart underlattat var resa och jag rekommenderar dem varmt! /Annika, Goteborg/Kapstaden
  • Johan N
    Johan N: Apollo tack för en lyckad semester!
    Tommy H
    Tommy H: Jag deltog i Birdie Tours golfskola till Gloria Golf resort i Turkiet, februari 2009. Det var ett toppenarrangemang. Representanterna från birdie Golf Tours skapade en personlig och alltigenom trevlig stämning med tillgänglig, närvarande och proffsig service från första kontakt till farewell party!
  • Anders Mikael F
    Anders Mikael F: Verkligen riktigt riktigt riktigt uselt! Bokade och betalade resa via Momondo hos ResecentrumGruppen. Får besked från flygbolaget Pegasus Air att alla avgångar är inställda och att alla passagerare ska få sina pengar tillbaka. Ringer till Pegasus som säger att resan är tecknad med Resecentrum och att vi måste vända oss till dem. Resecentrum svarar inte, har bommat igen sitt kontor på Sveavägen 120 och låst porten på Luntmakargatan 94 där det finns ett meddelande om att de inte tar emot besök pga covid19. I automatiska mailsvar från bolaget meddelar man att de inte kommer att svara på mail på 6-12 veckor. Långt efter vår resa skulle ha genomförts. Ägaren (Per) Parham Mohseni har många bolag att bolla med, bl a följande: Resecentrum Gruppen AB 556593-4782 Birka Hotell AB 556931-9394 Resecentrum Gruppen MB AB 556993-8342 Odenresor Aktiebolag 556065-5770 RCG Travel Technology Group AB 556400-8802 RESECENTRUM I STOCKHOLM Aktiebolag 556460-0491 Hostel Dalagatan AB 556866-9013 Unique hotel I Norden AB 556827-1885 Då vi inte har fått se några flygbiljetter utan bara en slags bekräftelse, vet vi inte heller exakt vilket bolag vi har "avtal" med. Är det Resecentrum i Stockholm AB? Resecentrum Gruppen MB AB? Eller Resecentrum Gruppen AB? Varning för denna skumrask-koncern!
  • Qpaqex
    Qpaqex: Jag älskar Mr Jet. Ja, det är så enkelt. För deras hemsida är verkligen perfekt. Sökningsfunktionen med hotell är fantastiskt bra. Många fina och bra kombinationer. En av de stora fördelarna, det går snabbt att söka. Jämfört med vissa konkurrenter där man får sitta upp till en minut. Så det är ett enormt stort plus att sidan är så snabb! Priskurvan med prisbevakning gör att man dagligen får påminnelser om att det är billigt att resa just nu. En funktion som det känns som de är ensamma om. Kampanjkalendern är med riktigt bra. Skönt med den öppenheten så man vet vad som komma skall. Nyhetsbreven är lagom fylliga. Inte för långa, inte för korta, utan lagom. På twitter är de underbara! Det är underbart att få inspiration till nästa resa. Varit kund hos Mr Jet sedan 2000 och kommer vara det i många år till. Ytterst nöjd, svårt att finna någon annan som är i närheten. En stor fördel är med att Mr Jet oftast är billigast. Speciellt i kombinationen med namngivet hotell och flyg! Att de sen med tar Amex är ett enormt stort plus, det gör det där lilla extra!
  • Driver du resebyrå i Vasastan?

• 3 omdömen
    Nils Oskar R
    Nils Oskar R: Sämsta resebyrån någonsin. Svårt att nå dem via både mail och telefon, otrevligt bemötande. Idag har det gått åtta veckor sedan jag skulle få mina pengar tillbaks för ett inställt flyg men fortfarande ingenting. Dessutom tar de en avgift på nästan 600 kr per biljett för att avboka flygbiljetterna trots att hos flygbolaget (IcelandAir) inte kostar någonting alls att avboka. Kommer aldrig någonsin boka via Resecentrumgruppen igen. Boka alltid via flygbolaget direkt även om det är lite dyrare.