Snickeri i Stockholm

72 rekommenderade snickerier i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickerier nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • Driver du snickerifirma i Stockholm?

• Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • Lukas N
    Lukas N: Hjälpte oss att bygga ett ikeakök som blev mycket bättre och snyggare än förväntat tack vare johan! Trevligt bemötande!!
  • Petronella B
    Petronella B: Renoveringen av vår lägenhet (flytt av vägg, slipning av golv, målning och byte av strömbrytare etc.) blev toppen tack vare det engagerade teamet från Entreo. Vi fick en väldigt positiv bild av Entreo från första möte, och har inte blivit besvikna längs vägen. Kommunikationen har också funkat otroligt smidigt. Vi rekommenderar verkligen Entreo!
  • Välkommen till Armswe AB - Vi är hantverkare med rätt behörighet!
    Rayisa A
    Rayisa A: Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB
  • Gonzalo G
    Gonzalo G: Jag blev otroligt nöjd med reultatet . Jag har anlitat de vid två tillfälle och båda badrum blev jätte finna . Det var värt varenda krona . Tack Hansför !! Jag rekomenderar de varmt!!!
  • Anna A
    Anna A: De har varit noga med allt och gjorde klar arbetet i tid. De gjorde noggrant arbete och allt de lovade. Jag är nöjd med kontraktet och utfört arbete.
  • Stefan E
    Stefan E: Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
  • OLGA K
    OLGA K: Gör vad de ska. Nöjd helt enkelt
  • CARL-PHILIP R
    CARL-PHILIP R: Vi anlitade Warmia Snickeri för en totalrenovering på vårt kontor på 180 kvadratmeter vilket inkluderade öppna upp bärande vägg, sätta upp stuckaturer, reparera väggar, måla snickerier och alla väggar. Slutresultatet blev 10/10. Prisvärd. Kommunikativa. Professionella. Och TREVLIGA. Behöver ni hjälp med snickeri och eller renovering? Tveka inte. Boka Warmia. De är billigast och bäst.
  • Edres Bygg

Verifierat företag
    16 omdömen
    Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • Mats P
    Mats P: Mycket trevliga och seriösa. Håller tider och jobbar alltid bra. Använder Oleg till allt jag önskar inom bygg och måleri.
  • Fm Partners Entreprenad AB

Verifierat företag
    14 omdömen
    Karin A
    Karin A: FM Partners Entreprenad AB har varit ett stort stöd under renoveringen av min villa från 1920-talet och jag kan varmt rekommendera dem. De har varit professionella, seriösa och tillgängliga under den omfattande processen med att renovera allt ifrån källare, till kök och två badrum. De är också väldigt trevliga och det känns tryggt att veta att vi kan räkna med dem även efter avslutade arbeten.
  • Tina F
    Tina F: Fruktansvärt avvisande och otrevligt bemötande av orderavdelningen. Aldrig varit med om något liknande. Vi har kontakt med dem för nybygge av hus men inser att vi inte kan jobba med dem oavsett övrig kompetens då det fanns exakt noll känsla av intresse för jobbet för oss, eller för att bygga förtroende för deras tjänst. När jag påpekade detta höll de med om att de kan nog inte leva upp till det jag söker (!). Anmärkningsvärt.
  • George H
    George H: Duktiga hantverkare och firma som håller det de lovar! Vi renoverade hela husfasaden och var mycket nöjda med allt! Rekommenderar detta företag varmt.
  • Svanhild Lillemor N
    Svanhild Lillemor N: Mycket engagerad och positiv renoverare Kom även med bra förslag för framtiden Jag fick positiv respons på mina ideer och mycket bra resultat i slutänden
  • Anders B
    Anders B: Ombyggnad av badrum med marmor, massagebadkar m.m. installation av duschkabin, gfasdörrar m.m. i en annan lgh mycket väl bemött, proffsigt och vänligt de levde upp till mina förväntningar, rättade snabbt till de fåtal punkter som behövde korrigeras skall gärna använda dem på nytt....
  • Erna Z
    Erna Z: Målnings- och snickerijobb. Trevligt bemötande, jobbade flitigt och höll tider. Bra utfört jobb. Tydlig redovisning av nedlagt jobb.
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Mikael Johan W
    Mikael Johan W: Noggranna, bra kommunikation och seriösa. bryr sig att få både rätt kulör och rätt typ av färg på väggarna. Det var särskilt viktigt för oss med lättväggar. Repexpressen lade ner tid på att få allt rätt. Då vi har höga byggnader var det viktigt för oss att få tag på ett företag som är vana att jobba på höga höjder säkert, något repexpressen gör. vi är väldigt nöjda med deras insatser.
  • Luz N
    Luz N: Väl bemött. Trevliga personal. Det var flyttning som dem hjälpte med. Rekommenderar stark.
  • Göran A
    Göran A: Vi kontaktade Kp Tak Bygg om snörasskydd på taket. Kp hade renoverat taket för 2 år sedan. Vi blev bemötta på ett utmärkt sätt. Kp gav oss bra förslag till snörasskydd, och vi bad om offert. Vi godkände offerten och Kp kom med chef och personal och monterade snörasskyddet, hela 23 meter på en halv dag. De kände till taket och skyddet och klarade av att montera det även ovanför uterummet. Vi räknar med att kunna anlita Kp för bl.a. kommande tak-arbeten.
  • Nicklas J
    Nicklas J: Anlitat detta byggbolag och en av få gånger jag är TOTALNÖJD med allt! Inga småfel någonstans, hade priset varit lite billigare hade det blivit 5STAR !
  • Mikael S
    Mikael S: Vi anlitade H.expert Måleri för ommålning av fasaden på vårt kedjehus. Arbetet startade på utlovat datum och slutfördes på offererad tid inklusive efterbeställda tilläggsarbeten. Vi är mycket nöjda med resultatet.
  • Driver du snickerifirma i Stockholm?

• Lutfi G
    Lutfi G: Riktigt nöjd med arbetet efter vårt badrumsrenovering. Håller utlovad tidsplan och Abdullah är lättillgänglig.
Områden i Stockholm
Östermalm  (5 st)