Städhjälp på Östermalm

10 rekommenderade städfirmor på Östermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Megahjälp: Din pålitliga partner för städtjänster med fokus på kvalitet och flexibilitet!
    Erik H
    Erik H: Vi har anlitat Mega Hjälp för att hålla huset rent i flera år, och de har verkligen levererat. Städningen har alltid varit av hög kvalitet och pålitlig. När vi ibland har behövt ändra rutiner eller fått behov av extra hjälp med t.ex. fönstertvätt eller andra specialuppdrag har teamet varit otroligt flexibelt och smidigt. Vi är mycket nöjda och uppskattar deras professionalism och pålitlighet. Jag rekommenderar varmt Mega Hjälp till alla som söker en städfirma som levererar varje gång!
  • Driver du städfirma i Östermalm?

• Petter Malte P
    Petter Malte P: Det absolut bästa företaget för städ i Stockholm enligt mig. Har provat flera andra, både privat och för företag - finns ingen som är så noggranna och mån om sina kunders behov och önskemål. Rekommenderar till dig som bryr sig om sitt hem och vill ha snabb, smidig och fantastisk service.
  • Martina A
    Martina A: Fantastiskt resultat och toppen service. Enkla att ha och göra med och verkligen så bra och tryggt att ha haft samma städerska hela tiden!
  • Rent och snyggt i hemmet eller på företaget? Kolla enkelt vad det skulle kosta genom att skicka en offert till oss, så svarar vi så fort vi kan.
    Jonathan J
    Jonathan J: Jag köpte en flyttstädning mitt under industrisemestern med mycket kort varsel. ER kunde leverera en omfattande städning på samma vecka. Jag behövde dessutom hjälp att lämna över nyckeln till fastighetsägaren, vilket de gjorde utan besvär med en mycket blygsam tilläggsavgift. Bra jobbat!
  • Peter A
    Peter A: Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.
  • Azzeddine F
    Azzeddine F: Everything was handled flawlessly, and our expectations were completely met. Incredibly professional and fantastic service—I highly recommend them. Team Vaslim is truly the best. Thank you!
  • Gisela J
    Gisela J: Alltid positivt bemötande och flexibla efter de behov som uppstår. Jag har fått den hjälp jag önskat, städning, fönsterputs, ibland grovstädning. Utmärkt kvalitet.
  • Lola G
    Lola G: Veckostädning, får alltid bra information om ev byte av tid eller städare. Stabil och bra städning. Guld värt!
  • Hannes Å
    Hannes Å: Uselt! Vid första bokade tid lämnade Joakim Radovanovic återbud i sista stund. Vid den andra bokade tiden försökte vi, dagen före avtalad tid, få kontakt med honom för att försäkra oss om att han skulle kunna komma. Vi fick vare sig svar på telefon eller sms. Han dök inte upp på avtalad tid och har inte hört av sig.
  • Driver du städfirma i Östermalm?

• Tetyana I
    Tetyana I: Jag anlitade F.M. för hjälp vid flyttstädning. Är mycket nöjd med utfört jobb och snabb service! Kan verkligen rekommendera F.M. vid hjälp av städning.