Takläggare i Stockholm

51 rekommenderade takläggare i Stockholm kommun

Är du ute efter en takläggare i Stockholm? Vi på Reco.se har en lång lista på väl rekommenderade och aktuella företag.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Susanna S
    Susanna S: När vi flyttade in för 25 år sedan, sa besiktningsmannen att taket behövde läggas om. Det var som sagt en stund sedan. År av dåligt samvete och många offerter senare föll valet på "Takmästare i Sverige" (som de heter nu). Sent på året och med risk för väder var det dax. Det tog lite längre tid än vad som utlovats men det är inte så konstigt när det plötsligt snöar o stormar. Största delen av taket är lertegel och sutteräng-del med plåttak. Båda teamen gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är nu både lugna och trygga. Låt det snöa och regna i 30 år till! Tack för toppen jobb.
  • Driver du takfirma i Stockholm?

• Cisco O
    Cisco O: Jag äger inte ens taket på radhuset, det gör föreningen. Det förklarade jag för er när en "säljare" ringde mig. Ändå får jag hem en faktura på 500 spänn när jag inte ens tackat ja till någonting.. Idag har jag pratat med en ny kundrepresentant som var väldigt trevlig och rättade till detta! En eloge till dig! Men säljaren borde ni göra er av med! Usch!
  • Sune N
    Sune N: Från första telefonsamtalet till det personliga mötet med Hk entreprenad har vi upplevt det väldigt lätt med kommunikationen. De har varit tillmötesgående för våra åsikter och önskningar. Tak renoveringen skulle ta 2 veckor och vi var bortresta under den tiden. Arbetet blev välgjort och tidsplanen höll. Vi är väldigt nöjda med Hk entreprenad och rekommenderar dem varmt! Eva och Sune Nordin
  • Fm Partners Entreprenad AB

14 omdömen
    Karin A
    Karin A: FM Partners Entreprenad AB har varit ett stort stöd under renoveringen av min villa från 1920-talet och jag kan varmt rekommendera dem. De har varit professionella, seriösa och tillgängliga under den omfattande processen med att renovera allt ifrån källare, till kök och två badrum. De är också väldigt trevliga och det känns tryggt att veta att vi kan räkna med dem även efter avslutade arbeten.
  • Pagodab

16 omdömen
    Katarina F
    Katarina F: Kan varmt rekommendera Pagodab. Tydlig och effektiv kommunikation, lösningsorienterade samt ett mycket fint slutresultat. Behöver jag mer hjälp i framtiden så kommer jag absolut höra av mig till företaget igen.
  • Carl Oscar L
    Carl Oscar L: Mycket professionellt bemötande och effektivt omhändertagande. Resultatet blev bra och prisvärt.
  • Djurgården Entreprenad

13 omdömen
    Karl-Johan L
    Karl-Johan L: trevliga pålitliga alltid tillgängliga höll överenskommelser om närvaro betalning efter utfört arbete Vi hade också kul runt köksbordet
  • Takjour.se - Vi erbjuder ett komplett utbud av entreprenadtjänster inom tak!
    Cecilia Å
    Cecilia Å: Varning! De bytte vårt tak 2015. Många delar är fel. De som arbetade slängde fimpar och spik rester över tomten och grävde också ner fimpar i rabatten som jag hittat senare. Våra små tjejer hittade fimpar på många olika ställen flera år efter de var klara. Vi påpekade detta redan under arbetet att det inte var okey men inget hände. De grävde ner fimpar i rabatten till och med. Sen upptäckte vi att det saknas steg upp till skorsstenen. De är för några än vad vi hade avtalat. Vi påpekade detta men inget hände. Vi ringde igen efter att sotaren också dömt ut att det var för få steg och inget har än idag hänt efter både mail och telefonkontakt vid många tillfällen. De la papp på vårt garage tak samtidigt medan vi var bortresta och när vi kom hem läckte taket. Men det åtgärdades rätt snabbt så det var snyggt jobbat. Nu i dagarna har grannes tak bytts och deras firma såg på håll att pappen på garage taket håller på att släppa längs med huset. Ringde och pratade med någon som inte ens kunde presentera sig eller ville säga vad hen hette. Hen hänvisade till en Mikael och sa att hon skulle be honom höra av sig. Nu har det gått flera veckor till. Vi har mailat flera gånger och ringt flera gånger och lämnat meddelanden varje vecka men fortfarande ingen kontakt alls. Uruselt. Anlita de inte!
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • SEPPO K
    SEPPO K: De mejlar på icke officiella mejl och har inte betalat skatt svarar inte på telefon! Det är troligen bedragare som sysslar med pfishing?
  • Mikael Johan W
    Mikael Johan W: Noggranna, bra kommunikation och seriösa. bryr sig att få både rätt kulör och rätt typ av färg på väggarna. Det var särskilt viktigt för oss med lättväggar. Repexpressen lade ner tid på att få allt rätt. Då vi har höga byggnader var det viktigt för oss att få tag på ett företag som är vana att jobba på höga höjder säkert, något repexpressen gör. vi är väldigt nöjda med deras insatser.
  • Lars F
    Lars F: Mycket professionellt utfört arbete av kunnigt och effektivt samarbetande lag. I vårt fall handlade det främst om utvändig målning inklusive välgjort förarbete (nödvändig rengöring/borstning, slipning och en del snickeri) och med perfekt slutresultat. Planerar anlita samma företag för mur-/putsarbete.
  • Stefan E
    Stefan E: Professionellt från offert till faktura. Ct Tak har hög kvalitet i både kontakt och framförallt i utförande. Resultatet blev snyggt och tomten var helt ren efter arbetet. Kan verkligen rekommendera Ct Tak & bygg AB.
  • Nicklas J
    Nicklas J: Anlitat detta byggbolag och en av få gånger jag är TOTALNÖJD med allt! Inga småfel någonstans, hade priset varit lite billigare hade det blivit 5STAR !
  • David P
    David P: Måleritjänster. Positivt bemötande vid offertstadiet. Mycket bra pris, lägst bland fem offerter. Fast pris inkl noggrann beskrivning av färgtyp etc. I slutliga offerten höjdes priset men ändå OK. Duktiga målare och slutresultatet helt OK. Trots fast pris blev priset över 50% högre. Kompromiss sänkte priset något. Tydlighet i kommunikationen saknades.
  • Nilufar K
    Nilufar K: Väldigt nöjd med Proffskonstruktions arbete. De renoverade mitt badrum som hade en stor vattenskada. Tog hand om avfallet efter arbetet. Riktigt klok kille som hittade ett annat fel och tog hand om den. Är nöjd med både kommunikationen och bemötandet. Jag kommer definitivt att kontakta Proffskonstruktion igen.
  • Mikko T
    Mikko T: Alltid pålitliga vid installationer! Utan tvekan bland de bästa i branschen. Vi känner oss alltid trygga med Alisol vid leveranser. Både gällande kvalitet och estetisk utformning.
  • Kjell A
    Kjell A: Snabb respons med på-plats besök, av kunnig projektledare/säljare, mycket väldokumented offert och konkurensmässigt pris. Snabbt och korrekt genomförande från byggteam med allt från rivning av gammalt tak, nytt tätskikt, läkt, pannor och hängrännor till avetablering, städning och bortforsling. Vi ger EVRbygg våra bästa rekommendationer.
  • Morgan O
    Morgan O: Effeltiv och snabb. Vet vad han håller på med. Kan rekommenderas.
  • Camilla M
    Camilla M: Fantastiska takläggare! Jättebra kommunikation genom hela projektet och supernöjd med färdigt tak. Kan varmt rekommendera TCR Tak
  • Mikael T
    Mikael T: Bra kommunikation, snabbt och grundligt utfört arbete
  • Morten K
    Morten K: Rot rör AB har under längre tid arbetat som underentreprenör till Sörmlands tak, vi har då sett hur dom arbetar och kan av den anledningen varmt rekommendera detta företag när du behöver nytt tak på slott eller koja.
  • Eva E
    Eva E: Behövde en takläggare för att lägga ny takpapp, samt byta vindskivor på vår kolonistuga. De var snabba att ta kontakt och snabbt utfört arbete. Jag var mycket nöjd med arbetet. Det enda aber jag har är att det stänktes färg på min nymålade ytterdörr samt det droppades färg lite här och där på staket och grinden. Det är det som drar ner mitt betyg lite.
  • Driver du takfirma i Stockholm?

• Lars A
    Lars A: Jag skulle fundera en extra gång.
Områden i Stockholm
Blackeberg  (1 st)
Östberga  (1 st)
Stureby  (1 st)

Takläggare i Stockholm

Ett tak skyddar hela huset, stugan eller altanen och behöver rätt omvårdnad för att stå emot väder och vind. Vare sig du behöver takläggning, takrenovering eller en taktvätt är det viktigt att du väljer ett företag som erbjuder kvalitet och ser till att arbetet blir säkert utfört.

Här på Reco.se har vi en lång lista på takläggare i Stockholm, och hjälper dig att hitta rätt bland de bästa företagen. Här kan du både snabbt få ett telefonnummer till närmaste takläggare och jämföra takpriser mellan olika leverantörer.